Deneme amaçlı 2li paket bekliyoruz. |
2 Litre boza 7,99 TL(25 TL çekle) - 640 gram karadut özü 17,49 TL (25 TL çekle) - Karemiş (2. sayfa)
-
-
Karadutlu boza muhtesem bir sey...
Cok boza sevdigimi soyleyemem ama bu karadutlu olan cok acayip bir sey...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 28 Kasım 2020; 23:41:10 > -
Deneme amaçlı 1 normal birde mümkünse küçük yarım litrelik falan da güzel olur nacizane. Kimse bilmediği bozadan 6 adet almak istemez.
-
ya neden baltalayalım, ürünle ilgili bir yorum mu yaptık?
daha önce sipariş edip beğenen mesajı yüksek üyelerin yorumlarını okuyarak ürünle ilgili fikir sahibi olmak için kullanıyoruz forumu;
ama bariz, basit, reklam yapmak için foruma aynı gün üye olunarak yazılan mesajlar için değil!
bu tür mesajlar konuyla ya da ürünle ilgili yarardan çok zarar sağlar!.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 boza 10 günde tüketilirse ekşiriz. Daha makul bir kampanya isteriz bir hane için. -
Hiç denemedim. 6 boza 10 güne fazla. 2 -4 arası idealdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo ücreti ne kadar -
9.60 gibi bir şey çıktı 100tl üzeri olunca onu sildi.
daha önce denemiştim ve çok beğenmiştim bozanızı. ama evde benden başka içen olmadığı için 6 şişe boza çok fazla. geçen sene 1+1 kampanyalarınız oluyordu. keşke öyle yapsaydınız da alsaydık.
-
Daha önce sizden 20 den fazla boza aldık. Severek de içtik. Fakat 6 bozayı 10 günde bitirmek çok zor 2 3 aile olmadıkça. 30 bardak demek 6 şişe :D daha ufak bir paket ve indirim yaparsanız forum halkı seve seve alacaktır yine. İkbalsden güzel bir kıyak bekliyoruz :)
merhaba ben de bozalarınızı geçen sene tatmış çok beğenmiştim. fiyata bir lafım yok fakat 6 bozayı bırakın evde 3 boza içebileceğimizi bile düşünmüyorum kısa sürece. boza ve karadut özünü birleştirip böyle bir kampanya yapsanız güzel olmaz mı? 3 boza 1 karadut özünü alsak mesela bu fiyatlara daha güzel olmaz mı? böyle bir opsiyon tanıyabilir misiniz?
-
daha önce almıştım memnun kalmıştım. ama paket çeşitliliği yapılırsa tekrar alabilirim. 6 tane boza için 10 gün çok kısa bi süre
-
Deneme amaçlı 2'li pakette kampanya bekliyoruz foruma özel -
Daha önce defalarca aldım güzel ürün.
Ancak 6'lı paket fazla gelir, 2 li kampanya bekliyoruz.
-
Geçenlerde kampanyadan karadutluyu deneme fırsatım olmuştu ve gerçekten çok güzeldi. 6 adet biraz fazla gelir çoğu kişiye ama 2-3'lü bir paket olursa çok daha fazla sipariş alırsınız muhtemelen. 6 adeti 10 gün içerisinde tüketmek normal bir ailede imkansız gibi.
-
Karadut özü sulandirilarak da tüketilebiliyor mu yoksa onun için şurubunu mu almak gerekiyor -
kampanya yapılacak mı başka bir tane daha ben de yeniyim almak isterim fakat 6 taneyi 10 günde içmem mümkün değil...
-
6 boza çok. 4 boza olsun 50 TL yapın.
6'lı karışık boza için kargo 14,50 TL çıkıyor.
70+14,5= 84,5 TL
Bozalar kaliteli ama fiyat biraz yüksek.
Donanımhaber için kargo dahil uygun fiyat yaparsanız, talep patlaması olur zannımca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimselim -- 29 Kasım 2020; 18:59:35 > -
6 li pakete kargo bedava olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X