Şimdi Ara

2 nisan 2002 kocaeli/beşiktaş 2.lik seramonisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    05 Mayıs 2006 Cuma

3 Nisan 2002 tarihinde Bursa’da Kocaelispor ile oynadığı Türkiye Kupası Final maçını kaybetmesinin ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü seramoniye çıkmamış ve bir yetkili oyuncuların madalyalarını toplayarak soyunma odasına götürmüştü.

Aradan geçen yıllar sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün oyuncularımızın ve teknik heyetimizin seramoniye çıkmamasını eleştirmesi kulübümüzü ve buna bağlı olarak spor kamuoyunu da şaşırtmıştır. Zira konu ile ilgili olarak bir söz hakkının olabilmesi için aynı durumda kalmış olan kulübün eleştirdiği tutumun dışında davranması beklenir.

Kupayı hak edecekleri bir futbol sergilemelerine karşın sahada hak etmedikleri bir yenilgi ile ayrılan teknik heyetimiz ve futbolcularımız o an içinde bulundukları psikoloji ile kupa törenine katılmayarak soyunma odasına gitmeyi uygun görmüşlerdir. Bunu en iyi anlayacak olan da 4 yıl önce aynı tutumu sergileyen BJK olmalıdır

• demirorene kapak olmus, sorusturmayı once kendine baslatsın
  • diğer topiclerde atıp tutanlar burayada bişiler yazsınlar.
  •  2 nisan 2002 kocaeli/beşiktaş 2.lik seramonisi
  • seramoniye çıkmadıgı için utananlar wardı..ben ordada yazdım her takımın boyle zamanları olur we çıkmazlar.çıksalar ii olur ama çıkmadı diyede takımımdan utanmam..
    quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

diğer topiclerde atıp tutanlar burayada bişiler yazsınlar.
  • hadi bakalım....sayın bjk li arkadaşlar...şimdi de utanıyormusunuz yoksa konuyu görmemezlikten mi geliyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 5 Mayıs 2006; 19:45:25 >
  • nerde bu utangaç arkadaşlar.herhalde konuyu fark etmediler yoksa kesin geçerli bir sebebleri vardır.

atıp tutmak kolay tabi
  • siz ne diyorsunuz ya ne atıp tutmasından bahsediyorsunuz
    yanlış bişey mi söylendi diğer topicte
    zaten topici açanda genelinde yazanlarda fenerliydi
    bu davranışada bişey buldunuz böyle devam edin
    PES ARTIK PES
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinn

YORUMSUZ
    05 Mayıs 2006 Cuma

3 Nisan 2002 tarihinde Bursa’da Kocaelispor ile oynadığı Türkiye Kupası Final maçını kaybetmesinin ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü seramoniye çıkmamış ve bir yetkili oyuncuların madalyalarını toplayarak soyunma odasına götürmüştü.

Aradan geçen yıllar sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün oyuncularımızın ve teknik heyetimizin seramoniye çıkmamasını eleştirmesi kulübümüzü ve buna bağlı olarak spor kamuoyunu da şaşırtmıştır. Zira konu ile ilgili olarak bir söz hakkının olabilmesi için aynı durumda kalmış olan kulübün eleştirdiği tutumun dışında davranması beklenir.

Kupayı hak edecekleri bir futbol sergilemelerine karşın sahada hak etmedikleri bir yenilgi ile ayrılan teknik heyetimiz ve futbolcularımız o an içinde bulundukları psikoloji ile kupa törenine katılmayarak soyunma odasına gitmeyi uygun görmüşlerdir. Bunu en iyi anlayacak olan da 4 yıl önce aynı tutumu sergileyen BJK olmalıdır

En azından saygı duyup madalyaları almışlar.

• hatırlayanlar bilir aşırı bir seyirci tepkisi vardı futbolculara bursada, bazı kendini bilmezler yüz karası küfürler ediyorlardı toplu halde. bu hareketler yüzünden çıkamadılar seremoniye. fb"nin çıkmaması neyin nesi? hazmedememek. talcid iyi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

siz ne diyorsunuz ya ne atıp tutmasından bahsediyorsunuz
    yanlış bişey mi söylendi diğer topicte
    zaten topici açanda genelinde yazanlarda fenerliydi
    bu davranışada bişey buldunuz böyle devam edin
    PES ARTIK PES

evet o topic de fener yanlış yaptı diyenler de bizlerdik ama farketmediğin bir nokta var...bizim dışımızdakiler yapılanla değil yapanlarla ilgilendiler....bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 5 Mayıs 2006; 21:00:16 >
  • sallayan besıktaslılar yok ortada
  • kaynağı yazsanıza buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinn

YORUMSUZ
    05 Mayıs 2006 Cuma

o zaman demirören başkanmıydı acaba??2002 den bahsediyoruz bunu demirören yapmamışsa onda suç aranmaz

• ben de Beşiktaş seromoniye çıkmıştı diyorum.
    imza ilker.
    hadi aksini ispat edin bakalım...
  • Bunlar böyle fazla takacak bişey yok.Kendileri yaparlar bişey olmaz Fener yapar olay olur.Eee o kadarcıkta fark olsun arada.Nede olsa adı BÜYÜK!
  • Kupa bizim. fb ayıp etti dedim seromoniye çıkmamakla, zamanında bizimkiler de ayıp etmiştir. O zaman şöyle düşünelim, mesela o zaman kupayı Bjk almış olsaydı veya geçtiğimiz gün Fb alsaydı, yine çıkmasınlar kupa klube gönderilseydi. Ayıptır ayıp, büyük heryerde büyük olmalı. Benim yorumum bu, ama şunu söyliyim bizim fbyi en iyi zamanında (gsye 4 tsye 3 şam.garanti) yenip yıllardır alamadığı kupayı alamamız, bu eski seromoni yuzunden gölgelenecek bir olay değil.

Beşiktaş ta zamanında çok ayıp etmiştir, bu kadar. Bazı arkdaşlar şimdi daha rahat ederler tahminim, foruma girmeye korkanlar girebilir, yenilgiyi kabul edemeyip tebrik etmekten aciz, üçlü ittifak kazandı diyenler şimdi biraz rahatlamıştır herhalde.
  • Kaynak getirin Kaynak Milliyettede Fenerbahçenin bu yorumlardan bahsediliyo ama kaynak getirin, yazılı görsel bir kaynak.. Bişey yazdığımda genelde Kaynak eklerim ben, sizlere neyi nerden aldığımızı göstermek için.. antuda orada burada konuşulan yazıları buraya kopyalarsanız eğer, kimse kaale almaz sizi..
  • kaynak isteyene
    quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

2 nisan 2002 kocaeli/beşiktaş 2.lik seramonisi

• darking dostum bende o şekilde rengarenk bir sayfa oluştururum sağınada yazarım istediğimi.. ben sizden gerçek bir kaynak istiyorum, adres satırına girdiğinde gözlerin görebileceği ciddi bir kaynak.misal ntvmsnbc.com misal milliyet.com.tr
    Kaynak yoksada eğer bu yorumlar balon olur kimse kusuruma bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Mayıs 2006; 9:51:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.