Tyt Kimya yardım lütfen
Arkadaşlar tyt kimyadan 5 net çıkartmak istiyorum bunu en kolay hangi konulara çalışarak elde edebilirim bana 5 net çıkarabilecek şekilde konuları söyleyebilir misiniz
Kalan sürede gerçekçi fikriniz
Arkadaşlar sadece tytye giricem hedefim 57-60 net falan yapmak şuanki netlerim Türkçe 30-35 arası sosyal 10-15 arası matematik 5-10 arası fen 0 kalan sürede 60 nete ulaşabilirmiyim matematiğim kötü neler yapmam gerekiyor nasıl bu nete ulaşabilirim gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum
Tyt matematik oran-orantı konusu
Arkadaşlar bu konuyu ilyas hocadan dinliyorum bu konuda dikkat etmem gerekenler ne çok üstünde durmam lazımmı mesela şu dişli soruları falan var işçi problemi tarzı sorular var onlar önemlimi biraz yardımcı olursanız sevinirim
TYT Matematik Belası
Arkadaşlar o kadar video dinliyorum hatta üstüne 345ten soru çözüyorum matematikte ilk 12 konuyu bitirdim diyebilirim ösymnin yaptığı tyt matematik denemeleri basit geliyor ama piyasadaki tyt denemelerini gördüğümde sanki 1 soru bile çözemeyecekmişim gibi zor geliyor zor görünüyor o denemeler bana neden bu böyle bi yardımcı olurmusunuz? Kafayı yiyicem yoksa bu ders yüzünden
Tyt Kimya (Yardım)
Arkadaşlar tyt kimyayı 0dan en güzel hangi kanaldan ve kaç günde halledebilirim? Kimya bilgim 0 bu arada
Tyt Matematik - Tyt Fen
|
TYT 345 Matematik Orijinal Sorular Hk.
|
Basit Eşitsizlikler Sorusu
Tyt matematik 10 net
|
Tyt matematik kafayı yiycem artık lütfen yardım
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 371
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.431 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar