Şimdi Ara

2 notebook arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun araştırmalarım sonucu eleye eleye 2 notebooka kadar düştüm ama inanılmaz bir ikilem içerisindeyim.Aşşağıdakilerden hangisini almalıyım acaba
    gerek dizayn gerek kasa kalitesi fiyat ve performans olarak değerlendirebilirseniz sevinirim.

1http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=437850&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR TR FİYAT :3.727,00 TL KDV Dahil

2https://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe049xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48337/FİYAT : 3.500TL

İŞLETİM SİSTEMİ

ikiside freedos sayılır monsterdaki linuxu kullanmayacağım için , 2 side freedos

HARDDİSK

msi : 750 gb + ssd yazmış ama yeni gelicek ge 70 ler 1TB + SSD olacak ,

monster : ssd yok , 750 GB

İŞLEMCİ

Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1300 MHz; 47W; 22nm : aynı işlemciye sahipler

EKRAN KARTI

monsterda : 3 GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 770M 192-Bit

msi da : NVIDIA® GeForce GTX 765M GDDR5-128Bit

BELLEK

msi : 8GB DDR3L 1600MHz

monster : 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Monster ekran kartı yönünden etkileyici ama yine de ben MSI derim. Fiyat avantajı,SSD avantajı ve marka avantajı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

Monster ekran kartı yönünden etkileyici ama yine de ben MSI derim. Fiyat avantajı,SSD avantajı ve marka avantajı...

bu kadar ortada kalmam normal değil mi :)
  • haklısın ama dediğim gibi benim tercihim MSI olurdu. Ekran kartı olarak da verdiğim linki incelersen arada dağlar olmadığını görürsün.. (30 ve 54. sıralara bakman yeterli)

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • quote:

haklısın ama dediğim gibi benim tercihim MSI olurdu. Ekran kartı olarak da verdiğim linki incelersen arada dağlar olmadığını görürsün.. (30 ve 54. sıralara bakman yeterli)

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

peki bir sorum olacak bu msi ge 70 in ses kalitesi nasıl bi bilgin varmı acaba ?
  • kullanmadığım için malesef bir bilgim yok,lakin şağıdaki incelemede audio boost teknolojisini övüyorlar, Bi incele istersen.

http://www.hardwaremania.com/haber/2013/09/02/guc-ve-tasinabilirlikte-son-nokta-msi-gs70-stealth-ultra/
  • quote:

kullanmadığım için malesef bir bilgim yok,lakin şağıdaki incelemede audio boost teknolojisini övüyorlar, Bi incele istersen.

http://www.hardwaremania.com/haber/2013/09/02/guc-ve-tasinabilirlikte-son-nokta-msi-gs70-stealth-ultra/

emeğine teşekkür ederim ama bu linkteki gs 70 benim düşündüğüm ge 70 modeli ses sistemleri farklı diye biliyorum

• Aynı çipsete sahip olduklarını tahmin ediyordum, yine de üst seviye bir sistem olduğu için ucuz bir chipset kullanacaklarını düşünmüyorum. Hayırlısı olsun diyeyim .
  • bende yarın yada cumartesi ge 70 siparişi vereceğim.Baya araştırdım msi dan daha iyi bi seçenek yok gibi.Özellikle monster teslimat ve servis konusunda sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

bende yarın yada cumartesi ge 70 siparişi vereceğim.Baya araştırdım msi dan daha iyi bi seçenek yok gibi.Özellikle monster teslimat ve servis konusunda sıkıntılı

hayır yanlışınız var :) ben gittim ve görüştüm artık o dönem kapandı dilediğiniz tarihte gidip ertesi gün elinizde olacak şekilde sipariş verebiliyorsunuz,çekinmekte haklısınız fakat dediğimi yabana atmayın
  • quote:

Aynı çipsete sahip olduklarını tahmin ediyordum, yine de üst seviye bir sistem olduğu için ucuz bir chipset kullanacaklarını düşünmüyorum. Hayırlısı olsun diyeyim .

yorumlarınız için teşekkür ederim , saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: godz

quote:

bende yarın yada cumartesi ge 70 siparişi vereceğim.Baya araştırdım msi dan daha iyi bi seçenek yok gibi.Özellikle monster teslimat ve servis konusunda sıkıntılı

hayır yanlışınız var :) ben gittim ve görüştüm artık o dönem kapandı dilediğiniz tarihte gidip ertesi gün elinizde olacak şekilde sipariş verebiliyorsunuz,çekinmekte haklısınız fakat dediğimi yabana atmayın

bilmiyordum.Teşekkür ederim bilgilendirme için.Zaten yinede monster alamam.kredi kartıyla 12 taksit alacagım.onlar sadece world card ile çalışıyor oda bende yok

• quote:

quote:

quote:

bilmiyordum.Teşekkür ederim bilgilendirme için.Zaten yinede monster alamam.kredi kartıyla 12 taksit alacagım.onlar sadece world card ile çalışıyor oda bende yok

Hocam arayın konuşun veya mail atın orada belirtilen sadece internetten doğrudan alışveriş için. Ödeme yapmayı düşündüğünüz kartı belirtin eğer anlaşmaları varsa o karta da telefondan sizin de bilgilerinizi alarak gerekli işlemi yapabiliyorlarmış diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

açıkçası link te belirttiğim laptopu bizzat gördüm ve test etme imkanı buldum tek kelimeyle kusursuz bir laptop bencede arayın derim kafanızı kurcalamak istemem doğrusu :)

• Hocam ayrıca konumunuz kadıköy gözüküyor eğer öyleyse doğrudan dükkanlarına gidip konuşun cihazları yakından inceleyip crysis3 ve bf3 ile de test etme imkanınız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam arada kalmıssın ge 70 kasa goruntu kalite acısından monsterda msı kasa kullanıyor gerci ama monster daha iyi msı da klavye steel series iyisi değil en iyisi dikkat etmen lazım ekran kartı 192 bit monster bi adım onde bu konuda monsterde yarın yukseltme imkanın var gidip konus yarın ekran kartı falan değiştirebilirsin kafan agrısa eger yakınsan cay içmeye gidersin cayını içerken adamlar ilgileniyor msı servisi profesyonel calısıyor nede olsa kurumsal şirket ama eski yorumlara bakma bende monster aldım yeni tel hemen acılıyor servise birsey sorsam yardımcı oluyorlar ssd yi dısarıdada taktırabilirsin monsterın sogutması daha iyi goz ardı etme cıldırtma derecesinde olur oyunlarda ama msı da msı dır değişme derdi falan olursa kurumsallıgı konustururlar buyuklugunu gosterir hiç yoktan gelen hediyeleri satanlar var sitede iyide para istiyorlar :D
    eger satmadıysahttp://forum.donanimhaber.com/m_70735248/mpage_3/tm.htm yunusa ulasabilirsin ikinci elde dusunebilirim dersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.