Şimdi Ara

2 laptop arasında kaldım - yarın alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bütçem 3700 TL üstüne çıkmıyor, malum ülkenin şu anki durumu belli, sırf bu hastalık yüzünden evden çalışmak için laptop almak zorundayım, aşağıdaki casper ve lenova arasında kaldım.
    Fiyatlar aynı casperin işlemci 10. nesil lenovanın 8. nesil, casperin ekranı yansıma yapan belli görüş açışından net olan bir ekran ama full hd
    lenovanın ekranı casper gibi açıları dar olmayan bi ekran olarak gördüm.
    Casperin kağıt üstünde özelliklei daha iyi gibi, yarın sipariş vereceğim yorum rica ediyorum.

Casper Nirvana S500.1021-8150X-G-F Intel Core i5 10210U 8GB 1TB + 120GB SSD MX230 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Lenovo IdeaPad L340 Intel Core i5 8265U 8GB 256GB SSD MX110 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81LG0113TX

• Hocam bu ikisinden biri mi olmalı, başka seçeneklere de açık mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

Hocam bu ikisinden biri mi olmalı, başka seçeneklere de açık mısınız?
    Hocam 8gb ram en az i5 işlemci ssd ve harici ekran kartlı bulabildiğim en uygun fiyatlı laptoplar bunlar. Levova yıllarca kullandım hiç sorun çıkarmamışı , ama önerilee açığım, internet film ofis işleri için kullanılacak. Bugün kesinlikle spariş vermem lazım.
  • 10. nesil işlamcili birde bu seçenek eklendi büyük ihtimal dell alacağım gibi ama emin olamıyorum, fiyat farkına değermi 10.nesil işlemci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.