belli ki bir grup amca oturmuşlar internetin başına, "yaz la p*rn yaz, sıradan kapamaya başla şimdi... bittiyse p*rnoya geç. o bitince t*t, a*s filan onları deneyek" mantığıyla takılıyor.
Çalışıyorum bir işyerim var sağlık sorunlarım var ailem sorun vs böyle abuk subuk işlere kafayı yoramam..
izlemedim
yemek yerken malum tv açıktı,her kanalda bu oluğundan izlemek zorunda kalmıştım,her tv zorla izlettirirse olur o rakam,ama sadece tv açıktı izlenmedi.
banane onların evlenmesinden...
kraliyet düğünü olduğunu bu konuda öğrendim
Düğün günü akşamüstü 5 te kalktığım için kaçırdım.Yarın yıldız.tv den izleyeceğim.2 milyar kişide abartı değil
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Düğün günü akşamüstü 5 te kalktığım için kaçırdım.Yarın yıldız.tv den izleyeceğim.2 milyar kişide abartı değil
Bu verdiğin haritayla izlenme sayısının ne alakası var ? Zamanında osmanlıda bircok yere sahipti simdi o ulkeler oturupta erdoğanın oğlunun düğününü izliyorlar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: LaNDeR
quote:
Bu verdiğin haritayla izlenme sayısının ne alakası var ? Zamanında osmanlıda bircok yere sahipti simdi o ulkeler oturupta erdoğanın oğlunun düğününü izliyorlar mı ?
Bu müthiş benzetmenden sonra sana cevap vermeyeceğim
Ben izlemedim ozet gecicek bri var mi?
Düğün sahibi ve bu 2milyar kişi izledi diyen kişi aynı. 2 milyar kişi izledi, diye bi haber olmasa. biz burada bunu konuşmayacaktık.
quote:
Orijinalden alıntı: LaNDeR
quote:
Olay sadece oğlunun düğünü değil. İngilterenin yeni kraliçesi belli oldu
Bana kalırsa da 2 milyar abartı, 2 milyon olmasın
Sırf İngiltere sömürgeleri izlese zaten 2 milyar
Abartı rakam değildir. Zorla izletmişlerdir :)
Ben izledim çok güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
Kraliyet düğününün bütçesi 32 milyon dolarmış, ulan o paraya Türkiye'deki bütün bekarlar evlenirdi, yazıklar olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: herodium
İngilteredeki Kraliyet düğününü dünyada 2 milyar kişi canlı yayında izlemiş. Dünyada zaten 7 milyar insan var 2 milyar insan canlı yayında izlemiş diyorlar abartmadılar mı sizce 2 milyar çok fazla değil mi?
Düğün 2 gün önce yani 28 nisanda oldu. Prens William ile Catherine Middleton evlendi.
Yok ba 500 milyon izlediyse yine iyidir.. Hadi 7 milyar kişi var diyelim. Bunun 1 milyarı çoluk çocuk, 2 milyarı yaşlı hasta vs vs. 2 milyarı TV ile ilgilenmiyor olsa( tv olmasa veya köyde butarz yerlerde yaşarsa) geriye 2 milyar kişi kalıyor. Bu 2 milyar kişinin işi gücü yokmu? Onlardan yarısı ilgilenmez. 1 milyar kişi kaldı. Ve herkes de bunu izlemiyeceğinden siz hesap edin artık. Kaldı ki o 1 milyar kişide ingiliz değil kime ne. Anca 300 500 milyon kişi(taş çatlasın) izlemiştir.
Ne gereksiz bi uğraşa girdim yahu
quote:
Orijinalden alıntı: ultraylmz
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
Kraliyet düğününün bütçesi 32 milyon dolarmış, ulan o paraya Türkiye'deki bütün bekarlar evlenirdi, yazıklar olsun.
Haberde duyunca aynisini soylemistim :D
bende izlemedim lüks içinde yaşan soylu(?) mahlukatların gösterisini
kraliye düğünü ne la
Türkiyede nasıl bir programı 70 milyon izliyorsa onu da 2 milyar kişinin izlemesi normal