Şimdi Ara

LG A510 NOTEBOOK / İ3 370M - GT 425M / ÖĞRENCİ İŞİ , YOKLUK İŞİ LAPTOP :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _P1_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 LG A510 NOTEBOOK / İ3 370M - GT 425M / ÖĞRENCİ İŞİ , YOKLUK İŞİ LAPTOP :)

Laptop iş yerinde kullanılmış olup kozmetik olarak 10 üzerinde 8 alır. Çalışmayan bir aksamı yok. Ekranın arkasında hafif parlamalar var beyaz ve açık sahnelerde belli oluyor koyu sahnelerde belli olmuyor yani ekran sağlam oyun oynarken film izlerken rahasız etmiyor kullanıma engel değil..

*Cihazın üzerinde İ3 370m işlemci mevcut günlük işler için yeterli i5 560m yada i7 640m işlemci arıyordum bir ara bulsaydım değiştirecektim alacak kişi değiştirirse % 40 felan daha performanslı işlemcilerdir daha güzel olur makina.

*Ekran kartı olarak 1 Gb Harici Nvidia GT 425m var.

*120 Gb Corsair marka Ssd

*4 Gb Ddr3 Ram var. + 4 daha takarsanız çok daha hızlı olur cihaz bildiğim kadarıyla 8 Gb ram desteği var.

Makina beni hala idare ediyor iş yerinde Lig maçlarını ve film dizi vs izliyorum. Fm 24 , Lol ve Euro Truck Simulatör 2 oynuyorum , cihazda oyunlar kurulu :)

İstediğiniz oyun program vs hazırlayıp güzelce paketleyip indirimli kargo ile kargolayabilirim. Alana hayırlı olsun..

FİYAT: 2100 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Selamlar. Ürünün Monitör durumu, adaptör durumu nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.