Şimdi Ara

2.mezunluğun gerçekten zor bir tecrübe olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi iyi gitmiyor gerçekten çok zor ilerliyor süreç ama toparlanmaktan başka çarem yok ayağa kalkacagim.. siz de durumlar nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepimiz aynı durumdayız hocam ya yoksa ne işimiz var 2. mezunlukta hep talihsizlikler sorunlar vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam valla benim kırık obp çok sıkıntı ya 6 ay var say 200k bile yapsam okeyim artık bu saatten sonra çalışmalar normal gidiyor tyt mat ve ayt fen çalışıyorum şimdi

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt

Yok hocam yanlış anlamadım sadece uğraşmak istemiyorum diyeyim her şeyden özellikle çok düşünmekten yoruldum hayatı akışına bırakmak benim acimdan en iyisi olacak.Sag olun dusunceniz için

• Zor bir şeydir. Ben 2. Mezunda kazandım tıpı ama psikolojik anlamda o yipranmislik var üzerimde. Nisan ayında salmaya başlamıştım. Artık kaldiramadım

Hocam sakın bırakmayın calismayi gerekirse o gün az olsun öz olsun yeter ki çalışmayı bırakmayın.2023 için kırık oluyor sadece di mi 2024'de düzeliyor galiba dogru mudur? Ben 2021 de yerlesmistim geçen sene kirilmisti bu sene düzelmiş olması lazım.

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt
    Umarim hocam

Cok kotu denk geldi maalesef. Umarim sene sonu istedigimiz yerlerde oluruz.

• sizin düzelmiştir hocam obp ben bittim ya hem 2. mezun hem kırık obp ama say 200k da yapılır gibi hocam 6 ayda tyt 60 netlerde ayt 10 15 falan sınava kadar artması lazım

• Sadece düşüncesi bile yoruyor beni. Böyle bir karar alıp çalışan herkesin yolu açık olsun kolay gelsin

• öküz gibi yaşamak cidden zor yürüyüşlere başladim tavsiye ederim

• Valla hocam ilk mezun olarak ben bittim. Senin durum daha sıkıntı ama yapacak bir şey yok maalesef ki devam etmek lazım.
    Şimdi ders sıkıntısı olmadan arkadaşlar ile kahve içmek, oyun oynamak, dışarıda dolaşmak vardı :)

• bu mezunluk olayını çok dramatize ettiğinizi düşünüyorum ben de mezunum 12den farkı yok sıkılıyorsan çık yürüyüşe ya da stand up aç izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F156B1391 -- 22 Aralık 2022; 21:25:30 >
  • Hocam bana da giydirir misiniz

• Hocam dramatize etmek değil durum şu etrafınızda 2. 3.sinifa geçmiş arkadaşlarınız olabiliyor veya direkt iş hayatına atılmış arkadaşlarınız olabiliyor onları gordukten sonra hayata baslayamadiginizi hissediyorsunuz.

Aynı zamanda ailenize de yük oldugunuzu hissediyorsunuz yani ben öyle hissediyorum.Mezuna kalan kişinin çevresine göre içinde bulunduğu durum tamamen değişebilir.Kiminin iyi bir mezun yılı olur kiminin zor.Hakkimizda hayırlısı olsun.

• Çevreden dolayı çok değişiklik oluyor.

• tebrik ederim hocam çok irade gerektiriyo cidden

• zaten ilk mezunluk boyunca gocunmadan ağlanmadan çalıştım ama ikincisini yaşamayan pek anlayamaz o bunalma hissi çok başka

• Şu an keşke taşra üniversitesi yazsaydım mezuna kalmasaydım diyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.