Şimdi Ara

MSİ B460M-A PRO ANA KART'A İ5 11400F TAKILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba merak ettiğim bi soru var İ5 11400f işlemci satın aldım uyguna ana kart ararken b460m - a pro ana kartını gördüm 1200 olduğu için her hangi bi sorun çıkarmaması gerek kullanımda doğru mu biliyorum? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neden desteklemiyor ikiside 1200 pin
  • Zads kullanıcısına yanıt
    İntelin ****liği,
    Neden yaptırıyor? İbne işte.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    😂😂

Onu intele sormak lazım, Z490'a 11. Nesil desteği verirken H410/B460 anakartlara vermediler.

Fırsat: MSI B560M PRO SOKET 1200 DDR4 5200 (OC) PCI-E Gen 4,M.2 USB3.2 1x 2.5G LAN mATX

https://www.amazon.com.tr/dp/B08X7F45KT/ref=cm_sw_r_awdo_dl_6730A2E186PS6DDBXQ8M

Böyle anakart da var ama 11400f'nin güç limitini biostan açtığınızda tüm çekirdeklerin çıkacağı hız anakartın VRM kalitesine bağlı oluyor. Ya da işlemciyi 3.8-4 ghzde çalıştıracam diye anakart 80 dereceleri görüyor.

techspot
    The Best Intel B560 Motherboards: VRM Tested
    https://www.techspot.com/bestof/intel-b560-motherboards/

Intel 2 işlemci serisinden sonra soketi değiştirir, sizi yeni anakart almak zorunda bırakır.

5.5 sene önce ilk nesil Ryzen işlemci ve B350M anakart almış biri şu anda o anakarta en son çıkan Ryzen 5000 serisi işlemcileri bile takabiliyor.

Anakart değiştirmeden Ryzen 1600-5600 değişimi yapan kişi inanılmaz bir performans sıçraması görür.

• Valla kanser ettiler ya şimdi kargo iadesi ile uğraşıcam
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Bu attığınız yukarıda Asus olandan daha iyi değil mi bunu alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.