Şimdi Ara

2 model arasında Kaldım HAngisini Almalıyım yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar monster alıcam haftaya iki model arasında kaldım birinin işlemcisi 2.4 diğeri 2.5 diğer herşey aynı 200 ytl fark var arada 200 ytl vermek istemiyorum gözle görülmiycek bi performans için ama çok şey farkettirirse 2.5 olanı alabilirim sizce hangisini almalıyım başka alıcağım şeylerde olduğu için
    2.4 ü düşünüyorum ama yorumlarınıza göre karar vericem

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72362#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72359

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcom321 -- 11 Temmuz 2008; 20:08:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

Makineyi ne için kullanacağına bağlıdır,

yoğun işlemci gereken uygulamalarda (convert gibi) illaki farkı görürsün.

yok convert falan yapmıycam oyun ve internet birde tv olarak
  • ucuz olanı al, paran cebinde kalsın, sanmıyorum ki bir ev kullanıcısına 200 ytl ye değecek kadar bir fark yaratsın pahalı işlemci
  • arkadaşım biri t8300 biri t9300 aradaki önemli fark bu.yoksa 2.4 veya 2.5 olmuş fazla bir önemi yok
    işlemcinin yoğun çalıştığı yerlerde farkı hissedersin ama 200 ytl vermeye değer mi bu senin maddi durumun ile alakalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

arkadaşım biri t8300 biri t9300 aradaki önemli fark bu.yoksa 2.4 veya 2.5 olmuş fazla bir önemi yok
    işlemcinin yoğun çalıştığı yerlerde farkı hissedersin ama 200 ytl vermeye değer mi bu senin maddi durumun ile alakalı

verebilirim ama aradaki farkı pek farketmem diye düşünüyorum arada oyun oynıycağım oyunlarda farkederse alıyım yoksa internete girmek için kullanıcam
    maddi olarak sorun olmaz ama onun yerine alabileceğim şeylerde var fotoğraf makinesi nintendo cep tel . falan bi kaç şeyde alıcam vermemek işime gelir ama işime yarıycaksa verebilirim bir kere alınıyor sonuçta hergün değiştiricek değilim
  • peki asus m51 i inceledin mi oda bu fiyat civarlarında ekran kartı ve işlemcide çok başarılı bide ona bak..
  • valla arkadaşlar monster hepsine fark atar durumda hiç bir eksiğinide görmedim kullandığı parçalar olsun kullananların yorumları olsun çok iyi ben monster almayı düşünüyorum hard disk olarak bir tek fazla oda 5400 dönüş hızı diğerlerinde 7200 monsterda benim harici disklerde olduğu için gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

peki asus m51 i inceledin mi oda bu fiyat civarlarında ekran kartı ve işlemcide çok başarılı bide ona bak..

inceledim ama bi artısı yok yani özellikle oyun oynıycağım için harddisk dönüş hızı az ram i 2 gb az beğenmedim birde işletim sisteminin parasını alıcaklar ürünle

ben monster 2.4 ü almayı düşünüyorum haftada 2-3 defa 2 saat oyun oynıycam altı üstü işlemciyi zorlıycak en zor şeyde winrar da birleştirmetir heralde başka bi şeyle uğraşmıyorum ama t9300 yeni bir teknolojiyle yapılmış işlemci ise aralarında sınıf ayrımı varsa onu alabilirim
  • monster ın kasaları kötü içindeki parçalar ne kadar iyi olursa olsun. yine de monster alana saygı duyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

monster ın kasaları kötü içindeki parçalar ne kadar iyi olursa olsun. yine de monster alana saygı duyarım.

benim kasayla bir işim olmıycak sıcaktan eriycek değil ya bu kasa zaten harici mouse ve klavye takıcamğım için bir sorun olucağını sanmıyorum altına birde soğutma koyucam 2.4 almayı düşünüyorum şuan evde 1.86 ghz lik dual core işlemci var casper notebook bence füze gibi hızlı geliyor çok rahat herşeyi yapabiliyorum oyun dışında 2.4 yetmez 2.5 al diyen olursa sebebiyle yazarsa iyi olur arkadaşlar bundan önceki yorumlar için saolun
  • 2.5 ile yapıp 2.4 ile yapamıyacağın hiç birşey yok. o yüzden 200 ytl ni cebinde tut ve 2.4 lük işlemciyi al.
  • arkadasim bana sorarsan t9300 u al.aradaki sadece frekans farki deil.t8300 2.4 ghz ve muhtemelen on bellegi 3 veya 4 mb.fakat 9300 un on bellegi 6mb.kendim kullandigim icin al demiyorum:)
    200 ytl ye bence deger.
  • bence o kadar performans farkına 200 lira cok bariz hissedecegin bir işlem yapacagını düsünmüyorum..bence profesyonel kullanıcılar bu farkı hisseder..paran cebinde kalsın bence dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

monster ın kasaları kötü içindeki parçalar ne kadar iyi olursa olsun. yine de monster alana saygı duyarım.

