Şimdi Ara

Mezunluktan Kalan Yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sadece bende mi var yoksa genel bir olay mı merak ediyorum etrafımda üç beş kişi kaldı.Ders çalışırken bir iki tane arkadaşım vardı devamlı görüştüğüm onlarla telefondandı görüşmeler bunun sonucunda psikolojik sıkıntılar ortaya çıktı ama aşmaya çalışıyorum sizde de buna benzer şeyler oldu mu merak içindeyim liseden maks 2-3 arkadaşım vardır şuan görüştüğüm.Atıyorum bir kızla konuşunca ondan gerçekten hoşlanıyor muyum yoksa yalnız hissettiğim için mi iyi geliyor bilemiyorum.

• Benim de arkadaşlarımla aram açıldı. Genelde anlayışlı davranmadiklari için bu sorun oluyor. Sen bize hiç zaman ayırmıyorsun/sürekli ders mi çalışıyorsun sanki/kafayi yiyeceksin artık tarzı şeyler söyleyip duruyorlar. Mezun senemde ders çalışmadığım zamanlar az değildi ama ne zaman dışarı çıksam babamın "bugün gezdin yarın otur doğru düzgün çalış" baskıları yüzünden dışarı çıkmak istemiyordum. Bir de 12. sınıfta çok sosyalken mezuna kalan hiç arkadaşım olmayınca biraz kafayi yemiştim biraz gerçekten.

Her şey bitti artık sınavla ilgili bir kaygım yok ama yine de evden çıkmak istemiyorum. Yapacak hiçbir şey de bulamıyorum, mal mal oturuyorum bütün gün
  • Benim 0 kişi kaldı ailem de dahil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seneye etrafındakilerin adını unutcaksın kulüp bölüm hazırlık o şu bu derken.1-2 sene arkadaşsız kıçını kırıp ders calısınca insanların psikolojisi nasıl bozuluyor anlamıyorum benim direncim mi yüksek insanlar mı naif ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C95B3F73 -- 29 Ağustos 2021; 21:42:10 >
  • 6-7 ay ailen dışında kimseyi görmezsen adam akıllı konuşmazsan anlarsın hocam her insanın psikolojisi bir değil sizin dediğiniz olay gözünüze kolay gelse bile o işler öyle olmuyor.

• Benim de arkadaşlarımla aram açıldı. Genelde anlayışlı davranmadiklari için bu sorun oluyor. Sen bize hiç zaman ayırmıyorsun/sürekli ders mi çalışıyorsun sanki/kafayi yiyeceksin artık tarzı şeyler söyleyip duruyorlar. Mezun senemde ders çalışmadığım zamanlar az değildi ama ne zaman dışarı çıksam babamın "bugün gezdin yarın otur doğru düzgün çalış" baskıları yüzünden dışarı çıkmak istemiyordum. Bir de 12. sınıfta çok sosyalken mezuna kalan hiç arkadaşım olmayınca biraz kafayi yemiştim biraz gerçekten.

Her şey bitti artık sınavla ilgili bir kaygım yok ama yine de evden çıkmak istemiyorum. Yapacak hiçbir şey de bulamıyorum, mal mal oturuyorum bütün gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 29 Ağustos 2021; 21:53:8 >
  • patheticmuggle kullanıcısına yanıt

Artı sonsuz lise hayatımda aşırı sosyaldim karantina olunca psikolojim bozuldu biraz mezun senemide evde geçirince kökten bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LELEB kullanıcısına yanıt
    Cv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    2 yıl önce açıldı
    Üniversite hayatım kabus oldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ustune 2.mezuna kaliyorum

• LELEB kullanıcısına yanıt
    Üniversite yüz yüze olursa hallederiz, eski halimize döneriz inanıyorum

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt
    arkadaşlarının karaktersizliği hocam boş geç. bu arada maratondan çıktınız beyniniz dinlenmek istiyordur o yüzden yapacak bir şey bulamıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Ulan bu adamın gamsızlığı ve bi taraftan da iyi gibi olması beni bitiriyo çsöxmaknxq çıldıeıcam

• çok garip çarsın yemin ederim

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    o konuda aynı hareketi yapanlar milleti galeyana getirdi ondan hocam toplu kitleler nefrete yönlenmeye meyilli olur zaten genelde o yüzden öyle oldu. yaptığım kötü bir şey olsa da adam öldürmedim yani. gerçi bi tanesi ilerde katil olursun dedi de sanmıyorum

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt

Hocam dayak yedikten sonra gelen iyi davranma hissi bunu yaşıyor arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt
    izmir gel ben sana dayak yedikten sonra neler hissediliyor bir bir hissettireyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.