Şimdi Ara

2 modem 1 switch bağlantısı nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oturduğum binanın 1. katından internet paylaşımı almaya çalıştım ama bazı sorunlardan dolayı yardımınıza ihtiyacım var. Yaptığım bağlantıları ve yaşadığım sorunları kısaca anlatayım.
    Binanın 1. katında ttnet'ten alınma zyxel marka kablosuz bir modem var. 2. katta yine ttnet'ten alınma huawei marka kablosuz modem ve tplink 4 port switch var. Birde 4. katta masaüstü bir bilgisayar var.
    1. kattaki ana modemden gelen kabloyu switchin bir portuna, 2. kattaki modemden switchin diğer portuna ve son olarak 4. kattaki masaüstü bilgisayardan gelen kabloyu switchin bir diğer portuna taktım. 2. kattaki modeme 192.168.1.200 ip adresi ile erişecek şekilde ayarladım ve DHCP'yi zannedersem etkin yaptım.
    Sorun şu... 4. kattaki masaüstü bilgisayardan ilk anda çok yavaş internete bağlanıyordum. Bilgisayarı kapatıp bi süre sonra açınca bağlantı hiç yoktu. Ana modemi, switchi ve diğer modemi kapatıp açınca sorun ilk anda düzelmişti daha sonra tekrarlayınca ikinci modemi devreden çıkardım. Ama bu akşam internet bağlantısı yine gitti.
    Şu an sadece; ana modemden switch'e ordanda masaüstü bilgisayara giden bi kablo var ama bağlantı yine yok. Sizce sorun ne olabilir ve neler yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 Nasıl Bağlanır
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.