Acısıyla tatlısıyla aşırı özlüyorum bu sene mezun oldum ama gene hazırlanıyorum tekrar gidebilmek için eski tadı vermeyeceğini biliyorum ama keşke bu sene kazanma imkanım olsaydı istediğim bölümü seneye 24 olacağım ama gene değer sanırsam. Bugün arkadaşlarım okullar açılacak muhabbeti yaptı içime bir sızı oturdu direk artık gidecek bir okulum hadi onu da geçtim gidecek bir yerim olmadığını ve sanki artık para kazanmaya köle olmaya başlayacağımı hissetim. |
Üniversiteyi aşırı özlemek
-
-
Bir iki yıl devam eder buhran dönemin. Yalnızken seni ağlatacak bile belki ama çalışmaya başlayınca unutmaya başlıyorsun. Özlem duymak istesen bile duyamıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyini özlüyorsunuz abi aklım almıyor. Bitireyim son çıkışımı yaparken arkama dönüp bakarsam ne olayım.
-
Diplomayı almaya giderken hiçbir şey hissetmedim. Hissetsem de acı hissederdim gençliğimi orada harcadım diye.
işten izin almıştım alıp da döneyim dye düşünüyordum sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri penisi elinde uyanır, diğeri de herkeşin nefret edip bir an önce kurtulmak istediği üniversiteyi özlediği için heç üşenmeden sıkılmadan yeniden üniversiteye gitmeye hazırlanıyor.. Hayat sürprizlerle ve ilginç insanlarla dolu.. Sizler de olmasanız bu hayat nasıl çekilir bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 5 Ağustos 2022; 9:30:57 > -
ahahahahahhaha sizsiz de çekilmez hocam.
-
yukardaki arkadaşın dediği gibi 1-2 yıl çok özlüyorsun. rüyanda hala okulda olduğunu görüyorsun. işe girince unutuyorsun.
ben 7 senede bitirdim. ne mi oldu? derse girince senden yaşça küçük öğrenciler olduğu için eskisi gibi arkadaşlık kuramıyorsun. herkes sana tuhaf tuhaf bakıyor. çoğu zaman "abi abi" diyor.
en nihayetinde özlediğin, ordaki eski arkadaşların oluyor. o arkadaşlardan kimse kalmayınca okulunda bi anlamı olmuyor.
-
İlkler güzeldir tadını çıkartın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nesini özlüyorsunuz ya ben ölsem de kurtulsam diyorum artık
Lisansi bitirdim ÇAP bölümüm var onu donduruyorum. Bir fırsatını bulsam fırlayıp gideceğim üni hayatı iş hayatından çok daha zor fakat keyifli.
dördüncü yıla giricem hala özlüyorum, işteyken daha çok özlüyorum ne güzel ne rahat günlermiş diye
-
DÜnya'nın en kötü ikinci şeyi üniversite hayatı, birincisi ise iş hayatı, çalışınca özlersin.
-
İş güç yok bende 24 te akasilik olmazsa tekrar başlayacağım bakalım umarım olurda bende deneyimlerim.
-
Bi öyle oluyor ben de hala arada aklıma geliyor özlüyorum ama bu da hayatın bir dönemi iste geçip gidiyor hayat. Bir de bu 20li yaşların ikinci yarısı çok ilginç kimisi hala okula gidiyor kimisi evlenmiş çocuk yapmış kimisi evde yatıyor kimisi çalışıyor kimisi yüksek böyle arkadaşlarımın hepsi farklı ortamlarda farklı şeylerle meşgul çok ilginç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başladın mı ikinci üniversiteye?
olm kaç yaşına kadar okumayı düşünüyorsunuz ? hayata başlayıp para kazanmak lazım, iş yapmak lazım.
Benzer içerikler
- sözleşmesiz kiracının elektriğini kestirmek
- e devlet sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı
- beko açılımı
- amerika market fiyatları
- klimada dry ne demek
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X