< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tırınını Sinan -- 29 Ağustos 2021; 23:45:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
zamanla düzeliyor hocam. benim sınav senem hem arkadaşlarımı hem sevdiğim kızı elimden almıştı. sınavdan çıktıktan sonra hiçbir şeyim yoktu sosyallik anlamında ancak zamanla yavaş yavaş toparladım. üniversiteye gidince de bir sorun kalacağını sanmıyorum. |
Gel neyin ne olduğunu gör. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam seni sağlam çırpacak gibi cano hesabını sil kaç git derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 30 Ağustos 2021; 0:22:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam sizin gibi herkesle kavgaya hazır insanları anlamıyorum, karşınıza john cena gibi bir şey çıksa ne yapacaksınız |
Hocam adam kavgaya hazır falan değil. Böyleleri çok var bir iş çıkmayacağından emin olduğu için atıp tutar. kavgaya hazır olsa çoktan saati konuşmuştuk bile. izmire gel dedi aha izmirdeyim ama hâla sanalda ahkam kesme derdinde boş verip geçiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |