Şimdi Ara

[ çözüldü ]1 pc den iki ayrı ses çıkışı alabilirmiyiz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc den iki ayrı ses çıkışı alabilirmiyiz mesala bi winamp açıp bide media player açtıgımızda çift çıkış yapıp ayrı ayrı iki kulaklık takıp ikisinin sesinide ayrı ayrı kulaklıklardan alabilirmiyiz yoksa bunun için bir araç varmı varsa nerden ne şekilde bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAYHUN -- 4 Kasım 2007; 2:09:18 >

• Kardeş benim bildiğim kadarıyla böyle bi seçeneğimiz yok.Ama konu hakkında hemen bi araştırma yapalım bakalım ne çıkacak.
  • Ses kartının tek çıkışı olduğuna göre, bu istediğin olmaz. 2. ses kartı takarsan device ayrımından olabilir, ama speaker çıkışlarının IRQ olayını nasıl yapacan. ???

Bence olmaz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13069903/mpage_1/key_//tm.htm#18837528

buldum çaresini yinede teşekkür vakit ayırıpta cevap verdiginiz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAYHUN

http://forum.donanimhaber.com/m_13069903/mpage_1/key_//tm.htm#18837528

buldum çaresini yinede teşekkür vakit ayırıpta cevap verdiginiz için

notebookta bunu ypamazsın. 5+1 sistemlerde olur. 5+1 destekli seskartının her bir çıkışını line-out olarak düşünmen gerek.
    Eğer yaparsan helal olsun derim.
  • 5+1 normal yolla zaten bağlayabiliyorum o zaten bağlı çıkışları ordan başka bi cihaza vermek önemli diil aynı anda iki farklı mp3 dosyasını iki ayrı kulaklıktan dinlemek istiyordum onunda caresini buldum ihtiyacım olan usb yada pcmcı bi ses kartı winamptan yukardaki linkte arkadaşın anlattıgı gibises çıkışlarını yönlendirme işlemi yapıp ayrı iki ses programından çıkan sesleri diger kartlara yönlendirebiliyormuşum tek kalan ucuz yollu bi ses kartı işte su anki fiyatlar 150 lira civarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.