< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversitede yaşadığım epik birader anı
-
-
Hangiüni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serin hikaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boun
LELDMDLDNSLXMDŞDMXLDM
Şaşırttı mı
Gizli bilgi
-Bir gün konferansa gitmek için asansör bekliyordum, derken iki asansör açıldı, birinden bizim öğrenciler yanında bir hocayla birlikte indi, normalde pek okulun içine uğramazlar muhtemelen eylem falan vardı, diğer asansördeki öğrenciler de beni görünce oooo hocam şeklinde bağırıp sevindiler, onlara dönüp öğrencilere acıyarak 4-5 sn baktıktan sonra cevap vermeden önüme döndüm, o an ne kadar çöp bir öğrenci kitlemiz olduğunu anladım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
-Bir gün konferansa gitmek için asansör bekliyordum, derken iki asansör açıldı, birinden bizim öğrenciler yanında bir hocayla birlikte indi, normalde pek okulun içine uğramazlar muhtemelen eylem falan vardı, diğer asansördeki öğrenciler de beni görünce oooo hocam şeklinde bağırıp sevindiler, onlara dönüp öğrencilere acıyarak 4-5 sn baktıktan sonra cevap vermeden önüme döndüm, o an ne kadar çöp bir öğrenci kitlemiz olduğunu anladım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X