Tropico 1 ve tropico 2 oyunları kimde var 2 sine 20 milyon veririm aramadıgım yer kalmadı
pm atarsanız sevinirim
neymiş bu oyunlar o kadar güzel mi?
Valla bende merak ettim şimdi. Yoksa bu oyunun içinde gizli bir şifre veya kodmu gizli. Ölümsülüğün kimyasal bileşenleri mi var. Yoksa sadece güzel bir oyun mu?
yok yaa AGe of tarzı oyun bende iniyor şidmdi netten indiriyom
Hoca yirmiyi duyunca hemen indirrr ha? ŞŞŞŞŞŞŞŞ [:P]
kablo olanlara fırsat 1gunde ındırsen 20 kayıt ıyı para
nerden indiriyosun?
adsl ucuzlarsa bizde aliriz indiriz tropica 1 oynadim o kadar zevkli gelmedi bir yerde tıkanmıstım
ben de mi innDirsem ne ¿ övüp duruyorsunuz oyunu :)
vallaha oynayın gorun :) arkadasın biri indircekmis ondan alcam bende sizde oynayın :)
Naughty ozeline pm attım oyna bakalım sende begencenmi :) 2 oyun da cok guzel tropico1 de 2 de
Ben Tropico 1'i çok beğenmiştim ve 2'yi de aldım. (Bu arada 1 için yeni senaryolar çıktı onlarda oynanabilir) Tropico 2 yi yeni aldım Ankara da Yüksel caddesinde bir tane kıntasiye var. Çift CD 5 milyondan satılıyor ama ben yüklemek için CD yi bilgisayara taktım. İlk CD yi yüklüyor ama uzun süre bekleyip denememe rağmen 2.CD yi istemeksizin takılıyor. Belki benim sistemim de bir sorun vardır diye farklı bir sistemde deneyip yine çalışmazsa değiştirmeye gideceğim.
Ankarada iseniz Yüksel Caddesinden Mithat Paşa Caddesine doğru giderken sol tarafta kalan kırtasiyeden sizde alabilirsiniz.
Bu arada internette download edilebilir full versiyonunu bulamazsınız sanırım. Arkadaşın indirdiği demodur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme