Şimdi Ara

2 MEGAPİXEL LG P-7200 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak arkadaşım bende o telefon var MP3 iyi fena değil kamerasıda iyi ama bazı kötü huyları var tuş takımları ara sıra MP3 dinlerken çalışmıyor melodi gönderme özelliği yok java yı destekliyor ama msn yükleyemiyorum. benim bildiklerim bunlar ama alıcak olan sensin kararından döndürmeyim iyi akşamlar
  • arkadaşlar diğer topicte bahsettim.bi abim 600 ytl ye dün aldı biraz kurcaladım ama arkadaşında dediği gibi uzak durun. ekran güzel açıkçası başkada bişeyini beğenmedim. helede tuş takımı hiç hoşuma gitmedi. adamcaaz yalnışlıkla yandaki tuşa basarım diye resmen kendini kasıyor. bide tuşları çok sert yani sürekli msj yazanlara gelmez. mp3 kaliteside dışarı verirken pek ahım şahım değil. bu konuda se nin yanından geçemiyor malesef.
  • arkadaşlar bundan usb kaplo ile bilğisayardan sarj oluyormu k750i dede varmı böyle bir özellik lütfen biyardım edin yav
  • ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU ALDIM BÜTÜN ÖZELLİKLER SÜPER.. YALNIZ VİDEOYU ÇEKİYORUM İYİ GÜZEL İZLEMEYE KALKTIĞIMDA ÇOK HIZLI OYNATIYOR..BANA YARDIMCI OLACAK BİR LG P 7200 SAHİBİ ARIYORUM..ÇOK ACİL..
  • Teyze oğlunda vardı aynısı (bir kaç ay önce çalınmış), hatırladığım kadarı telefonda mesaj sesleri ni değiştiremiyorduk. Sadece kendi seslerini kullanmamıza izin veriyordu.
  • lg p7200 alacaklar boşuna paranıza yazık etmeyin daha güzel telefonlar var ben on aydır kullanıyorum telefonu telefonun ön tarafındaki boyası kalktı.

şarjı çok az gidiyor kamerası iyi hoş mp3lerde iyi servise verdiğinizde bir ay beklemeyin telefon çok yavaş çektiğin bir fotoğrafı bir dakka sonra görebiliyorsunen yüksek çözünürlükte zoom yapmıyor tuş takımları baya bir sert sürekli mesaj yazanlara duyurulur.
    tüm bu yazdıklarıma rağmen ben telefonumu seviyorum eğer benim gibi kızmayan biriyseniz alın derim sonra keşke alsaydım demeyin yanlız bu yazdıklarımıda dikkate alın lütfen.

SAYGILARIMLA
  • 2.0 mega piksel auto focus yazıyor arkadaşım
  • mp3 var bunun dışında AAC 3gp oynatabiliyor radyosu yok 2.0 mega piksel kamerası

kliplerde istediğin verimi alamayabilirsin 262000 renk başlıcaları bunlar ilk çıktığında 700 e aldım yanlız ön tarafın boyası kalkıyor ben komple kazıdım servise versem ücretsiz diyorlar ama ne zaman alacağımı bilmediğim için düşündürüyor
  • way eb gerçekten süper telmiş
  • Tekrar merhabalar;
    Nihayet bana da bir LG P7200 almak nasip oldu
    2 yıl boyunca LG G7100 kullanmış birisi olarak LG'nin ürün ve servis kalitesini yakından tanıyan ve takdir eden birisiyim. O telefonumu 2 ay kadar önce, garantisi bitmek üzereyken bir motorola e398 ile takas edip, onu da modifiye edip sattıktan sonra üzerine birazcık ekleyip bunu aldım. Cihaz 2006 Mayıs ayında alınmış; faturasında 640 ytl yazıyor. İkinci el piyasasının azizliğine uğramış bir marka olduğundan, bana 290 ytl'ye geldi

