Bildirim
TYT 345 Matematik Orijinal Sorular Hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dinleyip coz cozmelisin -
Örüntülü sayı grupları denemelerde çıkıyormuki hocam bu konunun konu anlatımı bile yok zaten ösym tarzı sorularını hallettim sıkıntı orijinal sorularındaquote:
Orijinalden alıntı: iyibilirdik
Dinleyip coz cozmelisin -
Denemede cikiyor mu degil oraui ogrenirsen problemlerde yarar saglar osym artik konulari ilginc sorulardan soruyor bence yarar saglar
Tyt icin ayt icin boyle dolambacli sorular cok gereksiz ama tyt için cozmelisin -
Peki hocam bu 345te bazen çok sapma sapan yapamadığınız sorular oluyormu hani böyle bu ne saçma sapan dedirten sorular varya onlar için ne yapılmalı sizce bu tarz sorular genelde orijinal sorular kısmında çıkıyorquote:
Denemede cikiyor mu degil oraui ogrenirsen problemlerde yarar saglar osym artik konulari ilginc sorulardan soruyor bence yarar saglar
Tyt icin ayt icin boyle dolambacli sorular cok gereksiz ama tyt için cozmelisin -
Hocam yapmakta zorlandigimiz sorular sacma geliyor defalarca ugras ama yine de o soru gibi karsina bidaha çıkarsa yapabilicek seeviyede ol ben o kitabi ople bitiridim 25 30 netteyim -
Hocam bu kitabın problemlere kadar olan kısmını bitirsem kaç nete gelirimquote:
Hocam yapmakta zorlandigimiz sorular sacma geliyor defalarca ugras ama yine de o soru gibi karsina bidaha çıkarsa yapabilicek seeviyede ol ben o kitabi ople bitiridim 25 30 netteyim -
Sana bagli nasil cozdugune bagli problemler tyt matin yarisindan fazlasi onsuz yuksek gelmez -
Bu arada bu kitabı kaç ayda bitirdiniz hocamquote:
Sana bagli nasil cozdugune bagli problemler tyt matin yarisindan fazlasi onsuz yuksek gelmez -
Hocam ben bu kitabı çözümlerine bakarak ilerliyorum ama anlamadan hiç bir soruyu geçmiyorum. -
Hocam bende aynı şekilde dinlemeden önce çözmeye çalışıyorum yapamıyosam izleyip geçiyorum ama bir kaç gün sonra izlediğim şeyi unutabiliyorum siz unutmuyormusunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Corbars
Hocam ben bu kitabı çözümlerine bakarak ilerliyorum ama anlamadan hiç bir soruyu geçmiyorum. -
Unuttuğumda oluyor ama aklımda kalan da oluyor hocam -
Netler kaç kitabın nerelerindesiniz hocamquote:
Orijinalden alıntı: Corbars
Unuttuğumda oluyor ama aklımda kalan da oluyor hocam -
1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X