şu "kötü kasa" kavramınızı bir açıklayıp, monster kasalarıyla ilgili olumsuz deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. eğer kasalarda önemli bir sorun varsa bunu bilmek herkesin hakkı.
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar 2.4 ü almaya karar verdim tam olarak eminim neden derseniz monster ın 1.66 ghz le crysis oynamış arkadaş ve bilgisayar çok iyi durumda yazmış bana 2.4 yeterli olur diye düşünüyorum 200 ytl fazladan vermeye gerek yok bu arada monste ın kasası hakkında bir tek kötü yorum duymadım soğutma ve kasası çok iyi diyorlar hep belki eskiden olmuş olan bişi olabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_23214311/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcom321 -- 12 Temmuz 2008; 10:27:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcom321

monste ın kasası hakkında bir tek kötü yorum duymadım soğutma ve kasası çok iyi diyorlar hep belki eskiden olmuş olan bişi olabilir

ben de biliyorum 1 yıllık bir monster kullanıcısı olarak kasalarda hiçbir sorun olmadığnı ama, arkadaşa iddialarını destekleme şansı vermek istedim, nedense millet forumlarda sallama gereği duyuyor.

quote:

monster e kötü diyen olmadıki zaten

gidip fokus dan daha ucuza alabiliyorsan ne ala...

benim sana önerdiğim modele 2gB ram eklediğin zaman aynı fiyata geliyor ki...

monster hangi konuda fark atıyor açıklarmısınız_?

monsterların çözünürlüğü 1440x900, bunun dışında birde teknik servis konusunda fokus bilgisayarın diğer firmalara fark atacağını umut ediyorum (monster kullanıcısı olarak).

• quote:

quote:

valla arkadaşlar monster hepsine fark atar durumda hiç bir eksiğinide görmedim kullandığı parçalar olsun kullananların yorumları olsun çok iyi ben monster almayı düşünüyorum hard disk olarak bir tek fazla oda 5400 dönüş hızı diğerlerinde 7200 monsterda benim harici disklerde olduğu için gerek yok

ben ram takmakla harddisk değiştirmekle uğraşmak istemiyorum arkadaşım fark yarattığı bunlar bence benim gibi düşünen çok kişi monsterı tercih eder bu yüzden

• quote:

quote:

quote:

valla arkadaşlar monster hepsine fark atar durumda hiç bir eksiğinide görmedim kullandığı parçalar olsun kullananların yorumları olsun çok iyi ben monster almayı düşünüyorum hard disk olarak bir tek fazla oda 5400 dönüş hızı diğerlerinde 7200 monsterda benim harici disklerde olduğu için gerek yok

ben ram takmakla harddisk değiştirmekle uğraşmak istemiyorum arkadaşım fark yarattığı bunlar bence benim gibi düşünen çok kişi monsterı tercih eder bu yüzden

bende yakında monster alıcam ve hiç içimde bir şüphe yok istediğim ayarda bir makina çünkü oyun için yapılmış her parçasıyla gösteriyor

sizin kullandığınız model hangisi acaba kef_kfb_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcom321 -- 12 Temmuz 2008; 14:18:59 >

• Arkadasın dedıgı gıbı m51sn yı ben 4gb ramla kullanıyorum.COkta memnunum arkadaslar oynayamadıgım oyun yok!! ne ısınma problemı var nede fan sesı.Ekran desen goren 17" sanıyor
  • 4gb rami kullanıyorsun ve 64bit kuracakasın mecburen monsterin yanında işletim sistemi ile gelmiyor..Asusta ayrıca işletim sistemi var(Vista))

Asustaki Ekran Kartı 8600m gt den daha iyi ekran kartı 9500MGS 8600m gtden daha iyidir..Ayrıca T8300le T9300 arasında ek fazla fark yok denmis T9300 alman kesinlikle daha iyi olacaktır çünkü 6mbL2 cachein yararını 3mb a göre cok daha iyi gorursun..

Ve 1 GB Intel® Turbo Memory ve 1440 900 bide 7200rpm olması buda Monsterin artıları 4gb ram artı mı dersen 4gb ram gereksizdir..Pek işine yaramaz..

4gb ram için kuracaın 64bit işletim sisteminde program sorunu yasayacaksın..

Monsterın kasasını bende beğenmedim hem karizmada yok monsterda

Bana sorarsan Asus Al hem daha ucuz hemde özellikleri dengelii..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.