Şimdi Ara

2 nisan 2002 kocaeli/beşiktaş 2.lik seramonisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bırak çıkmamışlarsa çıkmamışlar bi dert o mu kaldı, kupa bizim o kadar. Nice 24 yıllara. En son aldıklarında Microsoft windowsu yapmamıştı ve Bülent Ersoy erkekti.
  • yani sonuçta ikiside terbiyesizlik,yenilgiyi hazmedememe bu konuda hemfikiriz
  • Yanlış hatırlamıyorsam o maçta bir devlet bakanı yoktu tribünde. İzmir de ise M.Ali Şahin vardı ve en çok elştirilen nokta da fbnin sırf kompleksi uğruna devletin bakanını kazımamasıdır.
  • Hayır abi çıkmışta olsa çıkmamışta olsa, belirli bir söylenti çıkınca peşinden uçuşuyo millet hurra diye.. Ozaman bende şimdi diyeyim Şu takımı biz zamanında 30-0 yendik ..sonrada okadar tasarımcısı olan ülkede bi resim çakalım yanına 15 satır yazı.. bumudur yani? Millet gelmiş buraya yok o öyle değil bu böyle yok şunlar çıksın ortaya falanlar filanlar, bi karış suda kendi kendilerine fırtına koparıyolar.. Delinin biri kuyuya taş atıyo 1000kişi çıkartamıyo hesabı..
    biz yazılarımıza bin tane kaynak ekleriz herzaman, yukarıdakinden kaynak değil kanyak olur ancak :)

quote:

Orjinalden alıntı: electra
    Ya bırak çıkmamışlarsa çıkmamışlar bi dert o mu kaldı, kupa bizim o kadar. Nice 24 yıllara. En son aldıklarında Microsoft windowsu yapmamıştı ve Bülent Ersoy erkekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Mayıs 2006; 10:13:22 >
  • 30 - 0 a inanmayanlar alsınlar kaynak :
    hadi bunada inanın

2 nisan 2002 kocaeli/beşiktaş 2.lik seramonisi

• Technıks dostum o kupa finalini dün gibi hatırlıyorum Kocaeli 4 lemişti bizi ve evet seromoniye çıkmamışlardı fakat çıkılmamasının sebebi futbol takımı v.s değil di Sinan Engin di takımı o zaman seromaniye çıkarmamıştı artık protestodan mı küfürden mi bilmiyorum ama eziklikten olmadığına eminim
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

30 - 0 a inanmayanlar alsınlar kaynak :
    hadi bunada inanın

• bende hatrlıyorum shane, ama bunu oyle bir şekilde yansıtıyorki arkadaşlar sanki 2 olay birbirinin aynısı. Bende buyüzden işin özünü gerçekten anlatan bir kaynak istiyorum, bilip bilinmeden konuşulmasın diyerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Mayıs 2006; 10:55:32 >
  • quote:

hadi bunada inanın

Bu gerçek mi?

• quote:

hadi bunada inanın

Hatırlıyorum...Hakem Ali Aydın dı...X takımı şanssız bir gol yemesinin ardından ofsayt itiarzında bulunmuşlardı...Ali Aydında 4oyuncuyu oyundan atmıştı...Hakemle aldıgınız bir maç daha yani

• ozaman daha boldu paralar sub

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic
    Hatırlıyorum...Hakem Ali Aydın dı...X takımı şanssız bir gol yemesinin ardından ofsayt itiarzında bulunmuşlardı...Ali Aydında 4oyuncuyu oyundan atmıştı...Hakemle aldıgınız bir maç daha yani
  • ZATEN O OLAYDAN DOLAYI BJK CEZA KURULUNA SEVKEDİLMEDİ HATAYI SİNAN ENGİN ÜZEİNE ALDI TAKIM ÇIKMAK İSTEDİ AMA BEN İZİN VERMEDİM GİBİLERİNDEN DEDİĞİM GİBİ O YIL ÇİFTE KUPA PEŞİNDEYDİK MAÇTAN SORA TARAFTAR ALEYHTE TEZAHURAT YAPIYODU TAKIMIN ETKİLENMESİNİ İSTEMEDİ TAHMİNİM.
    SADECE SİNAN ENGİNE CEZA GELMİŞTİ.
    quote:

bende hatrlıyorum shane, ama bunu oyle bir şekilde yansıtıyorki arkadaşlar sanki 2 olay birbirinin aynısı. Bende buyüzden işin özünü gerçekten anlatan bir kaynak istiyorum, bilip bilinmeden konuşulmasın diyerek..
  • http://www.milliyet.com/2002/04/04/spor/spo01.html

milliyetin arşivini hackledim ve bu sayfayı yarattım resimleri de fotoşapla yaptım

• teşekkürler, böylesi daha iyi, dediğimz gibi yaşanan olaylar arasındaki farkı çok daha iyi anlayacaktr herkez

quote:

Orjinalden alıntı: kunteper
    http://www.milliyet.com/2002/04/04/spor/spo01.html

milliyetin arşivini hackledim ve bu sayfayı yarattım resimleri de fotoşapla yaptım
  • quote:

hadi bunada inanın

Golleri kim attı acaba..

• quote:

Orjinalden alıntı: koko_

quote:

hadi bunada inanın

Golleri kim attı acaba..

Kaleci hariç hepsi hettirik yapmış işte,bu kadar açık.

• O zaman klestov 8 gol atmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.