< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2.mezunlukta yalnızlık (2. sayfa)
-
-
Hocam söylediklerinize çoğunlukla katılıyorum ancak bu sürece öyle veya böyle başlamış olan yani artık geri dönüşü olmayan ve açtığı konuda da psikolojik olarak zorlandığını söyleyen birinin konusunun altına bunları yazmanız o kişiyi daha da çok üzüyor.
Haklısınız yaş farkı da çok etkiliyor insanı ki sürece başladığımdan beri bunu düşünüyorum zaten,birinci mezunluktan sonrası da çok zor bu durumun da farkındaydım sürece dahil olunca daha iyi anladım.
Sizin yazdıklarınız ne kadar doğru olsa da yapacak bir şeyim yok ki hocam.Bu saatten sonra süreci en iyi şekilde yönetip sınavdan en iyi sonucu almak için elimden gelenin fazlasını yapmaktan başka bir çarem yok.Bu konuyu da dediğim gibi çok yalnızlık çektiğim için buradaki dostlarla dertleşme amacıyla açtım.
Görüşleriniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah yardımcınız olsun hocam hakkınızda hayırlısı olsun.
Birebir sizle aynı şeyleri yaşıyorum hocam benim de beklediğimden zor geçiyor ama zaman da bi o kadar hızlı akıyor sabredip çalışmayı aksatmadan ilerlememiz lazım sabır yani diyebileceğim pek bir şey yok ama yalnız değilsin merak etme
-
Allah yardımcımız olsun hocam gerçekten zor.Aslında dediğiniz gibi zaman akıp gidiyor ama beni düşündüren şey bu kadar verilen emeğe rağmen istediğim sonucu alamama ihtimalimin olması.Hatta bu aralar daha depresif bir halde olduğumdan sanki hiç başaramayacakmışım hissi geliyor ancak bunları düşünmeden önümüze bakmamız lazım kesinlikle.
başarılar ayt önem ver gerisi hallolur
1. Mezunda yalnızlık çekenlerin ciddiye almadığı başlıktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk girdiği sene " " "
Teşekkür ederim hocam öyle yapacağım
Yalnızlık...
Sizin nasıl gidiyor hocam alıştınız mı
Alıştım ben hocam güzel su anlık
Ben de mezun senesinde çok yalnızdım. Neyse ki kırmızı ceketli havalı saçlı bir adam bir gün bana sabun satmaya geldi de onla arkadaş oldum. Şimdi ders dışında da bazı aktivelerimiz oluyor
-
Mezuna kalip daha kötü yaptım zor psikoloji salma sakın yaşin önemi yok unide 1 2 yas hicbirsey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X