Şimdi Ara

PS3 e 5+1 PC ses sistemi nasıl bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Decoder, reciver, ev sinema sistemi vb. cihazlar yok.
    Evimdeki masaüstü bilgisayarıma bağlı olan Creative 5+1 ses sistemini PS3 e bağlamak istiyorum.

Bu zamana kadar olmadığı düşündüm fakat geçenlerde duyduğum kadarı ile oluyormuş.
    5+1 sistemde 3 adet çıkış var (2ön, 2arka ve 1orta, subwoofer un bağlantısı yok kendine özgü çalışıyor)
    bu 3 çıkışı ps3 e nasıl bağlarım bilen var mı?

• Ben ses sistemini playstationa optik kablo ile bağladım bilmiyorum alindeki ses sisteminin optik girişi varmı inşallah vardır çok kolay bir bağlantı oluyor sadece optik kablo alıp bir ucunu ps3 e bir ucunuda ses sistemine bağlıyorsun.Eğer optik kablo girişin yoksa NASIL OLUR BİLMİYORUM.
  • 5.1 ise optik kablo olması lazım. yanılıyor muyum?
    ps3'ün arkasında optik kablo girişi var. hatta optik kablo girişi ps2'de bile var
  • Evet optik kablo lazım bende öğle yazmıştım zaten 7,5 tl ile 10tl arasında değişiyor
  • Çevirici bi aparatla ses sorununu çözebilirsin. Ps nin av kablosundaki kırmızı ve beyaz uçları çeviriciye taktıktan sonra çeviricinin diğer ucuna da hoparlörün kablosunu takacaksın. Son olarakta ps üzerinden ses ayarlarını entegre etmen gerekli.
     PS3 e 5+1 PC ses sistemi nasıl bağlanır?
  • Evet yaptım, bugün yazıcıoğlundan aldığım 1 kablo 1 birleştirici ile bağladım oldu. Test için GH MetallicA açtım, anam yer yerinden oynadı :)

Bana toplamda 40TL ye mal oldu. bunun 30TL si altın uçlu compenant kabloya gitti (Benim ps3 abd den aldım otelde kablolarını joysticklerini çalışmlardı)
    aslında 10TL ye halledilebilir.
  • bende de ayni sistem var. insp. 5200.. cevirici ile gh metallaca bende oynuyorum. istersen psn mi ekle beraber oynariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

bende de ayni sistem var. insp. 5200.. cevirici ile gh metallaca bende oynuyorum. istersen psn mi ekle beraber oynariz.

Aynı sistem evet, bendekide insp. 5200
    Tamamdır, oynayalım.

TV den aldığım ses de bass vuruşlar çok ii değildi, 5+1 i bağlayınca anam! oda nesi, bateriyi iliklerimde hissettim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.