Şimdi Ara

Ndivia geforce 840 m Asus markayla ne rahatlıkla oyun oynayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel core i7
    Windows 7 64 bit
    NVIDIA® GeForce® GT 840M 2GB DDR3 VRAM
    1TB sabit disk
    8 GB CDRAM
    3.6 Ghz işletim hızı

Arkadaşlar Lol,AC vb oyunları ne rahatlıkla çalışır? Acil yardım ona göre alacagım!!!

• Çöp. Ya X550JK yada X550JX al.
  • Kardeş bu dediğim asus k555ln-xo079d. Ayrıca bu AC yi Lol'ü vb oyunları ne rahatlıkla çalıştırır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayemir -- 7 Temmuz 2015; 10:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayemir

Kardeş bu dediğim asus k555ln-xo079d. Ayrıca bu AC yi Lol'ü vb oyunları ne rahatlıkla çalıştırır ?

AC ayrı LoL Ayrı

LOL,Dota,CSGO,PES,FIFA ve onun dışında zibilyon tane yüksek performans istemeyen oyunu yüksek ayarlarda rahat oynatır.

AC ,Battlefield,GTA,Witcher tarzı oyunları en düşük ayarda bile kasar.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Peki bu AC nin tüm serisi için mi geçerli diyorsun ? Ben black flagtan sonrası kasar diye düşünüyorum. Senin yorumun nedir?
    Bu arada belirteyiim ekran kartı paylaşımsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayemir -- 7 Temmuz 2015; 13:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayemir

Peki bu AC nin tüm serisi için mi geçerli diyorsun ? Ben black flagtan sonrası kasar diye düşünüyorum. Senin yorumun nedir?
    Bu arada belirteyiim ekran kartı paylaşımsız

AC Unity ve diğer oyunlar için bahsettim.AC Black Flag açar büyük ihtimalle ama garanti vermeyeyim
    AC3 açar kesin.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Peki AC Black flagi de açtıgını varsayıyorum. AC black flag ve öncesi için high özellikte mi açar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen bilmeden mesaj atmayınız. Gt 840m Şuan piyasadaki bütün oyunları açar. Yeni nesil oyunları orta ayarlarda oynatır. Bazılarında düşük olabilir bu. ac 4'ü orta yüksekte açabilir diye düşünüyorum. Öncesinide yükseklerde rahat oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quertas -- 7 Temmuz 2015; 14:26:47 >
  • gt840 bütün oyunları açar ama bazılarında o kadar kasar ki içinden oyun oynamak isteği gelmez:)

neler kasar? ac unity ,far cry 4,witcher ,watch dogs , gta 5,gta 4

bazı oyunlarda da grafikleri düşürürsen kasmaz mesela far cry 3.

black flaga gelince 1366-768 çözünürlükte high ayarlarda kasar.

Bu yüzden gtx850m li ekran kartı olan laptoplara yönel.
  • https://m.youtube.com/watch?v=jYFrGbdahAg
    https://m.youtube.com/watch?v=ZxYneG9gS7Y
    https://m.youtube.com/watch?v=i6HUfY07mDU

Şu videoları izle ve diğer istediğin oyunları izle ve kararını ver benim fikrim gt840 ı alma en azından leptoplarda gtx 850m ekran kartlı olanlardan al gt 840 masaüstü versiyonu neredeyse r7 260x e falan denk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabiliyor ise zaten gtx850m alsın bunu alabiliyorken ben gidip gt 840m al demem zaten. Benim dediğim şey gt 840m'i o kadar kötülemişsinizki. Çöpmüş, ney çöp gt 840m mi ? kasmasıda diğer sistem bileşenlerine göre değişir. Gtx850m alabiliyorsan kesinlikle onu almalısın zaten.
  • Youtubeden berkecan videosu izleyenle rYine atip tutmuslar suna yakin bunu gecer
    Bak kardesim oyun amacinda isen 840m ile bi cacik olmaz gt 730 ve r7 240 inda altindadir performansi
    http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Kardeşim videolara baktım high da kasma var medium da öyle ahım şahım bir kasma yok yani
  • kubilayemir K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben kötü demedim leptop için r7 260x e yakın iyi ama daha iyisi olan gtx 850m li olandan alın dedim sizi daha iyi tatmin eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.