Bildirim
2 Mikrofondan Aynı Anda Nasıl Kayıt Yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu işin en iyi yolu basit bir mixer ile line seviyesinde mix yapıp bilgisayara girmektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_YAMYAM
Bu işin en iyi yolu basit bir mixer ile line seviyesinde mix yapıp bilgisayara girmektir.
öncelikle cevap yazdıgınız için teşekkürler,
bahsettiğiniz mixer in bir linkini atabilirmisiniz, çünkü ben arattıgımda bin lira civarında ürünler cıkıyor ki bu fiyatlar beni fazlasıyla aşıyor.
benim aklıma söyle bir fikir geldi, laptopun üzerinde 1 adet mikrofon cıkısı mevcut, bende headset olarak creative'in bir modeli var bunun ufak usb ses kartında da bir adet mikrofon cıkısı mevcut, bu ikisini aynı anda çalıştırmam mümkün mü bilgisayarda? çünkü headseti taktıgımda normalde bilgisayarın hoperlörü devre dısı kalıyor fakat laptop üzerindeki mikrofon cıkısı devre dısı kalıyor mu acaba?
teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hıh, geldim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_YAMYAM
Bu işin en iyi yolu basit bir mixer ile line seviyesinde mix yapıp bilgisayara girmektir.
öncelikle cevap yazdıgınız için teşekkürler,
bahsettiğiniz mixer in bir linkini atabilirmisiniz, çünkü ben arattıgımda bin lira civarında ürünler cıkıyor ki bu fiyatlar beni fazlasıyla aşıyor.
benim aklıma söyle bir fikir geldi, laptopun üzerinde 1 adet mikrofon cıkısı mevcut, bende headset olarak creative'in bir modeli var bunun ufak usb ses kartında da bir adet mikrofon cıkısı mevcut, bu ikisini aynı anda çalıştırmam mümkün mü bilgisayarda? çünkü headseti taktıgımda normalde bilgisayarın hoperlörü devre dısı kalıyor fakat laptop üzerindeki mikrofon cıkısı devre dısı kalıyor mu acaba?
teşekkürler.
Bahsetmiş olduğum mixerler biraz pahalıdır. Eğer elektronik bilgin varsa basit olarak çift mikrofon girişi yapılabilecek bir devre yapabilirsin belki diyerek önermiştim.
İki adet girişi aynı anda çalıştıramazsın. Windows tabanında iki girişi aynı anda aktif etmen mümkün olmaz.
Ya usb yi seçeceksin ya da analog girişi.
-
malesef elektronik bilgim yok, peki piyasada satılan markalı olur olmaz o sorun değil, çift mikrofon girişli bir usb kart mevcut mu?
yanlış anlamayın 1 haftadır arıyorum sadece yurt içi değil ebay de aramama ragmen bulamadım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hıh, geldim. -- 5 Temmuz 2013; 16:03:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hıh, geldim.
malesef elektronik bilgim yok, peki piyasada satılan markalı olur olmaz o sorun değil, çift mikrofon girişli bir usb kart mevcut mu?
yanlış anlamayın 1 haftadır arıyorum sadece yurt içi değil ebay de aramama ragmen bulamadım..
Ben de bakınayım. Amacına uygun bir kart bulabilirsem yazarım. -
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X