Arkadaşlar Selam,
Hukukçu değilim ama okuduğumu anlayabiliyorum. 6502'nin ilgili maddesinde misli ile değişim için "satıcı orantısız güçlük ile karşılaşırsa bunu yapmayabilir" diyor. Yani satıcı para iadesini seçebilir demek oluyor bu.
Benim ürünüm de monitör ve garanti sonlarına doğru olay çıktı. Tabii ki fatura tutarı şu anki değerinden 4te 1'i. Fatura tutarını asla kabul etmek istemiyorum. Ama bir arkadaş bir konu açmış THH reddetmiş sonra da mahkeme reddetmiş.
Peki ama aynı maddenin devamında orantısız kavramının değerlendirilmesiyle ilgili "malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer hakların kullanılmasının tüketici tarafında sorun teşkil edip etmeyeceği" diye bir kısım var.
Tamam işte tam olarak diğer hakların kullanılması tüketici tarafından sorun teşkil ediyor ?? Malımın değerinin 4'te 1'ini iade alıyorum. Bu sorun değil de nedir sorun?
Nasıl burada karar satıcı lehine çıkabilir ya. Bu ne biçim bir hukuk düzeni. Yazılanı okuyamıyor mu bu insanlar?
Ryzen 5 3600 Performans Sorunu
Merhaba,
CBP oto halinde R23 testinden 4600 puan aldım neredeyse herkesle yarı yarıya. Daha sonra undervolt araştırdım ve Ryzen Master ile denemeler yaptım.
Şu an 4100 mhz 1.15 voltaj ile 78 79 derecede kalıp 9300 skor alıyorum.
Voltajı yukarı çıkartırsam sıcaklık da çıkıyor. 4200 deneyeyim mi stok fanla kurtarır mı yoksa voltaj yetersiz mi gelir? Ya da 4100'de kısmaya devam mı etsem sizce durum nasıl?
|
Hyperx Fury 3D 480 GB vs Sandisk Ultra 3D 500 GB
|
4 Yıllık Sisteme Warzone Upgrade'i?
|
Torrent Programları Yanıt Vermiyor
|
Ne oynuyorsunuz?
|
|
Aynı seviye DDR3 ve DDR4 karşılaştırması
|
Düşündüğüm Sistem Ve Sorularım [3000-3200 TL]
|
Meslek: Öğrenci
22a2bce4f910852fef060a251814dd05A.jpg |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.029
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 15.014 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.219 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic