Şuanda Asus VG248qe kullanıyorum. Bir hışımla aldım fakat bir kere bile 144 mhz özelliğini kullanmadım :D Grafik işleri ile uğraştığım için bana daha büyük bir 2. monitör şart. Ekran kartım GTX980 TI.
Bütçem 1500TL 2K yada 4k(bilemiyorum) monitör tavsiyesi önerebilecek var mı büyük olması şart.
IOserII
kullanıcısına yanıt
Merhabalar aslında çok iyi bir monitör alımışsın Kesinlikle oyuncuların alması gereken piyasadaki en hızlı LCD monitör.Siz grafik işleriyle uğraşdıgınız için beklenen performansı o yüzden alammışsınızdır ama bir oyun monitörü için alına bilecek süper bir monitör.sana ASUSASUS 25" MX25AQ 2K HDMI+DP IPS Monitörü önere bilirim.2k monitör fiyatıda gayet bu özelliklere göre çok iyi 1575 tl .http://www.vatanbilgisayar.com/asus-25-mx25aq-2k-hdmi-dp-ips-monitor.html#ozellikler
IOserII
kullanıcısına yanıt
mx serisinin 2k 27" olan versiyonu da olabilir. yada 1920*1080 mx serilerini inceleyebilirsiniz. İşin biraz daha profesyonel boyutuna çıkmak isterseniz de Asusun ProArt seri monitörlerini inceleyebilirsiniz. Renk gamutları oldukça başarılı, %99 Adobe rgb renk başarısı ile istenilen renkleri grafik çalışmalarınızda size fazlasıyla verecektir. Model PA279Q aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Asus 25" olanı cok ince ekran güzel duruyor. Ben hala burada 2k mı yoksa Wide mi alsam karar veremedim. Çünkü 1. monitörde Photoshop ve autocad. 2. ekranda ise grafik programını kullanmayı planlıyorum. Şuanda hali hazırda 1920x1080 kullandığım için ekran zaten bana yetmiyor. Burda şunu sormak istyorum 1920x1080 Wide 29" mi yoksa 25 " 2k daha büyük alan sağlar calısmak için ?
Evet pc yi toplamanın hıncı ile gidip 144hz oyun monitörü aldım pişmanım :D
@cho35 senin dediğin baya üstün bir şey hem bütçeyi aşıyor hemde zaten baya bir prof işi o. Benim çıktı ile ilgili pek problemim olmuyor. Genelde sunumlar sanal ortamda :D
IOserII
kullanıcısına yanıt
ekran bana yetmiyor derken boyut anlamında ise 1920*1080 27" monitör işinizi görür. Fakat çözünürlük karşılamıyor diyorsan 2k almanda fayda var. wide 29" ekranda autocad vb. çimler için alternatif olabilir. photoshop vb.grafik programları için 16.9 formatında 27" monitör daha sağlıklı olur. Aşağıda iki farklı model var incele. 2k olana zaten bakmışsın.