Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bir Öğrenci İçin 17 inç Monitör arıyorum Satın Al 13 Eylül 2024 13:05 1 1 Bir Öğrenci İçin 17 inç Monitör arıyorum Selamlar arkadaşlar Muş'a tayinim çıktı artık buradayım bir süre ve bir öğrenci için bilgisayar ihtiyacı var elimde olan fazla kasalardan birini vereceğim kullanması için klavyemiz faremizde var monitör bulamıyoruz malum Muşta imkanlar kısıtlı elinde 17 inç 19 inç vs monitörü olan varsa uygun fiyatlı almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XBOX 360 Slim - Temiz Hiç İçi Açılmamış Temiz Sorunsuz Az Kullanılmış F2P Apu Oyuncu Kasası [SATILDI] MSI GTX 1050 Aero OC 2 Gb Ddr5 128 Bit Ekran Kartı [SATILDI] Kırık Ps4 PRO 9.0 Cfw Golden Hen - Çift kol