Şimdi Ara

2. Rami Takınca Pc Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum geçen günlerde pcyi temizledim temizledikten sonra pc açılıyor ekran gelmiyor ve kendi kendine kasaya güç gidip geliyordu. 2 saat boyunca 2 ramide denedim 2 rami birlikte çalıştırmayı başaramdım. 2 ramde tek tek takınca 1 2 deneme sonra açılıyor ama 2sini birlikte çalıştıramadım. Bu olayı 3 ay öncede yaşamıştım pc yi temizlerken o zamanda oldu ama 1 2 saat denemeden sonra 2 side çalıştı ve sorunsuz bir şekilde 2 ay boyunca kullanmıştım.Durduk yere 16 gbdan 8 gba düştük. Bu sorun neyden kaynaklanıyor? 2side aynı ram. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalama -- 19 Aralık 2019; 11:50:4 >

• Nejdat Delioğluyoutube
    SİLGİ MUCİZESİ
    https://www.youtube.com/watch?v=89vzX7kDveg&feature=youtu.be

Ramleri bu şekilde temizleyin. Deneyin. Bir gelişme olmaz ise
    Sonra sorun çıkaran ram slotunu yumuşak bir diş fırçası ile hafifçe fırçalayıp hava ile temizleyin. Eğer işlemciniz intel ise anakart işlemci soketinde yamuk kırık pin var mı kontrol edin. Yamuk bir pin varsa düzeltmeniz gerekecektir. İşlemci AMD ise işlemci üzerinde ki pinleri kontrol edin. Aklıma gelenler bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim. Aklımı takılan tek soru işlemcim intel bu pin arazısaı tesipiti için cpu sogutucu ve işlemciyi sokmemmi gerekir ?
  • Evet soğutucu ve işlemciyi sökmeniz gerekir. Hocam eğer son temizlemenizde işlemciyi sök tak yapmadiysaniz ona en en son ihtimal bakarsınız durduğu yerde pinler yamulmaz. Ayrıca ince metal bir parçayı ram slotlarının arasında hafifçe gezdirip varsa eğer statik elektriği almış olursunuz. Bazen bu tip sorunlara çözüm olduğu olmuştur. Tum bu işlemleri yapmadan önce pc yi güçten ayırıp power supplyin deşarj olmasını bekleyin 5 dk kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler çalıştı ama 1 ve 3. slotlarda çalıştıramadım şuan 2. ve 3. slotlarda çalıştırdım. Dual channel çalıştırmadığım için performans kaybı yaşarmıyım ?
  • 2 ve 4. Slotlarda çalıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.