Şimdi Ara

2 Notebook 1 NEtbook Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. bilgisayar ; Acer Travel Mate 5742G modelidir (Gold dan aldım faturasi var , garantisi bitmiş)
    Özellikleri ;
    İşlemci ; i5-430M 2.26 Ghz 3Mb Cache
    Ekran kartı ; GeForce GT 420M 1024MB
    Ekran ; 15.6 HD(1366x768) Led Lcd
    Ram ; 3GB DDR3
    Hafiza ; 320 GB HDD
    Card reader , DVD yazıcı felan filan . Özelliklerin hepsi dogrudur.İnternetteki benzer 5742G lerle karıştırmayın. 2 Notebook 1 NEtbook Satılık
    Fiyat ; 700 Tl

2.Bilgisayar ;Exper Style netbook (Vatanbilgisayardan almıştım , faturası var)
    İşlemci ; İntel Atom 1.66 Ghz
    Ram ; 1 gb
    Not ; bu bilgisayarı sadece 2-3 ay kullandım , Bilgisayar autocad kaldırmadıgı için pek kullanmadım.Herseyi 0 gibi .
     2 Notebook 1 NEtbook SatılıkFiyat; 300 Tl

3.Bilgisayar ; 2009 da aldim sanirim. Özelliklerini felan fazla hatırlamıyorum , 1-2 yıl kullandıktan sonra dolaba kaldırmıştım. Özellikleri hatırladıgım kadarı ile , İntel duo 2,16 ghz , ram ; 2gb , Hafiza ; 500gb , Ekran kartı ; 384 paylaşımlı. (Not ; bu bilgisayarın 3 usb si vardır , 3 ünde de temassızlık vardır ve usbler çalışmamaktadır . Bilgisayar çalışmaktadır fakat bataryası 10 dk gitmektedir .Alan kişinin ne işine yarar bilmem tamir ediliyor mu onuda araştırmadım.) Fiyat ; 200 Tl

Edit ; Tamam fiyat yaziyorum.Lg optimus 4x , Galaxy s3 ayarında telefonlarla takas düşünebilirim. konusuruz .
    --------> ALICILARIN İZMİRDEN OLMASI GEREKMEKTEDİR .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 3 Ekim 2013; 3:06:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat yazmak zorundasınız
    Teklif usulüyle işlemiyor burası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolaba kaldırdığınız usbleri calişmayanın tam marka modelini soylermisiniz ben talip olabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta modelini hatırlamıyorum ama markasi Datron du , özellikleri de yazdıgım gibi olması lazım. Sizde izmirde oturuyorsunuz sanırım. Laptopu size göstermek için gelebilirim.

Ama gelmeye gerek yok derseniz , size öğlene dogru uyandıgımda modelini söyleyebilirim. Şimdi uyuyacağım saat 6 olmus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 2 Ekim 2013; 6:12:19 >

• Bende birazdan işe gideceğim uyanınca modelini söylerseniz sevinirim iyi geceler :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyacaktım ama bilgisayarı buldum . hatta resmini cektim Ama bilgisayar daha yuksek bir paraya satıldı üzgünüm. İlk 2 ilanım hala geçerlidir ve satışa hazırdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 2 Ekim 2013; 6:49:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

Uyuyacaktım ama bilgisayarı buldum . hatta resmini cektim Ama bilgisayar daha yuksek bir paraya satıldı üzgünüm. İlk 2 ilanım hala geçerlidir ve satışa hazırdır .

Valla sabahın 6 bucuğunda 10 dakika içinde istediğinizden de yuksek fiyata satmışsınız ya. helal olsun ne diyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Experin sarji ne kadar gidiyor bana detayli fotolarini atabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı 3 saat civarı gidiyo sanırım . Düşük perfonsmanta 4 saat de gidebilir.

Yalnız , alıcının izmirden olması lazım , diğertürlü nasıl bilgisayar satılır bilmiyorum.Detaylı resim çekince Ö.m olarak atarım elimdeki 2mp telefon kamerasi işimi pek görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 2 Ekim 2013; 18:21:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.