İlk izlenimlerimi yazayım, önce iyi olanlar:
    -Ele oldukça iyi oturan, kaymayan bir cihaz. G7100'e göre daha oturaklı, e398'e nazaran daha hafif. Tek elle açıp konuşmaya başlamak oldukça kolay, v3-v3i'deki gibi kapağı açmaya çalışırken elinizden kayma tehlikesi yok. (v3x'te de bu sorun aşılmış, benzer bir kaplama var zaten)
    -Ekranlarının ikisi de son derece parlak ve net. Dış ekranda istediğiniz resmi kullanabiliyorsunuz; üstte telefon durumu ile ilgili bilgileri görme-saklama şansınız var.
    -Yanında bir aksesuar bombası geliyor: Şarj cihazının yanı sıra USB data kablosu, mp3 dinlemek ve kulaklık olarak kullanmak üzere başka kulaklık da eklenebilen, mp3 kontrollerini üzerinden yapabileceğiniz iki parçalı kulaklık, mikroSD kart adaptörü, bilekliği, cdsi, bir adet bileklik, bir tane de anahtarlık
    -USB kablosuyla takıldığında telefonu ve takılı hafıza kartını ayrı iki bellek olarak görüyor. Dosya transfer hızı oldukça yüksek. USB'den şarj da ediliyor.
    -Tuşlara basması, yerini bulması kolay ve karanlıkta harika bir görüntü oluşturuyor.
    -MP3 ses kalitesi, resim netliği oldukça güzel. kullandığım telefonlar içinde en fazla fotoğraf makinesi hissi veren o oldu. Parkinson hastası değilseniz oldukça net resimler çekebiliyorsunuz.
    -Fotoğraf çektikten sonra 1600x1200'deki kaydetme süresi 1 dakika DEĞİL, 5 saniye. pek farklı olmayan 1280x960'a getirdiğinizde şak diye kaydediyor.
    -Okuduğum yorumların aksine, menüler ve telefonun kendisi son derece hızlı. Yazılımının orjinal olduğunu da ekleyebilirim. Ancak elimdeki cihaz Çin üretimi değil, Kore. Belki diğer arkadaşlarda Çin üretimi lg'ler vardır ama zannetmiyorum.
    -Mp3, el feneri, slayt gösterisi, yahut kamera gibi bazı özelliklere kapak açılmadan erişilebiliyor. Kapak kapalıyken kamera tuşuna basılı tutarsanız dış ekranı vizör olarak kullanacağınız kamera moduna geçebiliyorsunuz.
    -Kamera modunda 2X-4X şeklinde değil, daha fazla kademeli zoom yapma imkanınız var. Sanki optik zomlu bir makinede zoom yaparmış gibi, 1.3X-1.6X-1.9X-... gibi gidiyor. (yandaki kademeler sallamadır)

Gördüğüm eksileri:

-Menüsü kolay alışılabilir görünmüyor; yine de tek tuşla ulaşılabilen ayarlanabilir kısayol menüsü ile bu büyük bir sorun olmaz sanıyorum.
    -Senkronizasyon yazılımı korkunç, 2 yıl önceki LG G7100 ile aynı yazılımı kullanıyor! Dahası telefonla birlikte gelen cd'den yüklediğim halde sadece COM1 portuna takılı telefonu görebileceğini söylüyor; halbuki cihazla gelen kablo USB için! Bu nasıl aşılır, telefon defteri senkronizasyonu nasıl yapılır hala çözemedim. DÜZELTME: Sorunun benden kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Düzeltmek için telefonda Araçlar-Modem'e "evet" dedikten sonra bilg. bağlayıp modem sürücüsünü yükledim; USB kablosunun seçeneği açıldı. Telefon defterimi hemen yedekledim, şimdi daha güzel melodiler atıyorum
    -Kasası kolaylıkla çizilebiliyormuş, ki bendeki telefon da oldukça hırpalanmış görünüyor. Haftaya ücretsiz kasa değiştirme olayına gireceğim, o arada yazılımını da güncelletirim inşallah. Şimdilik aşınan tarafları asetat kalemiyle boyadım
    -MP3 sesi yeterli olsa da benim güncellenmiş E398'imin yanına yaklaşamıyor. Neredeyse yarısında kalıyor. Ancak E398 şu ana kadar yapılmış en güçlü MP3 sesi veren telefon, diğerlerine kıyaslarsak ortalama diyebilirim. Kulaklıkta verdiği ses ise oldukça iyi, hatta yanındaki kulaklık da dandik değil; bildiğiniz sony-philips kalitesinde, muhtemelen 20ytl değerinde bir kulaklık.
    -Şarj süresinin çok kısa olduğu söyleniyor, henüz bir şey diyemiyorum. DÜZELTME: Pil ömrü son derece başarılı. Toplamda 30 dakika fotoğraf çekimi, 30 dakika MP3 dinleme, 20 dakika kadar konuşma içeren 3 gün boyunca gitti. Cihazın kullanılmış olduğu halde pilinin bu kadar iyi gitmesi, bu kadar fazla sayıdaki kötü yorumdan sonra beni epey şaşırttı. Öyle ki artık pek çok yorumun bizzat başka telefon sahiplerinden geldiğini düşünmekteyim.
    -SD adaptörünü koyabileceğiniz katı bir kutu yok, sert plastik bir kılıf var. Sürekli kartını telefondan çıkarıp ayrıca dolaştıran biriyseniz bu sorun olabilir. Onun yerine data kablosunu yanınızda taşımayı seçebilirsiniz, o da riskli zira data kablosu eski LG yapımı data kabloları gibi sağlam durmuyor. Ya da bana öyle geldi, bilmiyorum.
    -MP3 çalar yazılımı bütün MP3'leri aynı formattaki melodilerle birlikte çalıyor, ikisini ayırmayı bir türlü beceremedim. Sanırım bunun için Contents bank yazılımıyla yüklemek gerekiyor. DÜZELTME: telefon bağlandıktan sonra bu da halloldu.
    -El feneri güçsüz diyordum; DÜZELTME: Feneri parmağımla kapattığımı farkettim Spot gibi aydınlatmasa da gayet güçlü, işini görmeye yeterli. Fotoğraf özelliği dışında da kullanılabiliyor.
    -EDGE ve 3G yok.
    -Çok önemli bir eksik: MESAJ SESİ SEÇEMİYORSUNUZ! Sadece size verdiği 5 değişik polifonik melodiden seçme şansınız var. Bu eski LG'mde de yaşadığım bir sorundu, ama mp3 çalabilen bir telefonda bu korkunç bir hata bence. Korkarım Kore'li arkadaşlar fazla mesaj çekmiyorlar, çekseler biraz daha itina ederlerdi herhalde
    -Alarmı telefon kapandıktan sonra etkisiz hale geldi. Henüz değiştirmeyi başaramadım. Eski lg'mde "kapandığında da etkin kalsın mı" diye soruyordu, bunda öyle bir seçenek yok. Nasıl olabileceğini henüz çözemedim.

