Şimdi Ara

Yalnızlık ne zormuş arkadaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

kaça gidiyosun?

Lise 3 sağlık meslekteyim.
  • çekingenim fobim var hobim var bunlar tamamen kendin uydurduğun şeyler. Çok ciddiyim hiç birine inanmam. O yüzden midir nedir hiç başıma gelmedi. Bi selam demenin kimseye zararı yok, kızlarla konuşmanın kimseye zararı yok. Güler yüzlü ol yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

çekingenim fobim var hobim var bunlar tamamen kendin uydurduğun şeyler. Çok ciddiyim hiç birine inanmam. O yüzden midir nedir hiç başıma gelmedi. Bi selam demenin kimseye zararı yok, kızlarla konuşmanın kimseye zararı yok. Güler yüzlü ol yeter.

Hocam takıntılı biriyim aklımdan çıkmıyor bu düşünceler, güler yüzlü biriyimdir trollümdür hatta hiç ciddi olamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

çekingenim fobim var hobim var bunlar tamamen kendin uydurduğun şeyler. Çok ciddiyim hiç birine inanmam. O yüzden midir nedir hiç başıma gelmedi. Bi selam demenin kimseye zararı yok, kızlarla konuşmanın kimseye zararı yok. Güler yüzlü ol yeter.

Hocam takıntılı biriyim aklımdan çıkmıyor bu düşünceler, güler yüzlü biriyimdir trollümdür hatta hiç ciddi olamam.

Ben de hiç ciddi olamam sürekli gülen birisiyim ciddiyet bu hayata fazla. Ben de takıntılıyım sırf birine neden bunu söyledim ki durup dururken diye saatlerce düşünürüm yeri gelir o kadar boş konudur ki aslında.. Kıssadan hisse böyleysen böylesin hani yaratılış yok psikologa gidim 2 hap çakim geçsin? geçmez. Olduğun gibi ol. İnsanlara gül samimi ol sıcak davran yalan konuşma kendin ol.

• quote:

quote:

quote:

Ben de hiç ciddi olamam sürekli gülen birisiyim ciddiyet bu hayata fazla. Ben de takıntılıyım sırf birine neden bunu söyledim ki durup dururken diye saatlerce düşünürüm yeri gelir o kadar boş konudur ki aslında.. Kıssadan hisse böyleysen böylesin hani yaratılış yok psikologa gidim 2 hap çakim geçsin? geçmez. Olduğun gibi ol. İnsanlara gül samimi ol sıcak davran yalan konuşma kendin ol.

Aynen öyleyim küçük birşey bile olsa aklıma takılır mutlaka yani çok takıntılıyım aşırı derecede. Hafızam kuvvetlidir, diğer insanlardan da zekamın yüksek olduğuna inanıyorum ama derslerim kötü.

• Şunu dinle kardeş belki intihar filan edersin.
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Burzum dinliyordum kulaklığı takıp bunu dinleyeceğim çok severim bu tarzları, var mı önerebileceğin başka?
  • hayat felsefem

az öz insan,nerde çokluk orda b****k
  • ist de misin
  • Bende yalnızım takma kafana hocam
  • İşte sol elin bu günler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiç olmazsa seni seven, derdini paylaşabileceğin birileri var (Ailen). Onların var olduğunu bilmen bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Hocam hiç olmazsa seni seven, derdini paylaşabileceğin birileri var (Ailen). Onların var olduğunu bilmen bile yeter.

Ahahahah hocam onlar da yok. Onlarla da aram iyi değil yani. Ben konuşmam hiç nerdeyse ve dediğim gibi ciddi olamıyorum hiç.
  • Az insan da yok ben de sıfır insan kocaman bir sıfır 0
  • quote:

Az insan da yok ben de sıfır insan kocaman bir sıfır 0

kötüymüş ya
    yalnız değilsin dh var kafan dağılır burda hem kim bilir belki yeni bir dost edinirsin belli mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Şunu dinle kardeş belki intihar filan edersin.

Ahahaha hocam sayenizde buckethead ile tanışmış oldum ya çok iyi oldu bu sound müthiş.
  • quote:

quote:

Hocam hiç olmazsa seni seven, derdini paylaşabileceğin birileri var (Ailen). Onların var olduğunu bilmen bile yeter.

Ahahahah hocam onlar da yok. Onlarla da aram iyi değil yani. Ben konuşmam hiç nerdeyse ve dediğim gibi ciddi olamıyorum hiç.

Bende pek konuşmam ama var olduklarını bilmek yine de mutlu ediyor, hiç olmamalarından iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

Bende pek konuşmam ama var olduklarını bilmek yine de mutlu ediyor, hiç olmamalarından iyidir.

Hocam ailem de iyi değil yani, beni takmıyorlar onlar da. Sosyal fobim var dışarda zor geziyorum, kırk yılda bir dışarı çıkarım o da ailemle, ki sadece öyle mağaza gezeriz, oturup birşeyler de yemeyiz ya valla nasıl bir hayatım var anlam veremiyorum. Böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim. İyi bir üniversiteye de gidemeyeceğim bu gidişle.

• quote:

1 tane arkadaşım yok. İletişimim sorunludur nedense, insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum. Konuşan insanlara bakıyorum genelde saçma şeyler üzerine konuşuyorlar. Ben de en iyisi konuşmamak deyip konuşmuyorum ve sonuç olarak çok yalnızım. Ailemle bile doğru düzgün konuşmuyorum. Derslerim de kötüye gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar yardımınız gerek.

o kadar ince düşünme insanlar kaynaşmak için iyi yada kötü konuşmak zorundadılar
    herkeste saniyeler içinde mantıklı ve tutarlı cümleler kuramaz aklında ne geçiyorsa söyler sende bunları düşünmeden
    insanların arasına gir konuş aklından geçeni söyle yorum yap çekinme aksi halde mutsuz olursun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.