Şimdi Ara

2 MEGAPİXEL LG P-7200 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn de bu teli dün gördüm telcide sizi bilmem ama ben çok tuttum bu teli walla ama tuş takımı kullanışsız gibi geldi bna...
  • o imza ne oyle yaw
  • hafifbüyük ama hoş deil mi dostum...bu arada bu telden kullanan arkadaş war mı hiç
    quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

o imza ne oyle yaw
  • resmen v3 den kopya çekmişler. gzl e benziyor ama v3 ü beklemeye devam edilmesi daha manyıklı olur.
  • 2. ele ne zaman düşer bu yaawss
  • alan varsa çektiği resim ve video yu koyarsa
    bi de pil süresini tam söylerse sevinirim :)
  • Ses kalitesi nasıl acaba bu telefonun ?
  • Arkadaşlar, özellik bakımından değil de telefon olmaları bakımından V3 mü LG P-7200 mü sizce?

Bir de bu cihaz (eskiden 6260 kullandığımdan ve kapağı çabuk yalama olduğundan) beni biraz korkutuyor, sanki plastik bir oyuncak gibi gözüküyor? Acaba kasası ve kapağı sağlammıdır?
  • v3 serisinde dusun derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar, özellik bakımından değil de telefon olmaları bakımından V3 mü LG P-7200 mü sizce?

Bir de bu cihaz (eskiden 6260 kullandığımdan ve kapağı çabuk yalama olduğundan) beni biraz korkutuyor, sanki plastik bir oyuncak gibi gözüküyor? Acaba kasası ve kapağı sağlammıdır?
  • burda 2 yıl garantili 640 ytl telefonu inceledim tek kelimeyle harika
  • Arkadaşlar, yorumlar hep aynı, menüsü yavaş, fotoğraf çekiminden sonra uzun biy kaydetme süresi var, şarjı 1 gün giderse gidiyor.. Kullanışsız.. Ve de en önemlisi kamerası kötü.. Kaliteli orta seviyede bi 2mp bile değil.. Bu yorumların gerçekliğini onaylayan bi kullanıcı arkadaşımız vardı forumdan diğer başlıkta..

Diğer kullanıcılar varsa bu yönlernden değerlendirebilirlermi?
  • ulan tam lg adam gibi telefon yaptı dedik bunda da becerememiş demekki

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar, yorumlar hep aynı, menüsü yavaş, fotoğraf çekiminden sonra uzun biy kaydetme süresi var, şarjı 1 gün giderse gidiyor.. Kullanışsız.. Ve de en önemlisi kamerası kötü.. Kaliteli orta seviyede bi 2mp bile değil.. Bu yorumların gerçekliğini onaylayan bi kullanıcı arkadaşımız vardı forumdan diğer başlıkta..

Diğer kullanıcılar varsa bu yönlernden değerlendirebilirlermi?
  • Herkeze selam eder sorumu huzurlarınıza sınarım...

5 günlük LG P7200 kullanıcısıyım fakak kutusundaki cd kurmama yada internet üzerinden bulabildiğim diper LG ile ilgili programları araştırıp kurmamala yinede LG P7200 - PC `ye bluetooth yada USB bağlantı kablosu ile bağlantısını yapamdım.

Bana yardım edecek fikir ve görüşleriniz yazarsanız yada bu işi bilen varsa yazsın yazsınki telefonu kırdırmasın ((: İnaın gıba geldi uğraşmaktan.

Not: Usteki yazımı 3 defa paste edip LG ile ilgili konulara yazıyorum.
  • bi aydır kullanıyorum teli.. handikapları var... ama yine de şık bi telefon.. ama kişisel olarak kullanması zor bi telefon... verdiğim paraya haketmediğini söyleyebilirim.. detaylı yorum yaptım diğer topicte...
  • 2MP kamerasıyla k750 ye bir alternatif olamaz..Örnek resimlerine baktımda 6630 gibi
  • 500 civarı olunca alınabilir...
  • ozelliklerine diiceem yok fekat kullanilan malzeme ve tasarim 10 uzerinden 2

benim dusuncem
  • Tasarım bence güzel ama kamerası 2MP hiç benzemiyor..
  • Ne deyiim ben arkadaşlar bu telefon tam bir hayal kırıklığı 1 hafta önce aldım 2 gün kullandım ve geri verip cx75 aldım üstünede 200 ytl geri verdiler. Arkadaşlar;
    1- çok çok yavaş bir telefon,
    2- pc senkronizasyonu çok sorunlu bir kere senk. edince bir daha şansınız yaver giderse senk. edebilirsiniz,
    3- 2mp kamera olduğuna inanamayacağım kadar kötü bir fotoğraf kalitesi. ( benim emektar p910i den biraz daha kaliteli görüntüsü var o kadar )
    4- kapak tasarım anlamında iyi ancak o kadar kırılgandurup insana güven vermeyen yapısı varki inanamazsınız.
    5- Pil ömrü inanılmaz kötü.
    6- bu arada sesi bayaa iyi çıkıyor ve kapak kapalı iken ön ekrandan yapacağınız 4-5 işlemi seçebiliyorsunuz. buda iyi olarak gördüğüm noktası.

Ama sonuçta çok yaklaşılmaması gerektiğini düşündüğüm tam bir hayal kırıklığı...
    Saygılarımla...
    ( bu arada LG ile alıp veremediğim bir şey yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 20 Şubat 2006 18:45:03 >

• Merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyordum fiyatı 650 çivarında hatta bir tane çok temiz ikinci el de buldum 550 gibi bir fiyat var ben nokia 6630 kullanıyordum gayette memnundum telden ama kardeşimin istemesi üzerine onun telefonunu kullanmaya başladım sony k700 ama bunun menulerine pek ısınmadım ve yavaş geldi bu telefonu alayım dedim ee tabi internet ile aram iyi olduğundan iyi bi araştırayım dedim ama sanırım vaz geçtim almaktan fakat sony ericsson da kullanmaktan bıktım ne yapacam bilemiyorum ne güzel heveslenmiştim mp3 çalma özelliği gayat hoştu yani telefonu elime alıpğ inceleme fırsatım da oldu beyendimde buraya yorumlarını ekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim sayenizde büyük bir hata yapmaktan döndüm fazladan harcayacak hiç ama hiç param yok eskiden olsa düşünmeden alırdım da artık eskisi gibi değil ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.