Şimdi Ara

(2.PilTesti) IPOD Nano 4G Chromatic incelemesi, 40 Fotograflı, kutu açımından, kuruluma (DH'ya özel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle teşekkürler. benim 2 sorum olucaktı.

Şu ipod kılıfı ben nerden alabilirim? İnternetten falan spariş vermem mümkünmü? Mümkünse hangi sitede var acaba?

Ben ipoduma önceden attğım herhangi bi videoyu/şarkıyı sonradan PC ye nasıl geri atarım? Bunun bi yolu yokmu?

Teşekkürler.

Edit: Gerek kalmadı :D Her 2 sorumuda çözdüm:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNo Tr -- 7 Aralık 2008; 18:04:47 >
  • bende bir nano 4G kullanıcısı olarak bir sorum olucak bu ipod storeden oyun vb uygulama indirirken hangisinin nanoya uygun oldugunu nereden anlıyabilirim ve bu uygulamaları nasıl atıcam ipod a

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.öncü

bende bir nano 4G kullanıcısı olarak bir sorum olucak bu ipod storeden oyun vb uygulama indirirken hangisinin nanoya uygun oldugunu nereden anlıyabilirim ve bu uygulamaları nasıl atıcam ipod a

teşekkürler

bildigim kadariyla application store dan ipod 4G ye oyun veya uygulama indirilemiyor...yanlis mi biliyorum?
  • yalnız nejat_80 isimli kullanımıcı eger yanlış hatırlamıyorsam oyun indirdim yazdıgını okumuştum ama emin deilim kendiside konuyu görmüyor zannediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.öncü -- 15 Aralık 2008; 19:52:35 >
  • bir arkadaşım da bir ikilemde elinde 800 ytl vardı nano ve n73 alacaktı ama sonra aklı touch a kaydı şeklini çok seviyor...inceleme süper olmuş eline sağlık da app falan indirilmiyorsa nano fazla alınası bir cihaz gibi durmuyor bence tabi şeklini falan hesaba katmazsak
  • Güzel inceleme dostum, aydınlattın bizleri. Bu arada alet Teknosa'nın sitesinde 329 ytl'ye satılıyor (4 gb'lık modeli). Bende almayı düşünüyorum...
  • kardeş güzel bir alete benziyor.....
  • http://store.apple.com/us/product/TU150LL/A?fnode=MTY1NDA3NQ&mco=MjMzODg4NQ bu adresteki kılıfı almayı düşünüyorum . apple store dan alışveriş ypan varmı kargoda sorun olmuyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

http://store.apple.com/us/product/TU150LL/A?fnode=MTY1NDA3NQ&mco=MjMzODg4NQ bu adresteki kılıfı almayı düşünüyorum . apple store dan alışveriş ypan varmı kargoda sorun olmuyor?

apple store us'dan yani amerika'dan turkiye ye gonderim olacagini sanmiyorum. elma-sepetine bak istersen belki turkiye'de bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

http://store.apple.com/us/product/TU150LL/A?fnode=MTY1NDA3NQ&mco=MjMzODg4NQ bu adresteki kılıfı almayı düşünüyorum . apple store dan alışveriş ypan varmı kargoda sorun olmuyor?

apple storelari arasinda urun gonderilmiyor diye biliyorum. yani us store dan aldıgın birseyi us icine gonderebiliyorsun, turkiye ye gondermiyorlar. o yuzden senin bunu us store dan alman zor. turkiye'den elma-sepetinden bakmani tavsiye ederim. kolay gelsin.

• Ben dün 4.nesil 8 gb siyah ipod nano aldım arkadaşlar.gayet güzel ve muhteşem bir buluş diyebilirim.şarjı şu an için çok az gidiyor ama forumda okuduğum kadarıyla yeni olduğu için az gidiyor kullandıkça pilin süresi uzuyormuş sanırım.Bunu bir sorayım dedim gerçekten öyle mi diye birde sorun molmasada merak ettiğim birşey var ben ipodda şarkımı seciyorum mesela,atıyorum ipod'u cebime cebimde yan duruyor ve hemen kendi kendine cover flow'A geçiyor bu coverflow'u kapatmanın bir yolu varmıdır acaba ?
  • Böyle bir incelemeye ancak şapka çıkartılır Gerçekten muhteşem olmuş, ellerine sağlık. Benim merak ettiğim bir şey bir var. Acaba 4G Chromatic ile iPod Video 5G arasında ciddi bir ses farkı var mı? İki cihaz arasında kaldım. Malum asıl amaç müzik dinlemek. Ekstra özellikleri bir yana koyarsak tabi. Yani ilk olarak ses kalitesi önemli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Maşallah hocam harika inceleme olmus saolsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArMsTrOnG

Böyle bir incelemeye ancak şapka çıkartılır Gerçekten muhteşem olmuş, ellerine sağlık. Benim merak ettiğim bir şey bir var. Acaba 4G Chromatic ile iPod Video 5G arasında ciddi bir ses farkı var mı? İki cihaz arasında kaldım. Malum asıl amaç müzik dinlemek. Ekstra özellikleri bir yana koyarsak tabi. Yani ilk olarak ses kalitesi önemli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ikisini de denemiş biri olarak ses seviyeleri aynı diyebilirim. önceki nanolarda olduğu gibi ses kısık değil gayet yüksek
  • Çok teşekkür ederim logitech_5
  • Beyler, bu cihazları nikeplus ile kullanmayı deneyin, muhteşem bir spor partneri oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremaciroglu

Ben dün 4.nesil 8 gb siyah ipod nano aldım arkadaşlar.gayet güzel ve muhteşem bir buluş diyebilirim.şarjı şu an için çok az gidiyor ama forumda okuduğum kadarıyla yeni olduğu için az gidiyor kullandıkça pilin süresi uzuyormuş sanırım.Bunu bir sorayım dedim gerçekten öyle mi diye birde sorun molmasada merak ettiğim birşey var ben ipodda şarkımı seciyorum mesela,atıyorum ipod'u cebime cebimde yan duruyor ve hemen kendi kendine cover flow'A geçiyor bu coverflow'u kapatmanın bir yolu varmıdır acaba ?

ayarlar kısmından kapatabilirsin.
  • Peki arkadaşlar bu aletin ses kalitesini Creative Zen ile karşılaştırıcak olursanız ne gibi bir yorumda bulunursunuz ?
  • İnceleme süper ellerine sağlık
  • İnceleme için teşekkürler almayı düşünen arkadaşlar için ciddi başvuru kaynağı olacağına eminim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.