Şimdi Ara

Yalnızlık ne zormuş arkadaş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

1 tane arkadaşım yok. İletişimim sorunludur nedense, insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum. Konuşan insanlara bakıyorum genelde saçma şeyler üzerine konuşuyorlar. Ben de en iyisi konuşmamak deyip konuşmuyorum ve sonuç olarak çok yalnızım. Ailemle bile doğru düzgün konuşmuyorum. Derslerim de kötüye gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar yardımınız gerek.

o kadar ince düşünme insanlar kaynaşmak için iyi yada kötü konuşmak zorundadılar
    herkeste saniyeler içinde mantıklı ve tutarlı cümleler kuramaz aklında ne geçiyorsa söyler sende bunları düşünmeden
    insanların arasına gir konuş aklından geçeni söyle yorum yap çekinme aksi halde mutsuz olursun

Hocam olmuyor ya deniyorum bir süre sonra uzaklaşıyorum yine takmamaya başlıyorlar beni. Aslında kendim uzaklaşıyorum soğuyorum bir süre sonra çevremdeki insanlardan çünkü samimi olmuyoruz. Erkek arkadaşım da yok takılacağım, yalnızlığın tarifini yapamıyorum ya içimde berbat bir his var. İnsanlardan nefret ediyorum galiba onlarda benden nefret ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

1 tane arkadaşım yok. İletişimim sorunludur nedense, insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum. Konuşan insanlara bakıyorum genelde saçma şeyler üzerine konuşuyorlar. Ben de en iyisi konuşmamak deyip konuşmuyorum ve sonuç olarak çok yalnızım. Ailemle bile doğru düzgün konuşmuyorum. Derslerim de kötüye gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar yardımınız gerek.

o kadar ince düşünme insanlar kaynaşmak için iyi yada kötü konuşmak zorundadılar
    herkeste saniyeler içinde mantıklı ve tutarlı cümleler kuramaz aklında ne geçiyorsa söyler sende bunları düşünmeden
    insanların arasına gir konuş aklından geçeni söyle yorum yap çekinme aksi halde mutsuz olursun

Hocam olmuyor ya deniyorum bir süre sonra uzaklaşıyorum yine takmamaya başlıyorlar beni. Aslında kendim uzaklaşıyorum soğuyorum bir süre sonra çevremdeki insanlardan çünkü samimi olmuyoruz. Erkek arkadaşım da yok takılacağım, yalnızlığın tarifini yapamıyorum ya içimde berbat bir his var. İnsanlardan nefret ediyorum galiba onlarda benden nefret ediyor.

Sen ne kadar rahat olursan karşındaki kişide o kadar rahat olur kendini kusursuz konuşmalıyım yada mantıklık konuşmalıyım konuştuğum şeyin bir anlamı olmalı diye şartlandırma sen bir köşeye çekilirsen bir süre sonra kimse cesaret edip seni tanımaya muhabbet etmeye yanaşmaz sonrasında sosyal ortamlarda yetersiz,eksik ve kötü hissedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Az insan da yok ben de sıfır insan kocaman bir sıfır 0

kötüymüş ya
    yalnız değilsin dh var kafan dağılır burda hem kim bilir belki yeni bir dost edinirsin belli mi olur

Kafam dağılmıyor hocam dağılmıyor keşke böyle birşey düşse de kafam dağılsa patlasa rahatlasam. Edinmiyorum hocam. Çevremde iyi insanların olması lazım ki dost edineyim çevrem berbat. Herkes çıkarcı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Şunu dinle kardeş belki intihar filan edersin.

Ahahaha hocam sayenizde buckethead ile tanışmış oldum ya çok iyi oldu bu sound müthiş.

Hocam, hem deli hem de bir o kadar yetenekli bir adam. Değişken depresif bir yapısı var sanırım.
    Ben şu parçalarını da seviyorum;
    all in the waiting,sketches of spain,the way to heaven,Soothsayer eminim beğenirsin hepsini sound cidden efsane bu adamda.

• Hocam hep düşünce işte çok ince düşünüyorum. İnsanlar ağzına geleni söyleyebiliyor ben fazla konuşamıyorum yani konuşacak konu bulamıyorum. Anısını filan anlatıyorlar benim anım yok ki anlatayım ahaha hayatım bu kadar basit işte
  • quote:

quote:

quote:

Şunu dinle kardeş belki intihar filan edersin.

Ahahaha hocam sayenizde buckethead ile tanışmış oldum ya çok iyi oldu bu sound müthiş.

Hocam, hem deli hem de bir o kadar yetenekli bir adam. Değişken depresif bir yapısı var sanırım.
    Ben şu parçalarını da seviyorum;
    all in the waiting,sketches of spain,the way to heaven,Soothsayer eminim beğenirsin hepsini sound cidden efsane bu adamda.

Soothsayer'ı az önce dinledim enfesti. Tam istediğim saçlar var adamda. Benim saçlar uzundu kulaklarımı kapatıyordu artı kıvırcıktı. Kısalttırayım derken yanlış kesti berber 3 numaraya verdim. Ondan beridir de baya düşünmeye başladım psikolojim bozuldu baya.

