< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2 mayıs 2024 Starbucks zammı (3. sayfa)
-
-
Kışın tamam da yazın el mahkum gidip alacaksın o coldbrew’ü.
Hele ki akdeniz, ege gibi cehennem sıcaklarının yaşandığı bölgelerde yaşıyorsan. Evde denedik, olmuyor. Tad aynı değil. Yaz da olsa günü kafein olmadan çıkartamıyorsun.
Ayrıca olay sadece kahve olayı da değil. Sosyalleşmek önemli değil mi? insanlar koyun gibi ev - iş rutinin de gelip gitsinler mi? gerçi başımızdaki hükümetin istediği de o zaten. Eve git, yemek ye A haber izle, zıbar yat, sabah kalk işe git devlete vergi ver, tekrar et. Ha bir de camiye git.
onun dışındaki herşey gereksiz, lüzümsuz.
Sosyal medyada da varlar…gitmeyin, yemeyin içmeyin almayın diyen bir güruh. Bunlar muhtemelen ak troll.
Oldu paşam..kimse birşey yemesin, içmesin, hiçbir sosyal hayatı aktivitesi olmasın, davar gibi yaşayıp ot gibi ölsün ama senin ve tayfan herşeyin en iyisini kullansın, monako yat kulüplerinde ıstakoz yeyin, rolex saatler takın ama milletin içtiği kahve için atıp tutun..starbucks’a gidip kahve içmese zengin olacak sanki millet
-
AKP'li arkadaşıma dedim devlet artık bisikletten ÖTV alacak dedim. bana diyo ki, sen de pahalı yarış bisikleti alıyorsun bi zahmet lüks vergisi olsun sana diyo. yahu dedim birader ne masalı anlatıyon, devlet bisikletin fiyatına bakmıyor ki. ucuz bisiklet alsan gene lüks vergisi var.
"sigara içmiyorum, sigaraya vergiyi destekliyorum, çünkü zaten zararlı, içmeyin" diyen kitle özellikle okusun bu yazdığımı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Starbucks'a sosyalleşmeye giden insan yıkıktır,fiyatlardan bağımsız.
-
Starbucks gürültülü oluyor ama, sivil dışarı çıkınca nerde oturacan, eninde sonunda bi cafe ya da bara yol düşüyor. bazen Gazhane gibi belediye mekanlarına gidiyoruz ama her zaman değil.
benim asıl sevdiğim şey sivil çıkmak yerine bisiklete çıkmak. o zaman sahilde çimlerde falan oturuyoruz. bisikletle gezerken sohbet ediyoruz sahilde falan. ama onun için de havanın iyi olması lazım.
bazen evde toplanıyoruz arkadaşlarla. o da ayrıca keyifli oluyor ama onu ara sıra yapmak gerek yoksa sarmaz.
Çevrenle kahve içmeye gidersin o ayrı ama çevre yapmak için gitmezsin benim dediğim o.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sosyalizm kısmına şu iki tabelayı koyacaklardı: birinci tabela metal işleme ile yapılmış kaliteli bi tabela, üzerinde kahve bedava yazıyo. ikinci de, onun hemen yanında duvara A4 kağıt bantlanmış, üzerinde tükenmez kalemle "kayve yok" yazıyo. klasik devlet işi yani
çay bedava. çay alabilir miyim? çay yok gardaş. nasıl? yok gardaş gelmiyo çay. ne zaman gelecek? gelmez gardaş bekleme (gülerek söylüyo)
😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X