Diğer izlenimlerimi ve isterseniz çektiğim resimleri kısa süre sonra ekleyeceğim, umarım fikirlerim yardımcı olur.

Tekrar ediyorum, eğer sürekli telefon değitiren biriyseniz bu telefon size göre değil. İkinci el piyasası düşük, özelliklerini bilen az. Sadece büyük illerde servisi var (onlar iyi iş yapsa da servise kargo yapmak sıkıcı). Ama uzun vadeli kullanım amacınız varsa, başka bir modelini uzun vadeli kullanmış birisi olarak gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Son fikrim olarak çekinmeden söyleyebilirim: MÜKEMMEL BİR TELEFON. Eğer aldığınız her özelliğini kullanmayı düşünüyorsanız paranızın son kuruşuna kadar hakkını verecektir.

tarzan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 13 Şubat 2007; 20:01:19 >

• Tekrar merhabalar;
    1280 X 960 çözünürlükte çektiğim üç adet resmi ekliyorum.
    Derenin resmi yoğun olmayan gün ışığı altında, bitkinin resmi güçlü floresan ışığı altında ve manav resmi akşam çekilmiştir. Hiç biri çok güçsüz ışık altında çekilmediğinden aldatıcı olmasın; gece modunu devreye sokmadım; telefonu da titretmemeye gayret ettim.
    http://www.geocities.com/gexagon/IMG002.JPG

http://www.geocities.com/gexagon/IMG003.JPG

http://www.geocities.com/gexagon/IMG009.JPG

Resim çekerken otomatik kaydetmeye ayarlayabiliyorsunuz; bu durumda bu çözünürlükte bir resmi çektikten 4 saniye kadar sonra bir ikincisini çekmeniz mümkün ki bu oldukça iyi bir süre. Yoksa kayıt için sizin onayınızı istiyor; onayınızdan sonra 1-1.5 saniye içinde resim kaydedilmiş oluyor. Maksimum çözümürlük olan 1600 X 1200'de bu süre yaklaşık 4-5 saniye. Çok fazla resim çekmeye ihtiyacınız olan zamanlarda bu biraz sıkıcı olabilir; yine de genel itibariyle makul bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 12 Şubat 2007; 18:59:52 >

