Şimdi Ara

2 model arasında Kaldım HAngisini Almalıyım yardım ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fl90 ların ilk parti olanlarından var bende (t7300, 2gb ram). zaten satışta olan fl92 modelleri arasında konfigürasyondan başka fark yok.
    harddisk takmakla ram değiştirmekle uğraşamam demişsiniz ama monster laptopların da en büyük artılarından biri bu, bozmadığınız sürece garanti kapsamında istediğiniz gibi içini açıp oynayabilirsiniz. yani upgrade yapmak, ya da tozları temizlemek istediğinizde servise göndermenize gerek kalmıyor (isterseniz gönderebilirsiniz tabi).
  • valla kafam karıştı arkadaşlar asus da iyi ama ekran kartı ben 8600 gt daha iyi diye monster almak istiyodum ama 9500 dahamı iyi bu konuda yorum yaparmısınız
  • asus m51serisine bakmanın öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcom321

quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

arkadaşım biri t8300 biri t9300 aradaki önemli fark bu.yoksa 2.4 veya 2.5 olmuş fazla bir önemi yok
    işlemcinin yoğun çalıştığı yerlerde farkı hissedersin ama 200 ytl vermeye değer mi bu senin maddi durumun ile alakalı

verebilirim ama aradaki farkı pek farketmem diye düşünüyorum arada oyun oynıycağım oyunlarda farkederse alıyım yoksa internete girmek için kullanıcam
    maddi olarak sorun olmaz ama onun yerine alabileceğim şeylerde var fotoğraf makinesi nintendo cep tel . falan bi kaç şeyde alıcam vermemek işime gelir ama işime yarıycaksa verebilirim bir kere alınıyor sonuçta hergün değiştiricek değilim

Aradaki farka gerçekten değeceğini alınca kullanınca göreceksin. T8xxx serisinin t7xxx serisinden bile daha az performans verdiği bir çok forumlarda dillerde. Ancak T9300 gerçekten şuanda piyasadaki en iyi mobil işlemci. Ön bellek durumları da malum farklı biri 3 mb- diğeri 6 mb. Farkı çok belli eder.

• quote:

valla kafam karıştı arkadaşlar asus da iyi ama ekran kartı ben 8600 gt daha iyi diye monster almak istiyodum ama 9500 dahamı iyi bu konuda yorum yaparmısınız

hocam 9500gs olan daha iyi ama arada fazla bir fark yok.ayrıca yukarıda crysis 1.66 ile oynanıyor benim alacağım 2.4 ghz demişsin..senin verdiğin monsterler arasındaki ghz farkı önemli değil.önemli olan biri t8300 diğeri t9300.unutmaki crysis yüksek sistem isteyen bir oyun t9300 alman daha mantıklı olacaktır.ama t8300 olanı alırsanda çok büyük bir kayıp yaşamazsın.
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlar için fiyat ve performans açısından asusu alıcam sanırım ram olarak 2 gb kullanılıyor arttırmam gerekirmi
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için fiyat ve performans açısından asusu alıcam sanırım ram olarak 2 gb kullanılıyor arttırmam gerekirmi

nasıl caydırdık seni ama şaka şaka şimdiden hayırlı olsun 2 gb ram yeterlidir abartmaya gerek yok profosyenel değilsen.veya 64 bitlik bir program kullanmıyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kef_kfb_

quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

monster ın kasaları kötü içindeki parçalar ne kadar iyi olursa olsun. yine de monster alana saygı duyarım.

şu "kötü kasa" kavramınızı bir açıklayıp, monster kasalarıyla ilgili olumsuz deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. eğer kasalarda önemli bir sorun varsa bunu bilmek herkesin hakkı.

estetik açıdan kötü. malzeme açısından değil.

bu arada maden monster ı çok seviyosun neden cayıp ta asusta karar kıldın. amacınız sadece muhalefet olmak başka bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istblacken -- 12 Temmuz 2008; 16:23:38 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kef_kfb_

quote:

monster ın kasaları kötü içindeki parçalar ne kadar iyi olursa olsun. yine de monster alana saygı duyarım.

şu "kötü kasa" kavramınızı bir açıklayıp, monster kasalarıyla ilgili olumsuz deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. eğer kasalarda önemli bir sorun varsa bunu bilmek herkesin hakkı.

estetik açıdan kötü. malzeme açısından değil.

bu arada maden monster ı çok seviyosun neden cayıp ta asusta karar kıldın. amacınız sadece muhalefet olmak başka bişey değil.

monsterı sevdiğimden değil asus daha uygun fiyatı işlemcisi ve ekran kartı iyiymiş sizin söylediğiniz ben başka bi modeline bakmıştım o yüzden sonuçta ne asus ne de monster bana özel bir getirisi olmayan iki marka asus 100 ytl daha cebimde kalıcak vede t9300 işlemci olucak

yorumlar için saolun arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

quote:

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için fiyat ve performans açısından asusu alıcam sanırım ram olarak 2 gb kullanılıyor arttırmam gerekirmi

nasıl caydırdık seni ama şaka şaka şimdiden hayırlı olsun 2 gb ram yeterlidir abartmaya gerek yok profosyenel değilsen.veya 64 bitlik bir program kullanmıyorsan

öyle oldu iyi oldu valla bilgileri paylaşmak iyi oluyor saolun

• quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

bence doğru karar verdin,

aldığında en azından 1M SuperPI testini yayınlarsan iyi olur.

quote:

monsterı sevdiğimden değil asus daha uygun fiyatı işlemcisi ve ekran kartı iyiymiş sizin söylediğiniz ben başka bi modeline bakmıştım o yüzden sonuçta ne asus ne de monster bana özel bir getirisi olmayan iki marka asus 100 ytl daha cebimde kalıcak vede t9300 işlemci olucak

yorumlar için saolun arkadaşlar

her üründe değişmiyor değilmi standart aynı modellerde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.