Şimdi Ara

Yalnızlık ne zormuş arkadaş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barisbu

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Hocam hiç olmazsa seni seven, derdini paylaşabileceğin birileri var (Ailen). Onların var olduğunu bilmen bile yeter.

Ahahahah hocam onlar da yok. Onlarla da aram iyi değil yani. Ben konuşmam hiç nerdeyse ve dediğim gibi ciddi olamıyorum hiç.

Bende pek konuşmam ama var olduklarını bilmek yine de mutlu ediyor, hiç olmamalarından iyidir.

Hocam ailem de iyi değil yani, beni takmıyorlar onlar da. Sosyal fobim var dışarda zor geziyorum, kırk yılda bir dışarı çıkarım o da ailemle, ki sadece öyle mağaza gezeriz, oturup birşeyler de yemeyiz ya valla nasıl bir hayatım var anlam veremiyorum. Böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim. İyi bir üniversiteye de gidemeyeceğim bu gidişle.

İstanbul da olsan gelmeyi düşünüyordum!

Maalesef hocam mersindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

İnsanları tanıdıkça yalnızlığı öyle bir seveceksin ki...

aynen öyle hocam yılana sarılır gibi hemde
  • haftalik dh asosyal konusuna hosgeldiniz

• Ben de çok çekingenim. Üniversiteye ilk başladığımda hiç arkadaşım yoktu uzun süre böyle devam etti. Sonra bir gün kendime yakın gördüğüm iki kişinin yanına gittim ne dediğimi hatırlamıyorum ama derslerle ilgili bir şey söyledim. Okulda pek tanıdığım yok diye de ekledim. Sonra onlardan biriyle baya samimi olduk hala arkadaşız. O daha sonra başkalarıyla tanıştı beni de tanıştırdı şimdi küçük bir grubumuz oldu yalnız çoğundan hazetmiyorum hatta bazen onlardan ayrılıp tek takılıyorum ve oh be dünya varmış diyorum. Demek istediğim en iyisi yalnızlık ama arkadaş olmadan da olmuyor kendini zorlayıp birileriyle tanışman lazım.

• mersin demisin bende mersindeyim kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: you are my winter sun

Ben de çok çekingenim. Üniversiteye ilk başladığımda hiç arkadaşım yoktu uzun süre böyle devam etti. Sonra bir gün kendime yakın gördüğüm iki kişinin yanına gittim ne dediğimi hatırlamıyorum ama derslerle ilgili bir şey söyledim. Okulda pek tanıdığım yok diye de ekledim. Sonra onlardan biriyle baya samimi olduk hala arkadaşız. O daha sonra başkalarıyla tanıştı beni de tanıştırdı şimdi küçük bir grubumuz oldu yalnız çoğundan hazetmiyorum hatta bazen onlardan ayrılıp tek takılıyorum ve oh be dünya varmış diyorum. Demek istediğim en iyisi yalnızlık ama arkadaş olmadan da olmuyor kendini zorlayıp birileriyle tanışman lazım.

Hocam olmuyor ne yapsam yine aynı. Tanıştığım kişilerle bir süre sonra konuşmamaya başlıyoruz.

• Kardeşim öncelikle bir psikiyatra git bir uzmandan yardım al.Biraz okudum yazdıklarını kafama takıyorum fln demişsin.Psikiyatr sana muhtemelen antidepresan verir öncelikle takıntılarından kurtulursun.Sakın kendini ben öyle hastamıyım şöylemiyim böylemiyim diye üzme.Birçok insan kullanıyor bu ilaçları pamuk gibi oluyorsun.Bu sosyal fobi tarzı şeylerin çözülür.Sonrası zaten kendiliğinden gelir.Tipini flnda dert etme herkes yakışıklı değil zaten.Hepimiz ortalamayız yada biraz altındayız.Önemli olan düzgün bir gelecekle güzel paralar kazanabilmen.Kız mız herşey olur.Ama bir uzmandan yardım al ailenle konuş.Hayat güzel ve bu güzel hayatı kaçırma kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

mersin demisin bende mersindeyim kardeş

Evet hocam mersindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Kardeşim öncelikle bir psikiyatra git bir uzmandan yardım al.Biraz okudum yazdıklarını kafama takıyorum fln demişsin.Psikiyatr sana muhtemelen antidepresan verir öncelikle takıntılarından kurtulursun.Sakın kendini ben öyle hastamıyım şöylemiyim böylemiyim diye üzme.Birçok insan kullanıyor bu ilaçları pamuk gibi oluyorsun.Bu sosyal fobi tarzı şeylerin çözülür.Sonrası zaten kendiliğinden gelir.Tipini flnda dert etme herkes yakışıklı değil zaten.Hepimiz ortalamayız yada biraz altındayız.Önemli olan düzgün bir gelecekle güzel paralar kazanabilmen.Kız mız herşey olur.Ama bir uzmandan yardım al ailenle konuş.Hayat güzel ve bu güzel hayatı kaçırma kardeşim

Psikoloğa gittim hocam 2 seans ve ilaç kullandım 1 ay önce. Şimdi bıraktım. Psikologla da konuşmuyordum hatta dedi ki genelde hastalarım konuşur ben dinlerim ama sen hiç konuşmuyorsun.

