Şimdi Ara

Askerlikten ağlanan ergenler varken askerliği çok özlemek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıyorum forumda askerliğe karşı gelen,ağlanan çok arkadaş var,onlardan yaşımın büyük olduğunu biliyorum ve 2021 senesinde askere gidip 2022 senesinde gelmiş biri olarak anlam verememekteyim,normalde fazla insan sevmeyen ben herkesle içli dışlı,bütün komutanların tanıdığı olan biri olarak hudut sınırında unimog ve land rover şoföru olarak yapmıştım,6 aya o kadar anı sığdıramazsınız normal koşullarda,ama o kadar güzel ortam vardı ki aklıma geldikçe özlüyorum..siz neden askerliğe bu kadar karşısınız ve uşaklık yapmak olarak görüyorsunuz ki ??

• HOŞGELDIN ASKER ESAS DURUŞUNU GÖSTER SAÇIN KARIŞMIŞ MERAK ETME HEMEN KESERLER SIKI KOŞ SIKI ÇALIŞ SIKI SARIL SILAHA BÜTÜN BU INSANLAR GURULA BAKIYOR SANA KISA DÖNEM UZUN DÖNEM VEYA BEDELLI ŞAFAKLA TANIŞ SAYA SAYA BITER MI 1-3 3-5 GECE NÖBETI ASKER NÖBET TUTARKEN HERYER GÜVENLI OKUMUŞU CAHILI ZENGINI FAKIRI BURADA HERKES ÖĞRENIR MUTLAK DISIPLINI KARADA DENIZDE VE HAVADA HERZAMAN VE HERYERDE SOL SOL YAYLALAR YAYLALAR ASKER HAZIR OL! YAYLALAR YAYLALAR SARIŞIN ESMER FARKETMEZ YAYLALAR EMRET KOMUTANIM!

• HOŞGELDIN ASKER ESAS DURUŞUNU GÖSTER SAÇIN KARIŞMIŞ MERAK ETME HEMEN KESERLER SIKI KOŞ SIKI ÇALIŞ SIKI SARIL SILAHA BÜTÜN BU INSANLAR GURULA BAKIYOR SANA KISA DÖNEM UZUN DÖNEM VEYA BEDELLI ŞAFAKLA TANIŞ SAYA SAYA BITER MI 1-3 3-5 GECE NÖBETI ASKER NÖBET TUTARKEN HERYER GÜVENLI OKUMUŞU CAHILI ZENGINI FAKIRI BURADA HERKES ÖĞRENIR MUTLAK DISIPLINI KARADA DENIZDE VE HAVADA HERZAMAN VE HERYERDE SOL SOL YAYLALAR YAYLALAR ASKER HAZIR OL! YAYLALAR YAYLALAR SARIŞIN ESMER FARKETMEZ YAYLALAR EMRET KOMUTANIM!

• Ben 12 ay asteğmen olarak yaptım. Benim için çok zorlu ama bir o kadar da güzel bir dönem oldu. Bugün gidebilsem gene giderim

Maalesef şimdi ki nesil birçok konuda olduğu gibi bu konuda da zayıf. Uzun uzun yazıp kendimi yormayacağım. Ama şunu biliyorum ki ülke olarak eninde sonunda savaşa gireceğiz. O zaman bizi çok zor günler bekliyor olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamda olan işleri halledene kadar askere gitmeyi pek düşünmüyorum tecili bozmayacağım. Para lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e işte herkes öyle askerlik geçirmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisi rahat (iyi ve güzel) kimisi rahat olmayan askerlik yapıyor

Rahat yapan "yine giderim" diyor

Rahat yapmayan "ben daha gitmem" diyor

Hiç askere gitmemiş olanlar da fikrini beyan ediyor "giderim" ya da "gitmem" gibi

• Konuyu açan zibidi, askerliği şoför olarak yapmış. Buna kışlada " askerliği yatarak yapıyo" derler. Hem yatarak yapıyo, hemi de 6 ay askerlik yaptığını sanıp o ortamı bi de çok özlüyomuş. Bak sen. Ciddi misin. Özlersin tabi;

Elin ayağı torpağa değmemiş, postal tozu yutmamışsın: 18 ay bi er olarak yap da görürsün askerliğin ne olduğunu o zaman...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadınlar keko peşinde koşarken biz askerlik yapıyoruz. kadınlarda askerlik yapmalı belki milli bilinçleri yükselir

• dekareme kullanıcısına yanıt

dostum ben huduttaydım,ermenistan sınırında,arabaların mazotu donuyor diye her gün arabanın altına yatıp ateş yakıyordum,araba çalışmayınca komutandan deli gibi azar yiyordum,karakollara giderken kuş uçmaz kervan geçmez yolunu izini bilmediğin acemi komutanlarla git bakalım da gör rahatlığı sen... geceleri -30 derece olur üşümekten uyuyamazdık,7-8 kat tişört giydiğimi bilirim de neyse aynen kolaydı...

• 2022 Mayıs ve Kasım ayları arasında (6 ay) Piyade Ulaştırma Er olarak askerliğimi yapmış biri olaraktan, bazen ben bile özlemiyor değilim askerlik günlerimi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Hangi yıl yaptınız askerliği?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

konu başında yazmıştım 2021 yaz 2022 kış arası

• 2004-2006 arası 15 ay askerlik yaptım..

İlk gününden, şafak doğan güneş dediğim güne kadar sürekli sövdüm.

Askerlikten, kendini komutan sanan, egosu yüksek aptalların emir erliğini yapmaktan nefret ettim..

Hayatımda en mutlu olduğum an, askerliğin bittiği gün...

Bir daha mı, tövbeler tövbesi..

Özellikle uzman çavuşların içinde, %90'nın dışarıda koyun güdemeyecek, pazarda limon satamayacak kadar vasıfsız insanların orduda komutanlık vazifesi yapması zaten ayrı bir saçmalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 16 Haziran 2024; 15:43:53 >
  • Ben 1 ay bedelli olarak gittim. Başlangıçta çoğu kişi gibi ön yargı vardı. Ancak 1 ayda olsa harika bir ortam vardı. Tam böyle askerliğe ve düzene alışmışken bitti. Açıkçası bir 5 ay daha gidermişim. Kimi zaman koğuştaki o ortamları ve sohbetleri özlüyorum. 1 ayda olsa harika anılar bıraktı.

• Ulaştırmayla ilgili okul mu okudunuz hocam nasıl o alana girdiniz

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, asker de herkesi farklı taburlara verdiler, bana da o tabur denk gelmişti.

Benim B sınıfı ehliyetim var, oda etkiledi muhtemelen.

Ehliyeti olan bir çok askeri bizim takıma vermişlerdi.

Askerliğin bitmesine 2 ay falan kala Kamyonet ehliyetim olmamasına rağmen, Unimorg ehliyeti bile vermişlerdi orada
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.