Şimdi Ara

Üniversitede yaşadığım epik birader anı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün derse çıkmak için asansör bekliyordum, derken iki asansör açıldı, birinden bizim rektör yanında bir hocayla birlikte indi, normalde pek okulun içine uğramaz muhtemelen konferans falan vardı, diğer asansördeki öğrenciler de rektörü görünce oooo hocam şeklinde bağırıp sevindiler, rektör dönüp öğrencilere acıyarak 4-5 sn baktıktan sonra cevap vermeden önüne döndü, o an ne kadar çöp bir ünide okuduğumu anladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• -Bir gün konferansa gitmek için asansör bekliyordum, derken iki asansör açıldı, birinden bizim öğrenciler yanında bir hocayla birlikte indi, normalde pek okulun içine uğramazlar muhtemelen eylem falan vardı, diğer asansördeki öğrenciler de beni görünce oooo hocam şeklinde bağırıp sevindiler, onlara dönüp öğrencilere acıyarak 4-5 sn baktıktan sonra cevap vermeden önüme döndüm, o an ne kadar çöp bir öğrenci kitlemiz olduğunu anladım

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Hangiüni

• Serin hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt

Boun

•  

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    LELDMDLDNSLXMDŞDMXLDM

• Şaşırttı mı

• Cibiggi kullanıcısına yanıt
    Gizli bilgi

• -Bir gün konferansa gitmek için asansör bekliyordum, derken iki asansör açıldı, birinden bizim öğrenciler yanında bir hocayla birlikte indi, normalde pek okulun içine uğramazlar muhtemelen eylem falan vardı, diğer asansördeki öğrenciler de beni görünce oooo hocam şeklinde bağırıp sevindiler, onlara dönüp öğrencilere acıyarak 4-5 sn baktıktan sonra cevap vermeden önüme döndüm, o an ne kadar çöp bir öğrenci kitlemiz olduğunu anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.