• quote:

quote:

quote:

kötüymüş ya
    yalnız değilsin dh var kafan dağılır burda hem kim bilir belki yeni bir dost edinirsin belli mi olur

Kafam dağılmıyor hocam dağılmıyor keşke böyle birşey düşse de kafam dağılsa patlasa rahatlasam. Edinmiyorum hocam. Çevremde iyi insanların olması lazım ki dost edineyim çevrem berbat. Herkes çıkarcı.

üniversitede misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

kötüymüş ya

üniversitede misin?

Hayır hocam yaşım 16, 17 sayılırım yani mart 31de. Lise 3. sınıfım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kötüymüş ya

üniversitede misin?

Hayır hocam yaşım 16, 17 sayılırım yani mart 31de. Lise 3. sınıfım.

çıkarcı insanlar deyince aklıma hemen üniversite geldi
    açıkcası ben lise ortamımı çok özlüyorum ve zaten şu an görüştüğüm arkadaşlarımın çoğu liseden

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 18:49:25 >
  • saçma konuşmaları önemli değil. önemli olan demagoji yapabiliyor olmak ve karşındakine kendini dinlettirebilmek. yani aslında sorun boş yada dolu konuşmak değil
  • Madem gitar çalabiliyon git okulda çal çevrene iki üç kişi toplanır belki okul korosuna girersin. Bizim sınıfta da var senin gibi, valla dışarıdan hiç normal gözükmüyorsunuz. Az insan içinde dolaşın muhabbete katılın oğlum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Madem gitar çalabiliyon git okulda çal çevrene iki üç kişi toplanır belki okul korosuna girersin. Bizim sınıfta da var senin gibi, valla dışarıdan hiç normal gözükmüyorsunuz. Az insan içinde dolaşın muhabbete katılın oğlum.

Hocam sağlık meslekte okuyorum okul adına hiçbir şey yok berbat bir okul. Anadolu lisesine gitseydim grup bile kurmuştuk belki şimdiye. Ayrıca amatörüm ben gitar konusunda. Elektro gitar zor çünkü zaman istiyor baya. Bu vakitten sonra da gitar düşünmüyorum pek dijital davul alacağım staj parama. En başta da davul istiyordum ev müsait olmayınca gitara yönelmek zorunda kaldım. Hatta şu an davul çalanları görünce imrenerek bakıyorum hala hem insan içinde çalamam sosyofobik biriyim.

• abi kafani dinle ne guzel keske bende eve kapansam telefonum calmasa otursam internette film izlesem oyun oynasam muzik dinlesem ne guzel olurdy

• Arkadaş herkesin derdi başka kimisi der sınıfta 2 kız var full erkek psikolojim bozuluyor kimisi der sınıfta sadece 3 erkeğiz ama yalnızım gir işte aralarına konuş sabahları sen günaydın de yukarıda söylemiş zaten arkadaşlar niye herkesin sana ilgi göstermesini bekliyorsun ki sen ilgi göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

abi kafani dinle ne guzel keske bende eve kapansam telefonum calmasa otursam internette film izlesem oyun oynasam muzik dinlesem ne guzel olurdy

Senin dediğin biraz yalnız kalmak oluyor benim ki yapayalnızlık. Sıfır insan. Yani hiç dışarı çıkmamak, gezmemek, sohbet etmemek vs. uzayıp gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Arkadaş herkesin derdi başka kimisi der sınıfta 2 kız var full erkek psikolojim bozuluyor kimisi der sınıfta sadece 3 erkeğiz ama yalnızım gir işte aralarına konuş sabahları sen günaydın de yukarıda söylemiş zaten arkadaşlar niye herkesin sana ilgi göstermesini bekliyorsun ki sen ilgi göster.

Hocam aslında ilgi göstermek istiyorum ama olmuyor biraz da benim hatam var. İnsanlardan uzak duruyorum bilerek.
  • O değilde tip olsada değişmyor emin ol insanlar bu bize bakmaz diye arkadaşlıkta kurmuyor galiba anasını satım

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

O değilde tip olsada değişmyor emin ol insanlar bu bize bakmaz diye arkadaşlıkta kurmuyor galiba anasını satım

Hocam benim tipim de pek iyi değil orta seviye sanırım hoşlananlar var ama aynen dediğin gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Hocam hiç olmazsa seni seven, derdini paylaşabileceğin birileri var (Ailen). Onların var olduğunu bilmen bile yeter.

Ahahahah hocam onlar da yok. Onlarla da aram iyi değil yani. Ben konuşmam hiç nerdeyse ve dediğim gibi ciddi olamıyorum hiç.

Bende pek konuşmam ama var olduklarını bilmek yine de mutlu ediyor, hiç olmamalarından iyidir.

Hocam ailem de iyi değil yani, beni takmıyorlar onlar da. Sosyal fobim var dışarda zor geziyorum, kırk yılda bir dışarı çıkarım o da ailemle, ki sadece öyle mağaza gezeriz, oturup birşeyler de yemeyiz ya valla nasıl bir hayatım var anlam veremiyorum. Böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim. İyi bir üniversiteye de gidemeyeceğim bu gidişle.

İstanbul da olsan gelmeyi düşünüyordum!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.