Şimdi Ara

PS4 SLİM 5.1 SES SİSTEMİNE NASIL BAĞLAYABİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 slim modellerde optik ses çıkışı olmadığından 5+1 ses sistemine nasıl bağlayabilirim? 5.1 kanal ses destekli oyunlarda surround ses alabilir miyim? Eğer oluyorsa hangi aparatlar kablo vs lazım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel...

• hocam böyle bir şey lazim sana. hersey dahil 27$ yani 150lira gibi bir rakama geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hocam böyle bir şey lazim sana. hersey dahil 27$ yani 150lira gibi bir rakama geliyor

https://www.amazon.com/Musou-Extractor-Optical-Splitter-Converter/dp/B06XDNJ6RM/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1547367864&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=hdmi+audio+extractor&psc=1
    Hocam peki bundan başka neye ihtiyacım var 5+1 den çıkan 3 tane kablo var,tam olarak nasıl bağlantı yapıcam bilginiz var mı acaba?

• Up

• quote:

hocam böyle bir şey lazim sana. hersey dahil 27$ yani 150lira gibi bir rakama geliyor

https://www.amazon.com/Musou-Extractor-Optical-Splitter-Converter/dp/B06XDNJ6RM/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1547367864&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=hdmi+audio+extractor&psc=1
    bu cihaız nasıl kullanıcaz hocam ben anlamadım

• lyldz kullanıcısına yanıt
    slimden cıkan hdmi kabloyu bu cihaza bağliyoruz. sonra cihazdan tvye hdmi ile bağlanti yapiyoruz. optik kablo ilede ses sistemine bağliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erdem181 E kullanıcısına yanıt
    hocam senin ses sisteminin markasi neki ben optik giriş var diye böyle bir aparat önerdim

• ses sistemini tc ye bagladığın zaman sesi zaten ps4 tv den alıyor ben öyle kullanıyorum.
  • quote:

hocam senin ses sisteminin markasi neki ben optik giriş var diye böyle bir aparat önerdim
    Hocam benim ses sistemi eski logitech x-530 optik ses çıkışı yok maalesef resmini attığım 3 tane jack var sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

ses sistemini tc ye bagladığın zaman sesi zaten ps4 tv den alıyor ben öyle kullanıyorum.
    Hocam benim ses sisteminde optik çıkış yok 3 tane jack var bağlantı için tv nin arkasında da bağlantı için yer yok sadece optik çıkış var ben oyunlarda surround ses almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem181

Hocam benim ses sisteminde optik çıkış yok 3 tane jack var bağlantı için tv nin arkasında da bağlantı için yer yok sadece optik çıkış var ben oyunlarda surround ses almak istiyorum

Alıntıları Göster

hocam böyle birşey alman lagzım çevirici

• quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-dc53-dc3-5-m-to-dc3-5-f-3-lu-ses-coklayici-kablo-p-BSUCZLKPC-1477?magaza=Abtek&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIhdePj8Lt3wIVzaSaCh0UugefEAQYAiABEgJZTvD_BwE

hocam böyle birşey alman lagzım çevirici

Alıntıları Göster
    Hocam 3 tane jack'ı bu çoklayıcıya taktıktan sonra optik çeviriciyle mi tv ye bağlıycam acaba

• quote:

slimden cıkan hdmi kabloyu bu cihaza bağliyoruz. sonra cihazdan tvye hdmi ile bağlanti yapiyoruz. optik kablo ilede ses sistemine bağliyoruz.
    konuyu dağıtmadan sormak istiyorum türkiyede satılan bir ürün karşılığı yok mu hocam bunun?amazonda yığınla var çok güzel.türkiye piyasasında bunun nasıl aratılacagını bilemedim az kurcaladım nette de birşey bulamadım.tr de satılan bir yer varmı acaba hocam?
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    var tabi hocamda 2kati fiyatina satiliyor

• hocam hamuduyla geçiriyorlar maşallah

çok teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.