Şimdi Ara

Mezunluktan Kalan Yalnızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben mi gaziantepe geleyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan hiç arkadaşım yok. Telefonda sadece annem ile babam kayıtlı öyle diyeyim.

Umarım üniversite hayatımda kaliteli arkadaşlıklar edinebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tırınını Sinan -- 29 Ağustos 2021; 23:45:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de öyleyim

• GhastManTR kullanıcısına yanıt
    antepte kaç kişi yaşıyor? antepli olmayanlar kaç kez gittiğini söylesin antebe. sen hayatında hiç izmir ya da muğlaya gelmediysen bir şey demeyeceğim

• zamanla düzeliyor hocam. benim sınav senem hem arkadaşlarımı hem sevdiğim kızı elimden almıştı. sınavdan çıktıktan sonra hiçbir şeyim yoktu sosyallik anlamında ancak zamanla yavaş yavaş toparladım. üniversiteye gidince de bir sorun kalacağını sanmıyorum.

dediğin yere baktım urla civarı tatil köyüymüş noldu annen siteden çıkmana izin vermiyor heralde.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Gel neyin ne olduğunu gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalara bak çağırdığı yer doğanlar ya da kale sanki “YELKİ köyüne gel birader” la yürü git allahın dağındaki tatil köyüne gelicem adın yok bi şey yok. toplu taşıma da gitmiyor doğru düzgün.

Adam seni sağlam çırpacak gibi cano hesabını sil kaç git derim

ahahahahah gelceksen alsancağa gel işte. korktuğun için gelemiyorsun

iki mal forumda birbirinizi yersiniz seni de blokluyorum,gidecek herkes zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 30 Ağustos 2021; 0:22:48 >

hocam sizin gibi herkesle kavgaya hazır insanları anlamıyorum, karşınıza john cena gibi bir şey çıksa ne yapacaksınız

• OzanRex O kullanıcısına yanıt
    7 sene oldu sanal alemde çağırıldığım her kavgaya gittim gelen kişi sayısı 1 o da bu arkadaş da yüz de yüz öyle geleceği falan yok anca boş sıkıyor saçma sapan yerleri söylüyor.

• Kendinize göre gerçeği bulmuşsunuz. Başarıdan daha önemli tek şeyin ibadet olduğunu (kişiye göre hemen şeriatçı diye linç etmeyin) ve geri kalan her şeyin başarının yan unsuru olduğu düşüncesine kapılmış olabilirsin. Ama insanlığa faydalı olmak için boş işlere dalma, kendini hep geliştirmeye odaklan dostum. Zaten seven insanlar peşinden koşa koşa gelecektir

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

Hocam adam kavgaya hazır falan değil. Böyleleri çok var bir iş çıkmayacağından emin olduğu için atıp tutar. kavgaya hazır olsa çoktan saati konuşmuştuk bile. izmire gel dedi aha izmirdeyim ama hâla sanalda ahkam kesme derdinde boş verip geçiniz

lan izmir dediğin yer izmir değil. (istanbula gel deyip büyük adaya çağırmak arkadaşın yaptığı izmiri bilmeyenler için söylüyorum) ben seni merkez yere çağırdım gelmeye niyeti olan adam gelir alsancağa ulaşımı en rahat yer.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.