Şimdi Ara

2.mezunlukta yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar kimse kalmadı yanımda.Arkadaşlarımın neredeyse hepsi farklı bir ilde okuduğundan dolayı.Geldiklerinde de tek hazırlananan ben kaldığımdan onlar üni muhabbeti açınca resmen içim daralıyor.Bugün çok depresif bir haldeydim midem bile bulandı çok düşünmekten o yüzden tek başıma çıktım dışarı yürüyüş yaparken yazıyorum bunları.Tahmin ettiğimden daha zor geçiyor 2.mezunluk. Beni şu an en çok üzen daha önce de dediğim gibi tytde yaptığım çalışmamın netlerime yansımayışı.Ayt için ders aldım önceki senelerden daha iyi olacağımdan eminim ama tyt için hala çok şüphelerim var bazen önceki yıllardan daha kötü yapacağımı bile düşündüğüm oluyor.Neyse uzun lafın kısası çok çalışmaya devam edeceğime bu yazımda da söz veriyorum.Tıp fakültesi hayalim için elimden gelenin fazlasını yapacağım.Şu an kimsem olmadığından buraya konu açıp içimi dökmek istedim.Sizler nasılsınız umarım çok iyisinizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kez mezuna kalan biri olarak şunu söyleyebilirim ki tek çözüm sınav bitene kadar o arkadaşlarınla görüşmemek ya da toplu görüşmemek çünkü inanılmaz moral bozan bir durum.onların üzerinden kalkan yükü görüyorsun ama senin sırtında hala dünyalar var.kendin gibi en azından ilk mezun senesinde biri bul illa sosyalleşmek istiyorsan bu mümkün değilse dişini sıkman gerekiyor yalnız bir şekilde yoluna devam etmelisin ama yalnızlık ne yazık ki insanın kendisiyle hesaplaşmasına sebep oluyor. ne yazık ki kafayı kırma ihtimali var ki demir gibi mentaliten yoksa kırılır muhtemelen bunalacaksın bazen ulan keşke yazıp gitseydim diyeceksin ama yine temmuz ayında sonuçlar açıklanınca mutlu olmak senin elinde

• Çalış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Çalışıyorum hocam ama demek ki az oluyor daha da fazla çalışacağım artık

• İyiyim hocam sağ olun az kafa dağıtmak için internet kafeye gittim 4-5 el lol girdim hepsinde 0/10 gittim gerginim yürüyorum

• Wanderfox kullanıcısına yanıt

Yürüyüş çok iyi geliyor evden hazırlandığım için resmen nefes almamı sağlıyor

• hocam aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kez mezuna kalan biri olarak şunu söyleyebilirim ki tek çözüm sınav bitene kadar o arkadaşlarınla görüşmemek ya da toplu görüşmemek çünkü inanılmaz moral bozan bir durum.onların üzerinden kalkan yükü görüyorsun ama senin sırtında hala dünyalar var.kendin gibi en azından ilk mezun senesinde biri bul illa sosyalleşmek istiyorsan bu mümkün değilse dişini sıkman gerekiyor yalnız bir şekilde yoluna devam etmelisin ama yalnızlık ne yazık ki insanın kendisiyle hesaplaşmasına sebep oluyor. ne yazık ki kafayı kırma ihtimali var ki demir gibi mentaliten yoksa kırılır muhtemelen bunalacaksın bazen ulan keşke yazıp gitseydim diyeceksin ama yine temmuz ayında sonuçlar açıklanınca mutlu olmak senin elinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 14 Ekim 2022; 23:50:40 >
  • Bence de hocam kendine getiriyor insanı güzelce düşünebiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Mezunluk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jiijii kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir yazı olmuş hocam teşekkür ediyorum aslında dediğiniz mantıklı onlarla görüşünce iyi etkileneceğime kötü etkilenebiliyorum ama sonuçta sevdiğim insanlar olduklarından aramızın bozulmasını istemem sadece daha az görüşürsem bu sene daha iyi olur.Hocam aslında hiç keşke gitseydim demiyorum ama netlerin artmayışını görünce çok üzülüyorum.Daha zaman var artacak diyorum kendi kendime ama bir kere o depresif ruh haline girince kötü oluyorum.Bu aralar hep yürüyüş yapıyorum o çok iyi geliyor.Bir şekilde geçecek bu zaman biliyorum umarım sonuçlar açıklanınca dediğiniz gibi mutlu olurum buna çok ihtiyacım var

• Evde ufak egzersizler olur yürüyüş olur bunlar iyi gelir hocam düzenli olarak yapmaya devam edin o stresi baskilar en azından ben pek yapmamıştım tyt zaten bu saatten sonra artmaz hocam bence 2 yilin sonunda artik zaten maksimuma ulaşıyor hep nefret etmisimdir kendisinden ama düzenli deneme cozerek pratikligi kaybetmemek lazım asıl darbeyi ayt ile vurmak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 15 Ekim 2022; 0:38:42 >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

Hocam netim iyi olmadığı için bence arttırabilirim 1 ay içinde.Çünkü tyt mat adına denemelerde yapamadığım soru tarzlarını biriktirmeye başladım mesela.Tyt fenim iyiydi sınavda da iyi gelmişti ama şimdi resmen unutmuşum hızlıca 1 ayda kimya biyoda konuları bir tur daha atıcam fizikte optik elektrik dışında yorum yapabiliyorum sorulara.Optik ile elektriği de 1 ay içinde halledip en kötü kasım sonu +80i sabitlemek istiyorum.Şu an 70 geldiği de oluyor 80 de 65 falan da.Umarım başarabilirim.Ayt adına da fkb yeni başladım,ayt mat trigo 12.sınıf türev ve integral dışında ilk turu attım ikinci tura geçicem.

• Merhaba günlük bugün marsta mahsur kalışımın 93.günü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlayamadım hocam

• hocam boşver bugünler de geçecek arada buraya yazarsın içini falan dök

• Daraldığında pm den yaz konuşalım

• Hocam bizim telegram kanalına gelin güzel sohbet dönüyor yetmez biliyorum ama hoş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle yapacağım hocam dediğiniz gibi geçecek bu zamanlar bir şekilde.Siz nasılsınız hocam hayat nasıl gidiyor

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Çok sağ olun hocam  

• Hocam içim daraldığında buradan konu açarım öyle sohbet de ederiz burası yeterli bence çağırdığınız için sağ olun

• iç güveysinden hallice hocam çalışmaya devam

• Ve bunun üzerine deli gibi sevdiğim, aşık olduğum kız başıma çıktı yalnızlık üzerine sevdiğim kızla konuşurken açılamamak var psikolojik buhran içindeyim her ne kadar dışarıya yansıtmasam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believethat -- 16 Ekim 2022; 0:17:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.