Şimdi Ara

2 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
10
Favori
22.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiki fiyatlardan alışveriş yapan, ay sonunda keriz gibi hisseder kendini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Şimdiki fiyatlardan alışveriş yapan, ay sonunda keriz gibi hisseder kendini..

nedeni nedir acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Şimdiki fiyatlardan alışveriş yapan, ay sonunda keriz gibi hisseder kendini..

nedeni nedir acaba

Fiyatlar dusecek ancak urun kalirsa.

• daha önce aldığım kot için tekrar baktım, istediğim beden için 3 tane zara gezdim indirimler güzel de beden bulmak oldukça zorlaşıyor bir sonraki indirime ürünler çoğalmazsa indirim olsa ne olur beden bulamazsınız, çok zor. kot 130du, 100 olmuş.
  • Atmosphere kullanıcısına yanıt
    Adam fosil ve klas beyler.
  • Dün iş çıkışı Samsun Zara'ya bir uğrayayım dedim, kızıma bir kaban 70 tl, dört adet tişort tanesi 15 tl den aldım çıktım, mağazada fazlaca bir yoğunlık gözükmüyor ancak her kez gözüne kestirdiklerini bir bir tüketmekte daha fazla indirimi bekleyenlerin elleri boş kalabilir..
  • bi cacık yok gittim baktım indirim çok düşük
  • Zara azıcık da olsa Massimo Dutti yi örnek alsın. Aynı gruba aitler ancak dağlar kadar fark var ; ürünlerinde de çalışanlarında da...
    Bir müşterisini kaybettiler. ama unutmayın Kulaktan Kulağa....
  • bugün öğle saatlerinde marmaraforum zara'ya gittim ve beklediğim manzarayla karşılaştım.
    ne kadar güzel gömlek varsa 2 hafta öncesine ait 1 tanesi bile ortada yok.
    ayrıca bedenler hep L,XL ve alakasız şeyler var.
    pull&bear ve bershka da aynısı.
  • Mango da devam ediyor tavsiye ederim güzel fiyatlar var.
  • 2sene önceye kadar gömlek deyince Zara derdim fakat HE by Mango dan aldığım ilk gömlekte sonra başka yerden gömlek alamıyorum hele birde şimdi indirim var 50tlye gömlekler gerçi kazık yedik bir iki gömlek normal fiyattan aldım ama nerdryse hiçbiryerde normal sezonda yoktu indirimde hiç olmazdı gömlek bu.

http://shop.mango.com/TR/p0/hebymango/k%C4%B1yafetler/dar-kesim-sambre-gomlek/?id=13030047_CH&n=1&s=allprendas_he.camisas_he&ident=0__0_0_1388769140843&ts=1388769140843

2 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hafta önce 3 tane bershka kot aldım.50 tl idi fiyatları.
    Şimdi 55-59 tl olmuş fiyatları.Pek bir indiri göremedim beshka zara vsvs
  • bershka ya zaraya pull and bear a gittim zarada kendie göre bişi bulamadım bershkada çoğu şeyin bedeni yoktu sadece pull and beardan bunu aldım
     2 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 3 Ocak 2014; 19:47:20 >
  • ankara pandora massimo dutti saat 10.10da feci kalabalıktı insanlar sanki sırf ucuzlamış diye saldıryordu, kazaklar gömlekte 89tl'ye düşmüştü 129dan. bariz bi indrim yoktu dün. zara'da da aynı şekilde ürün çeşidi azdı.
    69tl'ye kazaklar vardı. gömlekler vardı 59a
  • Bugunankaradaki tum zaralar bershkalari pull lari gezdim 2 3 parca kiyafet aldim

• http://www.zara.com/tr/en/man/shirts/combined-paisley-denim-shirt-c436047p1414516.html bu gomlegi goren var mi arkadaslar ?

• Bu övülen Massimo Dutti 60 yaş ve üzeri için heralde..
  • Indirim orani her persembe artiyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

http://www.zara.com/tr/en/man/shirts/combined-paisley-denim-shirt-c436047p1414516.html bu gomlegi goren var mi arkadaslar ?

Ankara ankamall mağazasında bolca var bu gömlekten. Bende beğendim ama s beden yoktu.Başka bir beden giyiyorsanız onlardan ikişer üçer tane var her bedende.bulabilirsiniz hocam.
  • ankamall zara'da cuma günü baktım bir şeyler ama şimdiden bedenler tükenmişti bi çok üründe. fakat pull and bear'dan bi kaç şey kaptım. ama zannımca kaliteli ürünler bu fiyattan tükenir. ben kalın bi kot gömlek aldım ilginç geldi resmen mont gibi :)
    http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/29069/SHIRTS?SALES#/2931058/LONG%20SLEEVE%20SHIRT

bir de rengi tam bu değildi yeşil kotlardandı ama kesimi aynı şundan kaptım

http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/29063/JACKETS?SALES#/2735502/DENIM%20JACKET

indirimli ürünler hızlıca tükenmişti ama gömleklerde şansınızı deneyebilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.