Şimdi Ara

2 Milyar Kişi Canlı Yayında İzlemiş. Abartı Değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Ben hala ne olduğunu bilmiyorum..
    belli ki bir grup amca oturmuşlar internetin başına, "yaz la p*rn yaz, sıradan kapamaya başla şimdi... bittiyse p*rnoya geç. o bitince t*t, a*s filan onları deneyek" mantığıyla takılıyor.

Çalışıyorum bir işyerim var sağlık sorunlarım var ailem sorun vs böyle abuk subuk işlere kafayı yoramam..
  • izlemedim
  • yemek yerken malum tv açıktı,her kanalda bu oluğundan izlemek zorunda kalmıştım,her tv zorla izlettirirse olur o rakam,ama sadece tv açıktı izlenmedi.

banane onların evlenmesinden...
  • kraliyet düğünü olduğunu bu konuda öğrendim
  • Düğün günü akşamüstü 5 te kalktığım için kaçırdım.Yarın yıldız.tv den izleyeceğim.2 milyar kişide abartı değil

2 Milyar Kişi Canlı Yayında İzlemiş. Abartı Değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Düğün günü akşamüstü 5 te kalktığım için kaçırdım.Yarın yıldız.tv den izleyeceğim.2 milyar kişide abartı değil

Bu verdiğin haritayla izlenme sayısının ne alakası var ? Zamanında osmanlıda bircok yere sahipti simdi o ulkeler oturupta erdoğanın oğlunun düğününü izliyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Düğün günü akşamüstü 5 te kalktığım için kaçırdım.Yarın yıldız.tv den izleyeceğim.2 milyar kişide abartı değil

Bu verdiğin haritayla izlenme sayısının ne alakası var ? Zamanında osmanlıda bircok yere sahipti simdi o ulkeler oturupta erdoğanın oğlunun düğününü izliyorlar mı ?

Bu müthiş benzetmenden sonra sana cevap vermeyeceğim

• Ben izlemedim ozet gecicek bri var mi?
  • Düğün sahibi ve bu 2milyar kişi izledi diyen kişi aynı.
    2 milyar kişi izledi, diye bi haber olmasa. biz burada bunu konuşmayacaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Olay sadece oğlunun düğünü değil. İngilterenin yeni kraliçesi belli oldu

Bana kalırsa da 2 milyar abartı, 2 milyon olmasın

• Sırf İngiltere sömürgeleri izlese zaten 2 milyar

Abartı rakam değildir. Zorla izletmişlerdir :)
  • Ben izledim çok güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Kraliyet düğününün bütçesi 32 milyon dolarmış, ulan o paraya Türkiye'deki bütün bekarlar evlenirdi, yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: herodium

İngilteredeki Kraliyet düğününü dünyada 2 milyar kişi canlı yayında izlemiş. Dünyada zaten 7 milyar insan var 2 milyar insan canlı yayında izlemiş diyorlar abartmadılar mı sizce 2 milyar çok fazla değil mi?

Düğün 2 gün önce yani 28 nisanda oldu. Prens William ile Catherine Middleton evlendi.

Yok ba 500 milyon izlediyse yine iyidir.. Hadi 7 milyar kişi var diyelim. Bunun 1 milyarı çoluk çocuk, 2 milyarı yaşlı hasta vs vs. 2 milyarı TV ile ilgilenmiyor olsa( tv olmasa veya köyde butarz yerlerde yaşarsa) geriye 2 milyar kişi kalıyor. Bu 2 milyar kişinin işi gücü yokmu? Onlardan yarısı ilgilenmez. 1 milyar kişi kaldı. Ve herkes de bunu izlemiyeceğinden siz hesap edin artık. Kaldı ki o 1 milyar kişide ingiliz değil kime ne. Anca 300 500 milyon kişi(taş çatlasın) izlemiştir.

Ne gereksiz bi uğraşa girdim yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraylmz

quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Kraliyet düğününün bütçesi 32 milyon dolarmış, ulan o paraya Türkiye'deki bütün bekarlar evlenirdi, yazıklar olsun.

Haberde duyunca aynisini soylemistim :D

• bende izlemedim lüks içinde yaşan soylu(?) mahlukatların gösterisini
  • kraliye düğünü ne la
  • Türkiyede nasıl bir programı 70 milyon izliyorsa onu da 2 milyar kişinin izlemesi normal
  • ailecek izliyoruz kraliyet ailesini
  • Ne düğünü ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.