Şimdi Ara

Yalnızlık ne zormuş arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane arkadaşım yok. İletişimim sorunludur nedense, insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum. Konuşan insanlara bakıyorum genelde saçma şeyler üzerine konuşuyorlar. Ben de en iyisi konuşmamak deyip konuşmuyorum ve sonuç olarak çok yalnızım. Ailemle bile doğru düzgün konuşmuyorum. Derslerim de kötüye gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar yardımınız gerek.

• Çok samimi arkadaş edin benim var 2 3 tane durduk yere bile gülüyoruz bazen dışarıdan saçma duruyor ama mutluyuz yani sonuç olarak arkadaşlık güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Çok samimi arkadaş edin benim var 2 3 tane durduk yere bile gülüyoruz bazen dışarıdan saçma duruyor ama mutluyuz yani sonuç olarak arkadaşlık güzeldir

Hocam valla şöyle diyeyim değer veren yok bana. Mesela yan sınıftan bir arkadaş var bizim sınıftaki çocuğa kardeşim diye hitap ediyor bana kanka diye. Nedenini soruyorum bana niye kardeşim demiyorsun diye çünkü sen kankalık birisin kanka diyor. Anlamsız geliyor herşey. Tipim de fazla iyi değil zaten. Çevrem de yok, sınıfta 3 erkeğiz. Benim gibi arkadaşta yok okulda. Okula gittiğimde sadece oturmak oluyor yaptığım şey. Yemek yiyorum, müzik dinliyorum, tuvalete gidiyorum arada dışarı çıkıyorum o da zor şekilde, sosyal fobi var. Çekingenim, takıntılıyım, intihar isteği var. Günaydın diyen yok be bir insan bu kadar da kenara atılmaz ya çok üzülüyorum halime. Ben konuşmak istiyorum aslında ama ne bileyim ya çok kötü halim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Çok samimi arkadaş edin benim var 2 3 tane durduk yere bile gülüyoruz bazen dışarıdan saçma duruyor ama mutluyuz yani sonuç olarak arkadaşlık güzeldir

Hocam valla şöyle diyeyim değer veren yok bana. Mesela yan sınıftan bir arkadaş var bizim sınıftaki çocuğa kardeşim diye hitap ediyor bana kanka diye. Nedenini soruyorum bana niye kardeşim demiyorsun diye çünkü sen kankalık birisin kanka diyor. Anlamsız geliyor herşey. Tipim de fazla iyi değil zaten. Çevrem de yok, sınıfta 3 erkeğiz. Benim gibi arkadaşta yok okulda. Okula gittiğimde sadece oturmak oluyor yaptığım şey. Yemek yiyorum, müzik dinliyorum, tuvalete gidiyorum arada dışarı çıkıyorum o da zor şekilde, sosyal fobi var. Çekingenim, takıntılıyım, intihar isteği var. Günaydın diyen yok be bir insan bu kadar da kenara atılmaz ya çok üzülüyorum halime. Ben konuşmak istiyorum aslında ama ne bileyim ya çok kötü halim.

Hiç mi ortak yanın yok oyunla futbol falan bildiğin bir konu hakkında gir muhabbete zaten 3 kişiyseniz mecbur bir şekilde anlaşmak zorunndasınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Hiç mi ortak yanın yok oyunla futbol falan bildiğin bir konu hakkında gir muhabbete zaten 3 kişiyseniz mecbur bir şekilde anlaşmak zorunndasınız

Hocam ben gitar çalıyorum kursa alıyordum onu da bıraktım şu an. Futbol filan hiç alakam yoktur sosyal fobi var dediğim gibi hiç rahat değilim dışarda. İşte sınıfta benle beraber 3 erkeğiz. O 2 arkadaşta kendi hallerinde takılıyorlar, benimle konuşmazlar ben de onlarla konuşmam. O 2 arkadaşa sınıftaki kızlar çok değer veriyor. Her zaman dışta kalıyorum. Sınıftaki arkadaşları sevmem onlar da beni sevmez. Keşke anadolu lisesine gitseydim. En azından arkadaşlarım olurdu, ailemin tercihine kulak verdim hay aklımı m*kiyim

• Yalnızlık zordur ama paylaşılmazdır.. Bazen en iyisidir aslında kafanı dinlersin kendine zaman ayırırsın hayatını gözden geçirirsin fakat bu tamamen yalnızlığa dönüşüyorsa o çok kötüdür işte etrafında o kadar kişi olmasına rağmen bir tane bile kafa arkadaşın yoktur sadece zaman geçirmek için birlikte oluyorsunuzdur. Dışarıda hava çok güzeldir dışarıya çıkmak istersin ama çıkacağın bir Allahın kulunu bulamazsın herkesin konuştuğu tonlarca arkadaşı varken sen telefonda sadece hava durumu mesajlarını okursun yalnızlaştıkça dahada yalnızlaşırsın sevgilin yoksa yapmak bile istemezsin daha artık. Çünkü alışmışsındır yalnızlığa gittikçe asosyal olursun etrafındaki herkese güvenin azalmaya başlar yavaş yavaş ondan sonra boşver yalnızlık en iyisi dersin ama bilirsinki sürekli mutsuz olmaya başlamış, hayattan kendini soyutluyorsundur aslında..
  • Yalnızlık fena arkadaştan hayırlıdır ( alıntı )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok zor

