< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evli arkadaşları pavyona gidiyor diye evliliği kötüleyen forum üyesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
nişanlıyım ve her cumartesi pavyona giderim.
-
Bilkentliye yakışmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok la ben hiç pavyona gitmedim ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
26 sene evvel Kanada' dan gelen kızı İstanbul' un gece hayatına çıkarayım dedim.
Taksim İstiklal' de yürüyüp gözüme kestirdiğim bir yere girdik.
Gazino havasındaki lokalde ilk dikkatimi çeken bazı masalarda 2 veya 3' lü takılan dekolteli hatunlar oldu, etrafı süzüyorlardı.
Garson menüyü getirip önümüze koydu.
Bu arada sahneye İbo benzeri türkücünün biri çıkınca pavyon olduğunu anladım, kıza çıkalım dedim.
Kız ne olduğunu anlamadan acele ile dışarı çıkıp yeniden arayışa başlamıştım...
-
kızla bir şey oldu mu hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: CyberSeekerkızla bir şey oldu mu hocam
Olabilecek herşey,
Z guşağı bilmez ama o zamanlar İstanbul' daki otel ve pansiyonlar "O turist kalabilir, sen Türksün kalamazsın" deyip durdular.
Bu şekilde sora sora Sultanahmet' ten Sirkeci' ye kadar indik.
Nihayetinde "Sinem Otel" denen izbe bir yer bizi kabul etti.
Ama otel çok kötüydü.
Daha sonra kızdan bu durum için özür diledim, bana;
"Farketmez, seninle her yer güzel !" demişti...
-
nasıl tanıştınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aidata.net' den aylık ücret ödeyerek mağazadan satın aldığım şifre ile çevirmeli bağlantı kurarak intenete girebildiğim zamanlar,
O zamanlar mirch ve pirch denilen programlar popülerdi
Bir zaman sonra mirch' da yerel serverlardan sıkılıp yabancı serverlarda sohbet odaları aramaya başladım.
Amerika' da bulunan bir serverda "Turkey" adlı odayı görünce merak edip daldım.
Adı gibi Türkiye hakkında insanlar İngizlice yazışıyordu, bazıları ziyaret etmişler anılarını yazıyordu.
Hatta bir ara Müslümanlık tartışılınca ben de sohbete girip bilgilendirme yapmaya başladım.
Bir zaman sonra "babe" nickli biri özelden mesaj attı; "Bu yaz Türkiye' ye geleceğim, benimle arkadaşlık yapabilecek birini arıyorum"
Ben de olur dedim ama malum sanal dünya inandırıcı gelmemişti.
Bir süre yazıştık, ardından mirc' dan daha kişisel olan ICQ! da sohbete devam ettik.
Kız fotoğraflarını göndermeye başlayınca işletildiğime emin oldum, böylesine güzel bir kız neden benimle ilgilensin ki.
Ardından sesimi duymak için telefonumu idtedi ancak hat sahibi değildim.
Ablamın cep numarasını verip ertesi gün belirli bir saatte aramasını söyledim, o da kabul edinde ablamdan telefonunu ödünç aldım.
Ancak aramadı, "Kim bilir dalga geçen bir veled" diye düşünmeye başladım.
Bir sonraki gün ablam işten eve gelince "Bugün garip birşey oldu, bir kadın aradı İngilizce birşeyler söyledi ama anlamadım" deyince onun aradığını anladım.
Tekrardan ablamdan telefonunu ödünç aldım ve bu kez kız aradı, telefonda konuştuk.
Ancak hala bana gönderdiği fotoğraflardaki kız olduğuna dair şüphem vardı.
Daha sonra aramızda romantik yazışmalar başladı, Montréal Şehri' nden evinin fotoğraflarını, arkadaş ve kuzenlerinin fotoğraflarını paylaştı.
İstanbul' a vardığı tarihi söylemişti ama benimle irtibatı kesti. ICQ mesajlarıma cevap vermiyordu.
Merak içindeyken kızın ICQ hesabından "Merhaba, ben Linda' nın kuzeni Jenny, Linda seni Sultanahmet' de Bosphorus Pansiyon' da bekliyor" mesajı aldım.
Hemen arabaya atladığım gibi soluğu bahsi geçen pansiyonda aldım.
Resepsiyondan kontrol ettim ve kızın pansiyonda kaldığını öğrenince lobiye çağırmasını rica ettim.
Lobide beklerken bile "Çirkin bir kadınsa ne yaparım" diye düşünmeden edemedim.
Ben bunları düşünürken kibar bir ses "Cemil !?" diye seslenince dönüp baktım.
Fotoğraflardaki kız karşımda gülümseyerek bana bakıyordu.
Üzerimdeki şaşkınlığı atar atmaz ayağa kalkıp"Welcome !" deyip sarıldım...
-
Roman tadında bir yazı, soluksuz okudum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X