Şimdi Ara

2 model arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden herkeze teşekkürler, monster abra a5 serisinin 4.1.1 ve 5.1.1 modelleri arasında kaldım.
    Aralarındaki en büyük fark ekran kartı bellekleri birisi 2gb birisi 4gb aralarında 300 tl fiyat farkı var.
    Sizce 300 liraya değecek bi fark mıdır?

• kensuda K kullanıcısına yanıt
    4.1.1 daha iyi

fark olacaktır tabikide oyunlarda v.s
  • Hayır aynı ekran kartı aynı oyunda aynı performansı verirler sadece ramden çok kullanan oyunlarda yada grafik uygulamalarında ekran kartı belleği yetersiz geldiğinde sistemden kullanır 2gb olanı sistemden biraz daha fazla ram kullanmış olur o kadar.Aradaki fark sadece buysa 300tl vermeye gerek yok
  • 2 üründen herhangi birinin kronik bir sorunu var mı? bilen var mı?
  • slmntrkoglu kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı belleğinin performasa katkısı olmaz açıklamamda ne işe yaradığını yazdım.
  • kensuda K kullanıcısına yanıt
    Başlıklarını gözden geçirin abra a5 'le alakalı farklı sorun başlıkları mevcut
  • tek farkı ilerisi için 4 gb daha rahat olur çünkü artık oyun piyasası çok büyüdü gta 5 gibi aşırı özellik istiyen oyunlarda 2 gb yetmez oldu. bu durumu düşünüp kararınızı verin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qaniX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu hesaba katıp muhtemelen 4gb modelini alacağım.
  • ekran kartı değiştirilebilse şimdi 2 gb alın ilerde isterseniz daha iyisini takarsınız dicem ama olmuyor :) o yüzden geleceği düşünmek şart bence :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.