• günaydın diyen yoksa sen de. Kardeşim diyen yoksa sen de. Herşeyi devletten bekleme biri gelip önünde soyunsun mu?

http://www.youtube.com/watch?v=SdfK-tcalEI
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Yalnızlık zordur ama paylaşılmazdır.. Bazen en iyisidir aslında kafanı dinlersin kendine zaman ayırırsın hayatını gözden geçirirsin fakat bu tamamen yalnızlığa dönüşüyorsa o çok kötüdür işte etrafında o kadar kişi olmasına rağmen bir tane bile kafa arkadaşın yoktur sadece zaman geçirmek için birlikte oluyorsunuzdur. Dışarıda hava çok güzeldir dışarıya çıkmak istersin ama çıkacağın bir Allahın kulunu bulamazsın herkesin konuştuğu tonlarca arkadaşı varken sen telefonda sadece hava durumu mesajlarını okursun yalnızlaştıkça dahada yalnızlaşırsın sevgilin yoksa yapmak bile istemezsin daha artık. Çünkü alışmışsındır yalnızlığa gittikçe asosyal olursun etrafındaki herkese güvenin azalmaya başlar yavaş yavaş ondan sonra boşver yalnızlık en iyisi dersin ama bilirsinki sürekli mutsuz olmaya başlamış, hayattan kendini soyutluyorsundur aslında..

Hocam hayatım tamamen yalnızlığa doğru kaymaya başladı. Okula gidiyorum ağzımdan çıkan kelime 15-20 tanedir. Derslere de katılmıyorum. Mesaj geliyor heyecanlanıyorum bakıyorum yine vodafone. Yani zevk aldığım şeyler olarak oyunlarım vardı bilgisayar ps3 filan artık onlardan da zevk almıyorum. Tek müzik iyi geliyor. Valla insanlar mutlu sanıyor beni halbuki mutlu değilim. İnsanlar hayatı yaşarken benim her zaman çıkışta eve gitmem kadar saçmaydı yalnızlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

günaydın diyen yoksa sen de. Kardeşim diyen yoksa sen de. Herşeyi devletten bekleme biri gelip önünde soyunsun mu?

http://www.youtube.com/watch?v=SdfK-tcalEI

Hocam benim de diyesim var ama çekingenlik artı sosyal fobi var. Biraz biraz aşıyorum ama çok yavaş biçimde.
  • Yalnızlık paylaşılmaz , herkesle kaynaşılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

Yalnızlık paylaşılmaz , herkesle kaynaşılmaz.

Duman-yalnızlık paylaşılmaz. Severim güzel parçadır.

ARKADAŞLAR CİDDEN ÇOK YALNIZIM VARLIĞIMLA YOKLUĞUM BELLİ DEĞİL. 3 YILDIR MERSİNDE YAŞIYORUM 4-5 KEZ SAHİLE GİTMİŞİMDİR. O DA AİLEMLE, Kİ AİLEMLE DE SAMİMİ DEĞİLİM ÇOK KÖTÜ BİR HALDEYİM ARKADAŞLAR VALLA YARDIM EDİN İNTİHAR DÜŞÜNÜYORUM PSİKOLOJİM BERBAT BÖYLE GİTMEYECEK

• sürgünü çok severim diğeride güzeldir

• İnsanları tanıdıkça yalnızlığı öyle bir seveceksin ki...
  • İnsanlar kolpa, yakın olup ne yapacaksın, dert tasa bisürü hiçbiri adam değil, insan değil. Hobi edin

• Sen kendini yalnız diye şartlamışsın git güvenini topla bir sabah sınıfa girerken günaydın de cevap alırsın zaten. Senin yerine biz sınıfa girip günaydın diyecek degilizi ya da siniftakiler hadi o gelsede günaydın desek demiyor. Kendine asosyal diyenler kendileri dedikleri için öyledirler olay kafa da bitiyor. Korkak olmayın kaç kez yaşayacaksınız sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

İnsanları tanıdıkça yalnızlığı öyle bir seveceksin ki...

Hocam benim yalnızlığım bir çile haline gelmeye başladı. Artık katlanamıyorum, çok değersiz kenara atılmış biriymişim gibi geliyor. Yani beni seven yok değer veren yok. Oo furkan gel dolaşalım filan diyen yok, aslında var ama reddediyorum(sosyal fobiden dolayı). Yani benim hayatım b*ka doğru gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Sen kendini yalnız diye şartlamışsın git güvenini topla bir sabah sınıfa girerken günaydın de cevap alırsın zaten. Senin yerine biz sınıfa girip günaydın diyecek degilizi ya da siniftakiler hadi o gelsede günaydın desek demiyor. Kendine asosyal diyenler kendileri dedikleri için öyledirler olay kafa da bitiyor. Korkak olmayın kaç kez yaşayacaksınız sanki

Hocam ben de kendime böyle diyorum, hayata bir kere geliyoruz utanacak çekinecek birşey yok diye düşünüyorum aklımda ama menfaate gelince kalıyorum öyle hiçbirşey yok. Yani insanlar hep konuşacak birşeyler buluyor. Mesela evde yaptığı birşeyi filan anlatıyor ama bana yaşadığım normal birşeyi anlatmak çok mantıksızca geliyor ve bu yüzden iletişimim yoktur genelde.

•  Yalnızlık ne zormuş arkadaş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.