Bildirim
2 parçaya ayrılmış flash belleği birleştirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Disk yoneticisinden halledebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarımı sağ tıkla yönet de çıkan ekranda depolamaya tıkla sonra disk yönetimi flash diskini bul sağ tıkla bölümleri sil yap 2 bölümede sonra biçimlendir kullanıma hazır -
quote:
Orijinalden alıntı: yellowblue55
bilgisayarımı sağ tıkla yönet de çıkan ekranda depolamaya tıkla sonra disk yönetimi flash diskini bul sağ tıkla bölümleri sil yap 2 bölümede sonra biçimlendir kullanıma hazır
Yazmaya karşı korumalıymış, küçük olan kısım.bunu kaldıramıyorum birtürlü.uygulama ile kaldırmayı deneyince device not found uyarısı geliyor
Tşkler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies] “WriteProtect”=dword:00000000 Bu değeri yeni not defteri açın içine yapıştırıp farklı kaydet deyip adınada donanımhaber.reg deyip kaydedin sonra çift tıklayıp çalıştırıp adres defterine ekleyin yazmaya karşı korumayı kaldırmak için basit bir çözüm deneyin kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: yellowblue55
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies] “WriteProtect”=dword:00000000 Bu değeri yeni not defteri açın içine yapıştırıp farklı kaydet deyip adınada donanımhaber.reg deyip kaydedin sonra çift tıklayıp çalıştırıp adres defterine ekleyin yazmaya karşı korumayı kaldırmak için basit bir çözüm deneyin kolay gelsin
daha öncede denemiştim işlem başarılı olmasına rağmen disk salt okunur kalmaya devam ediyor -
cmd > diskpart > list disk >select disk (hangi numara ise flash disk ) >attributes disk clearreadonly yazın enterlayın bakalım ne olcak -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Mayıs 2020; 21:31:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: huhuq
easeus partition master programı ile silebilir, yada isterseniz tek parça yapabilirsiniz
şuan asıl sorun korumalı parçanın korumasını kaldıramamak.
bunu yaptıktan sonra birleştirebileceğim ama disk korumasını iptal edemiyorum. -
quote:
easeus partition master programı ile silebilir, yada isterseniz tek parça yapabilirsiniz
bunu yaptıktan sonra birleştirebileceğim ama disk korumasını iptal edemiyorum. -
quote:
bunu yaptıktan sonra birleştirebileceğim ama disk korumasını iptal edemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X