Şimdi Ara

2 Mbit Upload / Download - 20 GB Kota 19.99 YTL + Vergi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya milleti kandırıyolar kardesim. Yılda bi fuar yapıyolar, yok sunlar olacak yok bunlar olacak, hepsi hikaye. Bizim gibi garipler de hemen sanki yarın sahip olacakmısız gibi seviniyoruz, cocugun eline sekeri verme misali, gerci bunda verilen bi seker de yok..
  • Telekom bunun önüne birşekilde taş koyar.Sevinmeyin derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Telekom bunun önüne birşekilde taş koyar.Sevinmeyin derim ben.

Yok ben netten baktım biraz.Bu Wimax büyük,ensesi kalın bir şirket.Telekom'un yutabileceği bir tarzda değil.Hatta bakarsın bu Telekom'u yutar.

Ben 6 ay içinde falan en azından Ankara-İstanbul-İzmir'de yagınlaşacağını düşünüyorum.

Reklamını da yapınca Telekom da el mecbur rekabet için fiyat indirimi,hız artımı ve kota yükseltmesi yapacaktır.Bu iyi bir şey.
  • Bu wimax chipleri laptoplarda kullanılmaya başlanmadı, daha dünyada başlamadı, yaygınlaşması , spot noktalarının kurulması lisanslar filan en az 1 yılı var belki 2007 nin yazında olur derim.. Boşa hayal kurmayın wimax ın kafadan 1 senesi var.
  • Bahçeşehir'de denemeleri yapılan Wi-Fi internet satışa hazır duruma gelmiş ve 2 Mbit hızında ve 20 GB kotalı interneti aylık 19.99 YTL + KDV + ÖTV ile verecekler.
    arkadaşlar wimaxten bahsetmiolar zatn. wi fi dan bahsediolar. ve bu teknoloji hazrmış yazdığına göre.
  • wi-fi ya o 26 YTLlik..

wi max daha ortada yok :)
  • Şu anki Telekom tarifeleri açısından bakarsak mevcut durumdan daha iyi diyebiliriz ama genel olarak düşünecek olursak 2 mbit internete 20 GB kota çok az kalır.

256'lar olarak 6 aylığına 1Mbit sınırsıza geçtik aylık rahat 70-80 gb download yapıyoruz.

Downloadcılara herhangi bir kota miktarının konulması hoş olmuyor.
    Sonuç olarak kötünün iyisi

TEK UMUDUMUZ WIMAX
  • sonunda sans yuzume guldu.adsl mi iptal ettirip hemen geciyoruz
  • Ben bunun wi-fi değil wimax olduğu düşünüyorum. Gazete yanlış yazmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

Şu anki Telekom tarifeleri açısından bakarsak mevcut durumdan daha iyi diyebiliriz ama genel olarak düşünecek olursak 2 mbit internete 20 GB kota çok az kalır.

256'lar olarak 6 aylığına 1Mbit sınırsıza geçtik aylık rahat 70-80 gb download yapıyoruz.

Downloadcılara herhangi bir kota miktarının konulması hoş olmuyor.
    Sonuç olarak kötünün iyisi

TEK UMUDUMUZ WIMAX

wimax gelecek dertler bitecek...
    ...de allah bilir ne zaman gelir

• Doğan Telekom ha! Aydın Doğan beyefendi sürekli büyüyor nedense.. Ben Doğan a para kazandırmam ama haber genel olarak sevindirici herkes için.. Rekabet olsa tt ni tekeli kırılsa güzel günler göreceğiz ama...
  • aydın dogan konusunda aynen katılıyorum arkadasım sana, onun urununu bedava verseler almam, dolaylı olarak mazimiz var da....
    quote:

Orjinalden alıntı: liamthebloody

Doğan Telekom ha! Aydın Doğan beyefendi sürekli büyüyor nedense.. Ben Doğan a para kazandırmam ama haber genel olarak sevindirici herkes için.. Rekabet olsa tt ni tekeli kırılsa güzel günler göreceğiz ama...
  • Ya ne kotası yaaaa?? Niye kotayla uğraşıp duruyorlar bunlar?? Beni ÇİLEDEN ÇIKARTIYORLAR!!!!!

HERŞEYE KOTA MI KONMAK ZORUNDA????

Çok sinirlendim gerçekten!!!

• telekom belasını bulacak desenize. limitsiz 256 kbps bağlantı kullananlara neden kıyak yapıldığını bu gelişmeler açıklıyor. wimax için intel gibi büyük firmalar alt yapı için girecek türkiyeye. özellikle cep telefonu operatörleri çok ilgileniyor ve yabancılarda çok ilgileniyor bununla. telekom biraz hafif kalır bunların yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 5 Eylül 2006; 19:14:12 >
  • Ben 256K la aylık 12GB upload + 50GB download yapıyorum bu 2Mbit e 20GB nası yeter anlamadım..
  • hayal ürünü dedikleri bumu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Ben bunun wi-fi değil wimax olduğu düşünüyorum. Gazete yanlış yazmış olabilir.

Bana doğru gibi görünüyor. Çünkü lisanslarının henüz çıkmaması bir yana Wimax çok daha geniş alanlara erişim sağlayabilen bir teknoloji. Bu hizmet şimdilik yalnızca Bahçeşehir'de hizmet verdiğine göre kısa mesafeli kablosuz sistemler kullanılıyor demektir. Wimax'ta tek baz istasyonuyla Beşiktaş'tan 1. Levent'e kadar olan tüm alan kapsama dahiline giriyor...
  • İnternet işinin Türk Telekom tekelinden kurtulması çok zor.Hemen önüne yasal bir engel koyarlar.
  • Telekomda heralde bu şekilde karşılık verir .
    2 mbit 20 gb kotalı 29 ytl
    256 kbit sınırsız 49 ytl.
  • soldaki marka
    wi-fi 20ytl 20gb

sağdaki marka
    telekom 30ytl 3gb

- siz olsanız hangisini tercih edersiniz?...................

- sağdaki tabiki................................

(şaaaaak yedik tokadı...)

aklımı seveyim aklımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 5 Eylül 2006; 23:19:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.