• lg nin sefdiğim bir diğer yönüde aksesuarlarının ekonomik fiyat olması. w810 bataryası 56yt iken p7200 bataryası 25 ytl
    w serisi kulaklık 20 ytl iken lg kulaklık 12 ytl
    w serisi hoparlör takımı 200 ytl iken lg muzik satndı 80 ytl
  • Arkadaşlar; 2 hafta önce çarşamba günü servise teslim ettiğim LG P7200'üm bugün kargoyla bana ulaştı.
    Cihazın
    -Kasası
    -Ekran koruması
    -Tuş takımı
    -İç yazılımı
    tamamen yenilenmiş; telefonun tamamı jelatin kaplı şu anda Bu yapılanların, parça beklediği halde (kasası istanbul'dan gönderildi ankara servisine) kargo dahil toplamda 16 gün sürmesi bence çok iyi bir servis süresi. An itibariyle telefonun sesi daha yüksek çıkıyor; 2MP boyutundaki fotoğrafları kaydetmesi 1 SANİYE sürüyor. Resmen yeni bir telefon elimdeki.

Kasasının aşınmasından şikayet ettiğiniz LG P7200'leri garanti kapsamında servise gönderirseniz en kötü durumda 2 haftada (ellerinde parça varsa 2-3 gün sürer herhalde) teslim alıyorsunuz, haberiniz olsun.
    Telefonun yeni resimlerini ve elde ettiğim diğer tecrübeleri de aktaracağım.

tarzan

• @tarzan

Valla helal olsun o zaman ne diyelim
  • bende nerdeyse bir senedir var kullanıyorum alacaksan vazgeç derim

parana yazık ön tarafındaki boyası kalkıyor genede alıcam diyorsan sen bilirsin

servise verirsen bir aydan önce bekleme diyorlar
    boyası kalkmış bile olsa ben yinede telefonumu seviyorum
    hoşçakal
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn matrix

bende nerdeyse bir senedir var kullanıyorum alacaksan vazgeç derim

parana yazık ön tarafındaki boyası kalkıyor genede alıcam diyorsan sen bilirsin

servise verirsen bir aydan önce bekleme diyorlar
    boyası kalkmış bile olsa ben yinede telefonumu seviyorum
    hoşçakal

en fazla iki hafta bekliyor.. nokia mı bu
  • arkadaşlar bu telefonu alsak illa servise yollamak zorunda mı kalıcaz yani piyasaya yeni özelliklerdekilerini sürmüyorlarmı? bi de bu telefonun sıfırı kaç civarındadır. o fiyat aralığında bu telefon yerine başka hangisi tercih edilebilir?
  • Son altı ayda çıkan seride aşınmayan kasa var diye biliyorum ama emin değilim..

Telefonun sıfırı 600 ytl civarına satılmakta ama biraz araştırarak temiz kullanılmış bir tanesini aşağı yukarı yarı fiyatına bulabilmen mümkün. ne mutlu ki telefon fazla bilinmiyor, satanlar çok ucuza bırakıyor..

Sıfırı için aynı fiyat aralığında Sony Ericsson'un modelleri benzer özellikler taşıyor. Fotoğraf kaliteleri ise daha iyi oluyor; SE fotoğraf konusunda aşmış bir firma. Ancak kutu içerikleri LG kadar geniş değil. İkinci elde ise böyle bir fiyat/performans değeri bulamazsın. Yine sıfırı için Motorola V3i, veya kampanyalı bulabilirsen V3X de benzer özelliklere sahip. Böyle bir telefonla yarışabilecek bir şeyler arıyorsan nokia'dan uzak durmayı unutma..

Bu arada farkettim ki; bu cihazın açıkken aldığı şarj ile kapalıyken aldığı şarj değişik görünüyor.. Bana mı öyle geldi, benim cihazımda mı bir sorun var bilmiyorum ama cihazı kapalıyken şarj ettiğimde şarjının 4 gün kadar gittiğine (ki bolca video-fotoğraf çekme ve izleme, bolca konuşma ve mp3 dinleme yaptığımı hatırlatırım) şahit oldum. Açıkken şarj ettiğimde bu süre 2 gün civarında oluyor. Eğer sizde de benzer bir şarj durumu varsa bir de böyle deneyin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 11 Mart 2007; 21:08:08 >

• Aldık bakalım bu telefondan. Akşam elimde olacak.
    Bakalım neymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Aldık bakalım bu telefondan. Akşam elimde olacak.
    Bakalım neymiş.

Şimdiden hayırlı olsun. Telefonla ilgili izlenimlerini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.