Şimdi Ara

Orijinal matematik ayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son kitap olarak alayım çözerim dedim ayt için ama son ÖSYM testleri kısmı fena şekilde zorluyor beni konu eksiğim de yok genel olarak ama moralim bozuldu ufaktan çözenler sizde durumlar nasıl sadece ben mi zorlanıyorum son testler cidden bunalttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum bende kitap yok merak ettiğim bir şey var bu testlerden önceki testler zor mu sence yoksa klasik karekök zorluğu gibi mi
  • jürklopp kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk testler basit klasik soru tarzları var ama araya yeni nesil sorular da eklemişler pek zor olduğu söylenemez yani. ÖSYM testlerinde klasik sorular da var yeni nesil sorular da bunlar hem cebir olarak hem de yorum olarak daha zor. Tüm zorular zor gelmedi bana bu kısımda ama bazı sorular cidden uğraştırıcı ve aralarda çok zor sorular da var. Son kısım orijinal ÖSYM tarzı sorular kısmı baya baya üst düzey sorular var bu kısımda hiç kalem oynatamıdığım sorular da oldu açıkçası bu kısımda. Karekök ile bakacak olursam karekökün çok zor cebir soruları var genelde eski tarz soru olduğu içinde bundakilerde yeni nesil tarzda da var bazı soruları karekökten zor geldi bana bazıları basit özellikle şu ilk kısımlar basit ama gittikçe baya zorlaştı özellikle son ÖSYM testlerinde falan baya zorlanmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Hayranı -- 3 Ocak 2020; 23:15:59 >
  • Hocam bende aynı sıkıntıyı yaşadım şuana kadar polinom eşitsizlik ikinci dereceden denklem ve parabolünü bitirdim dediğiniz gibi bir yerden sonra çok zor geldi özellikle de parabol kısmında karekök ve bilgi sarmalı da aynı şekilde çözdüm bu çok bariz daha zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de üçdörtbeşten sonra acil ve orijinal arasında kaldım fakat yazılanlara bakınca herhalde acil alacağım

• Aynen hocam 345 zorlamadı pek,sarmalda o kadar zorlamadı,karekökte bazı konular zorladı sadece,acilin hepsini çözmedim ama çözdüğüm kısımda 'cidden çok mantıklı aklıma gelmedi bu hiç' falan demiştim yani baya şey kattı bana karekök ve acil ama bunda yapamadığım soruya bakıyorum,bakmaya devam ediyorum almayı düşünmüyordum ama yeni tarz soru göreyim diyerek aldım biraz pişman oldum. Son kısım bariz zor o normal yani o kısmın amacı o ama ÖSYM testlerinin son kısımlarında cidden içim sıkılıyor komple masadan kalkasım geliyor ya

• Hocam bende düşündüm acili sona bırakacağıma bunu mu bıraksaymışım bu ne böyle dediğim oluyor ama mutlaka bir şey katar yeterince uğraştıktan sonra video çözümünü izleyin fena da anlatmıyor hakkını yemeyeyim bu da bittikten sonra deneme patlatiriz zaten nirvana :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORİJİNAL GEOMETRİ
    4 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    Hocam acilin aytsi güzel beğendim ben. Ona devam etmeyi düşünüyorum eksik bıraktığım kısımlar vardı acilde. Çözümleri hoşuma gitti benim birde sml hoca çözüyor tane tane anlatarak güzel yazarak çözmüş benim için çok önemli çözümler mezun olup evde hazirlandigim için tek imkanım çözümler oluyor. Orijinali de beğendim ben kötü demek için açmadım konuyu ama fazla uğraştırıyor ve zorluyor. Acil daha isabetli bir tercih olabilir yine diğer arkadaşların da fikirlerini sorun isterseniz.

• Galiba son testleri öyle yapacağım hocam acaba eksiğim mi var diye başka kitaba bakıyorum takır takır çözüyorum bunda kalmaya başladım Bundan sonra deneme atmayı düşünüyorum ya da acili tekrar alıp çözmeyi düşünüyorum saçma mı olur bilmiyorum ama çok ön yargım olmasına rağmen geçen sene aytsi cidden geliştirdi beni

• Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben de evdeyim ve mezunum nokta atışı yapmam şart

• Bana normal kolay geldi ama 1 2 soru var çok üst düzey.Bazı testleri hiç çözemedim yazım hatlarından.Güzel sorular var yazım hatası olmasa iyi kitap olur.
    detaylı cevabın için çok teşekkür ederim
  • Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman çözümlere bir bak almadan,ben Behzat hoca ile konu çalışıp üstüne atınca çözümlerde çok sıkıntı yaşamadım. Ama bazı çözümlerde aklıma takılan kısımlar oldu yani incelemeni öneririm almadan kitaplar çok pahalı olunca emin olmadan almak içime sinmiyor

Haklısınız hocam.Teşekkür ederim

Reis ayt konulari nereden hallettin birde tyt de neler çözdün konulara nereden çalıştın netlerin nasıl

• Scath S kullanıcısına yanıt
    tytde konu çalıştığım söylenemez 345 ÖSYM ve orijinal soruları,orijinal matın yeni nesil olan sorularını,acil problem fasikülünü çözdüm. Tytde konu eksiğim pek yoktu hatırlamak yetti yanına da bilgi sarmalın falan problem kısımlarını çözdüm ara ara. Aytde Behzat hocayla ilerledim kaf-3 çözdüm üstüne 345 in ÖSYM ve orijinal kısımlarını çözdüm,karekök çözdüm. Sarmaldan da tam oturmadığını düşündüğüm konuları destekledim.
    Edit:Geçen sene kaf 1-2 cozmustum o yüzden bu sene konu çalışmadım tytde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Hayranı -- 4 Ocak 2020; 14:5:17 >
  • hocam hatalı soruyla karşılaştınız mı
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hocam tam bitirdiğim kısımlar için konuşayım polinom da eşitsizliklerde yok parabol ve ikinci dereceden denklemler kısmında toplamda 3-4 soru falandı yanlış hatırlamıyorsam kitapla ilgili şunu da söyleyebilirim konularda 6.testten sonra ki testlerde harbiden çok zor sorular var

• tamamdır hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar ayt matı fullemek istiyorum konu olarak çok eksiğim yok orijinal mat denemesinde 30a yakın yapıyorum sizce nasıl ilerlemeliyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.