• metamatiği iyi olan asosyal bir arkadaş bulursam panpası olur kıbrısa götürürüm
  • quote:

quote:

Kardeşim öncelikle bir psikiyatra git bir uzmandan yardım al.Biraz okudum yazdıklarını kafama takıyorum fln demişsin.Psikiyatr sana muhtemelen antidepresan verir öncelikle takıntılarından kurtulursun.Sakın kendini ben öyle hastamıyım şöylemiyim böylemiyim diye üzme.Birçok insan kullanıyor bu ilaçları pamuk gibi oluyorsun.Bu sosyal fobi tarzı şeylerin çözülür.Sonrası zaten kendiliğinden gelir.Tipini flnda dert etme herkes yakışıklı değil zaten.Hepimiz ortalamayız yada biraz altındayız.Önemli olan düzgün bir gelecekle güzel paralar kazanabilmen.Kız mız herşey olur.Ama bir uzmandan yardım al ailenle konuş.Hayat güzel ve bu güzel hayatı kaçırma kardeşim

Psikoloğa gittim hocam 2 seans ve ilaç kullandım 1 ay önce. Şimdi bıraktım. Psikologla da konuşmuyordum hatta dedi ki genelde hastalarım konuşur ben dinlerim ama sen hiç konuşmuyorsun.

Psikolog farklı psikiyatr farklı kardeşim.Psikolog doktor değildir.Öyle 2 seans 1 ilaçla olucak şeyler değil zaten bunlar.İlaca alışman zaten 1 ayını alır.O ilaçlar seni yumuşatır kafanda garip düşünceler olmaz

• quote:

quote:

quote:

Psikolog farklı psikiyatr farklı kardeşim.Psikolog doktor değildir.Öyle 2 seans 1 ilaçla olucak şeyler değil zaten bunlar.İlaca alışman zaten 1 ayını alır.O ilaçlar seni yumuşatır kafanda garip düşünceler olmaz

Psikolog psikiyatra gönderdi. İlaç verdi, kullandım biraz bıraktım sonra. Hocam ilaçların da yumuşatacağını düşünmüyorum, bağımlılık falan filan. Yani biliyorum kullansam bir zararı olmaz belki ama ailem kullanmamı önledi.

• Sikriret hocam

• Bu hayatta senden vazgeçmeyecek senin 1 kere bile kötülüğünü düşünmeyecek kişiler senin ailendir.Bence hiç birşey için geç değil önce ailen ile başla.Eve gittiğin zaman onlar ile sohbet et o gün neler yaptığını anlat bir kaç şaka yapıp eğlen.Sınıfta yada okul çevresinde ise derslerden kopma.Derslere katıl ki katıldıkça bir şeyler söyledikçe sınıfta herkes senin sınıfta olduğun farkına varacaklar ve buda bir değişim olacaktır eminim.Kendini geri planda bırakma kız yada erkek olsun hepsi ile arkadaşlık kurmak için uğraş zaten o kişilerde senin arkadaşların ve bunun farkına varıp seninle daha fazla iletişim kuracaklardır eminim.

Ve son olarak kendini yalnız hissetme ve bir insan neyi kafasında çok kurarsa onun öyle olduğuna inanır işte o yüzden senin arkadaşların çevren var zaten sen yokmuş gibi davranma onlar ile sohbet,muhabbetini genişlet sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra06

Bu hayatta senden vazgeçmeyecek senin 1 kere bile kötülüğünü düşünmeyecek kişiler senin ailendir.Bence hiç birşey için geç değil önce ailen ile başla.Eve gittiğin zaman onlar ile sohbet et o gün neler yaptığını anlat bir kaç şaka yapıp eğlen.Sınıfta yada okul çevresinde ise derslerden kopma.Derslere katıl ki katıldıkça bir şeyler söyledikçe sınıfta herkes senin sınıfta olduğun farkına varacaklar ve buda bir değişim olacaktır eminim.Kendini geri planda bırakma kız yada erkek olsun hepsi ile arkadaşlık kurmak için uğraş zaten o kişilerde senin arkadaşların ve bunun farkına varıp seninle daha fazla iletişim kuracaklardır eminim.

Ve son olarak kendini yalnız hissetme ve bir insan neyi kafasında çok kurarsa onun öyle olduğuna inanır işte o yüzden senin arkadaşların çevren var zaten sen yokmuş gibi davranma onlar ile sohbet,muhabbetini genişlet sadece.

Hocam ailemle de samimi değilim beni sevmezler pek ben de onları sevmem hatta insankardan nefret ederim. 9. Sınıftayken çok rahattım çok konuşurdum derste, hocalar uyarırdı, derse de katılırdım hep ama son 2 senedir çok içime kapandım. Aynen yalnızlığı çok takıyorum galiba ondan da yalnızım.

• İç. Mantıksız konuşup konuşmamayı kafana takmazsın, kaynaşırsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Psikolog psikiyatra gönderdi. İlaç verdi, kullandım biraz bıraktım sonra. Hocam ilaçların da yumuşatacağını düşünmüyorum, bağımlılık falan filan. Yani biliyorum kullansam bir zararı olmaz belki ama ailem kullanmamı önledi.

Bu kafayla zaten işin zor kardeşim ne diyeyim.Senin ilaçların yumuşatacağını düşünüp düşünmemen önemli değil zaten doktorun demesi önemli.Ben daha fazla sana birşey diyemem elimden gelen ve doğru olan bu.Önce iyileşip normal biri olmayı kendin istemelisin.Sen çaba sarfetmezsen kim ne yaparsa boş.Hayatta başarılar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.