kaçıncı mezun hocam |
2.mezunluğun gerçekten zor bir tecrübe olması (3. sayfa)
-
-
Kendimi hiç bu kadar sessiz görmemiştim. Tyler durden gibi içimde başka biri var gibi durmadan kendimle sohbet ediyorum istemsizce güldüğümü fark ettim. Şehir de dostluk anlamında tek başımayım. Dershene de ki adamlar ayrı garip. Kötü bir tecrübe 2. Mezun senesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek şansım her zaman yanımda olan bi arkadaşım olması galiba bunaldığın zaman konuşabileceğin birinin olduğunu bilmek iyi hissettiriyo çok gerçek bir bağ gibi hissettirmez ama konuşmak isterseniz yazabilirsiniz hocam kolay gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de geçen sene ikinci mezun senemdeydim gerçekten zor be. Lisede ve ilk mezun senemde eşit ağırlıktan girip matematik yapamayınca dile geçiş yaptım geçen sene dilden girdim ve istediğim bölümü, İngilizce Öğretmenliğini kazandım.
Bölüm de değiştiren birisi olarak çok zorlanmıştim. İngilizceyi bildiğimi sanıyordum ama dil öğrencilerine göre çok kötü durumdaydim, sınavda ise hepsinden yüksek yaptım. Ocak şubat ayına kadar grammar konularını anlamıyordum bile, keşke eşit ağırlıktan devam etseydim diyordum. Aile baskısını sınav döneminde yaşamamıştim ama tercih dönemi istediğim okullara puanım yetmiyor diye tekrar girmek istediğimi söylediğimde yoğun baskı yaşamıştım, son şansımmı?. Üstüne bir de arkadaşlarımın çoğu üniversite için gitmişti yalnız kalmıştım. Uyku düzenim berbattı. Sınava çalışırken zevk almıyor değildim ama cidden zordu
Şu an evet istediğim bölümde olsam da okul olarak farklı bir şey hayal ediyordum hep. Yine de pek pişman değilim ya o stres çekilecek gibi değildi. Biraz içimi döktüm :)
Hocam size diyeceğim odur ki boş yere mezuna kalmadınız, kendiniz için yapıyorsunuz bunu. Düzenli çalışın, hedefinizi bilin, gerisi gelecektir. Kolay gelsin
Bana da bunaldıginiz zaman vs. yazabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 22 Aralık 2022; 22:50:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Artar hocam siz elinizden gelenin en iyisini yapın yeter hakkimizda hayırlısı olsun istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten bu kararın her şeyini ölçüp biçip öyle vermiştim hedefimden kuşkum yok ama bunalıyorum ara sıra bunu da normal karşılıyorum
ve çok teşekkür ederim hocam paylaştıklarınız ve desteğiniz için
28 yaşındayım 3.mezuna kalmıştım ve hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum gençler. Akademisyen ile aynı kurum içerisindeki kadrolu çaycı arasındaki fark 3-5k değmiyor değmiyor. Okuyun ama el zanaati gerektiren işleri de öğrenin okurken.
Mezuna kalmanın psikolojisi ve aile/çevre baskısı da çok zor.
-
ulan bi girip bakayim dedim aylar sonra bu baslikta ne kadar hello kity varmis laaaa 😂 olum bu kadar hüzünlü takilmayin,abartmayin ben dördüncü girisimde kazandim tıpı bi günden bi gune sizlanmadim hatta bak 2020 sınavı bitti iki gün lan sadece iki gün dinlenip 2021 sınavına çalışmaya basladim öyle çok striker adamlar var ki piyasada calismadiginiz her saat 2k fark yersiniz millet deli gibi uni sınavına hazırlanıyor artık
Forumdaki tıp lobisi çok güçlü, benim bile aklım çelinmeye başladı ufaktan tıp düşünceleri geliyor. Korkuyorum tercih döneminde tıp yazdıracaksınız diye hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıp yazican zaten baska ne yazican
Ölüm gibi bir şey oluyor ama kimse ölmüyor 2.mezun senesinde
Aklınıza başınıza alın mezuna kalmayın 2.mezuna hiç kalmayın
-
2.mezunluğumda sayısalda ilk bine girdim.
İmkansız diye bir şey yoktur, basmaya devam edin
tebrikler hocam aynısının ea versiyonunu yapmak istiyorum umarım beceririm
tebrikler hocam senin sıralamalr nasıldı
-
4.mezun senemdeyim hiçbir şey hissetmiyorum artık ne sınav stresi ne heyecan ne psikolojik sıkıntı hiçbir şey kalmadı bağışıklık kazandım galiba 😂 zaman su gibi akıp geçiyor bu günlerde geçip bitecek o yüzden sorun yok
hocam isminden tanıdım seni, iki yıl önce gökhan özkarsla dalga geçtim diye bana kızıp ne kadar iyi bir hoca olduğundan bahsetmiştin
-
Valla helal olsun mükemmel bir hafızan varmış ben Gökhan hocanın kötü bir hoca olduğunu hala düşünmüyorum anlatım konusunda mükemmel bir anlatımı var en gerizekalıya bile matematiği öğretir ama kötü yanı biraz eski kafada kalmış bazı sorularda ezbere götürüyor yeni nesil sorulara uygun değil ama hafizana hayran kaldım gerçekten 😂
hocam valla gerçekten seni nasıl hatırladım ben de bilmiyorum
-
Kesinlikle katılıyorum hocam. İlk mezun senemde tm den mf geçtim bir de kız meselesi vardı o yüzden kötü oldu. En azından işler bu yıl daha iyiye gidiyor ancak netlerim olsun psikolojik durum olsun gerçekten iyi değil. Elimden geleni yapıyorum. 100K ya bile tamamım ancak daha iyisi için çabalıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X