Monsteri İlk Kez duyuyorum Katologlarda mağazalarda vs göremedimde Bazı yerlerde servis sorunu var , klavyesi kötü , kasası kötü vs... deniliyorda ilk defa duyduğum için buraya sorayım dedim.Biryandanda populer olan toshiba var genelde yorumlar iyi bazı kötü yorumlarıda var Sizce Hangisini almalıyım ?
Dipnot: bu konuyu monster bölümünede açtım çünkü 2 pc ninde markası farklı
Bildiğim kadarıyla Monster'da bulunan işlemci çift çekirdekli. Çok güçlü olmasına rağmen GTA 4 gibi oyunlarda sorun çıkarabilir. Onun dışında 3-4 çekirdek gerektiren uygulama pek yok zaten. Ekran kartlarında ise HD 5870 bariz biçimde üstün bir kart. Çok güçlü sistemler oldukları için DirectX 11 de önem kazanıyor, o yüzden GTS 360 hem teknoloji hem de performans olarak geride kalıyor. Monster'ın bellekleri daha yüksek frekansa sahip.
Bir de Monster'da e-SATA ve DVI gibi detaylar var ki e-SATA önemli mesela.
Performans için Monster'ı seçerdim herhalde.
Ayrıca Monster için sitesi üzerinden değişik bileşenleri seçme şansı da var. Güzel bir uygulama.
@ jay jay justified
Yorumun için teşekkürler
Başka yorumlarda lazım arkadaşlar.
5870, gts360'dan daha iyi bir kart.Bu sayede Monster'in oyun performansı çok daha iyi olacaktır.Ayrıca Toshiba'nın ekranı daha büyük fakat çözünürlükleri aynı.Ben Monster'i tercih ederdim.Aşağıda ekran kartı sıralamasını görebilirsiniz: