Şimdi Ara

Tv'ye bağlı 5.1 ses sistemine usb ses kartı takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv LG 58uf830v bağlı ses sistemi LG HB906SB modeli blurayli 5.1 hts. Disc kismi son zamanlarda bozulmus olan htsnin Ses seviyesi cok yüksek fakat ses kalitesinden özellikle baslardan hiç memnun değilim. Sinema havasından çok uzak modlari var. Müzik ve maçlarda da tatmin etmiyor. Bu forumu okumakta cok gec kalmışım. Z5500 tam bana göreymis, kaçmış. Simdi z906 var ama elimdeki çalışırken buna 1300tl verilir mi bilmem.

Esas soruya gelelim. Öğrendim ki bilgisayara takilan xi_fi creative ses kartiyla çok basarili sonuclar almak mümkünmüş ama benim bu sistemin bilgisayarla işi bağlantısı yok. Gerci atil durumda calisan bir laptop da var elde ama. Simdi ne yapmali. Usb ses karti alip laptopa takip optik kabloyla baglayip birseyler mi denemeli, ses sistemini emekliye ayirip z906yi mi almali, usb ses kartini direk mevcut sisteme mi baglamali vallahi şaşırdım ne yapayim simdi ben.

En önemli sey filmlerde cevresel sesleri almak. Sonra spor modu da iyi olursa saha da iyi olur. Muzikle pek isim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.