Kendileri antencilerin antenlerini düzeltmeye giderken telef oldular. |
Beni Böyle Sanan Forum Üyeleri Var
-
-
Kaç kilosun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu aralar 99-101.4 arası gidip geliyorum. 116-112 Kilo civarlarından eser kalmadı. 2XL giydiğim pantolonlar bile yavaş yavaş belden düşmeye başladı.
-
Yine kulağa fazla geldi hocam
1.78 Boyum.
Vücut ham halde bile ters üçgen formunu almaya başladı. 90'lara tam anlamıyla düşsem hedef 80 belki biraz daha zorlarsam 75'e düşürürüm. Oralarda kalsam yeter.
Kendime takım falan bakıp duruyorum sürekli. Bir türlü alamadım.
-
ben 58'den 62'ye bi çıktım, geri inemedim. hep lanet çikolata yüzünden. şimdi 60.5~61 arasıyım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E yeme?
Ben çikolata yesem bile kilo almıyorum artık ama yediğim şeyler ufak kahve yanında tadımlık.
-
O bişey mi hocam ben ergenlikte 1 yılda 30 kilo almıştım 58 dim 88 oldum öküze döndüm
çikolata benim uyuşturucum. sigara-alkol yok çikolata var. anlık dopamin gerekince basıyom çikolatayı
şuanda 20 yaş üzerisin değil mi? şuanda fit misin nasıl memnun musun kilondan?
Dopamini çok azalttım ben. Oyunları bile seyrek oynuyorum. Arada falan.
Kafam rahatladı mı? Eh bir fark yok sadece daha huzurlu uyuyorum.
-
90 küsür kilolardayım hocam memnunum öylüyüm gübre sandeleti çeker koca hayvan kucaklarım beslemesi zor oluyor ama bünyeyi
-
Böylesin zaten bir de üstüne forumdaki incellerle ve tecavüzcülerle ahbap oluyorsun.
Kolların ince bacakların kalın olmasının sebebi cidden bisiklet olabilir mi? Benim de öyle ve küçükken çok bisiklet kullanırdım. Keşke kullanmasaymışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yooo onunla ahbap değilim adama yardım etmeye çalışıyordum son yaptığı şeylerden sonra ona neler dediğimi kendisi biliyor.
5 Dakika çay almaya gittim adam anten uzatmış geldiğimde saçma sapan bir shitfest döndü.
Ayrıca böyle bir herif değilim öyle olmam için rahat 20-30 kilo daha fazlamın olması gerekir bilgisayar başından kalkmamam gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 10 Ocak 2025; 15:7:14 > -
4F3 hadi zararsız da Kılıç Ustası denen herif açık açık tecavüzü savundu ama forumda kimsenin umurunda değil, adminlerin bile. Ben de alaya alıyorum artık milleti napayım.
Kılıç ustasıyla nerede dostluğum var?
Dediği şeye güldüm geçtim bu kadar kişisel algılaman garip.
-
kol kası çalışmıyom, bacak çok çalıştı. sonuçta ondandır bence.
Sen tuttuğunu koparan birisin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- jandarma uzman çavuş olanların yorumları
- hazır soğan halkası nasıl pişirilir
- whatsapp profil resmine bakınca bildirim gider mi
- uçağa baklava alınır mı
- parfüm baş ağrısı yapar mı
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X